Ириша
12.08.2011 21:54:03
Да точно канистры надо брать!Нас вчера обманули мягко говоря, нам замылилы глаза и пресе тоже что всё нормально и дом в 15 00 ЖЕК приймет на баланс, что всё утрясут и в понедельник всем инвесторам будут розданы ключи. Но не тут то было после долгого совещания выяснилось, что ещё вообще ничего не готово даже с первоначальной документацией. И когда я задала вопрос ВицеПрезиденту компании, раздадут ли нам ключи Козачук сказал я вообще такого не говорил, я не сказал когда. Так что нас в очередной раз взули по полной програме. Соседи я прошу не будьте равнодушными давайте не останавливаться на этом, а в таком же духе продолжать дальше войну, пока мы не победим и не получим желаемых результатов!
Romashka
13.08.2011 06:04:55
15.08.11. собираемся возле дома для "торжественного вручения" ключей. Вопрос к организаторам - во сколько?
Pani_Irena
13.08.2011 08:52:55
Дуже правильно - зупинятися не можна!
Голиця сказав: "Ключi видадуть всiм в понедiлок!", правда забув сказати о котрiй. Отже, ми визначили самi, що о 12.00 бiля будинку в Бучi.
Сьогоднi розсилаємо прес-анонси. Будьмо готовi змiнити замки на дверях своїх квартир!
Aner
15.08.2011 07:45:23
I на 5-му був репортаж
http://5.ua/newsline/198/0/80485/
Юга
15.08.2011 09:54:01
Простите за вторжение, у нас похожая проблема. Я являюсь инвестором дома в с. Чайки (Коцюбинского 9). Наш застройщик "Экосорб" тоже не выполняе свообещания. Подскажите пожалуйста, как нам привлечь внимание телевидения к своей проблеме, как сделали вы???
Ириша
15.08.2011 20:53:30
Pani_Irena: Дуже правильно - зупинятися не можна!
Голиця сказав: "Ключi видадуть всiм в понедiлок!",...
I де ж обiцяна болгарка i новi замки?Самi не зявилися!Якщо чогось домагатися то потрiбно всiм разом i йти до самого фiналу разом!Я вважаю, що потрiбно вiд нас знову рiшучi дiї, а не чекати знову два тижнi, а цi два переростають в мiсяцi!Якщо Вам щось вiдомо, що було на переговорах мiж iнiцiативною групою i КМБ то потрiбно всiм про це сказати!
GOE
16.08.2011 05:35:47
А я вважаяю, що треба чекати 2 тижня))
Документи вiд ваших крикiв самi не вилупляться, а морочитись через 2 тижнi з тимчасовою схемою подачi ел. енергiї i води ЖЕК не захоче (плюс з огляду на заборгованiсть КМБ). Пiкет принiс результати - КМБ з БТI домовились, мiськрада i ЖЕК готовi -як тiльки будуть документи.
На фото (збори на подвiр"ї нашого будинку в день обiцяної передачi ключiв) в центрi - вiд КМБ виданий на поталу розлюченiй масi Ярослав. Хто не знає - ключi дали подивитися i повернути.
Для Юга -Пiкет органiзували шляхом обзвонiв iнвесторiв, попередження влади i анонсавання для ЗМI.
GOE
16.08.2011 05:41:19
Для зацiкавлених - 4й буд. будують.
У 4-го i планування i розташування i види з вiкон кращi - але з досвiду попереднiх будинкiв -це останнiй i його просто так не вiдпустять -КМБ Бучi забагато наобiцяв.
Lazun
16.08.2011 06:54:12
GOE. Спасибо большое за информацию по дому №4. Мы его отвоюем, пусть они не сомневаются. Мы заставим их нормально работать.
kosha
16.08.2011 07:56:46
дому №4 строится еще года 3(100%)!!!забирайте деньги и с минимальной переплатой покупайте квартиру в соседних домах !если у вас мало в жизни проблем то дом № 4 для вас !