Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

Roma262

Roma262

01.02.2013 19:30:49

Я против ЖЕКа, в ОСББ дороже, но за качество можно спрашивать. Генератор-утопия, не все на это пойдут.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

01.02.2013 19:38:26

Галочка. Тут потрiбно подумати перш, нiж вiдповiдати на твоє питання. А разом з "подумати", потрiбно практично пропрацювати це питання в рiзних напрямках.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

01.02.2013 19:50:05

Пане Roma262. Зараз я проживаю в мiстi Богуслав, Київської обл. Тут достатньо великий приватний сектор будинкiв. Ранiш встановлювали котли на пневмоавтоматицi, тому вони працюють незалежно вiд наявностi, чи вiдсутностi електроенергiї. Але в останнi роки таких котлiв нiхто не встановлює, так як в продажу стали поступати лише котли, якi працюють на автоматицi з електронним регулюванням. Тут без електроенергiї не обiйтись. Було таке, що пару раз навчило. I добре навчило. Тому майже в кожному подвiр`ї, де будинок опалюється котлом з електронною автоматикою, господар обзавiвся невеличкою електростанцiєю на бензиновому двигунi.
Наша центральна районна котельня, яка опалює багатоповерхiвки, має два проєктнi кабельнi вводи електроенергiї напругою 10000 вольт, якi живлять високовольтну пiдстанцiю котельнi з рiзних напрямкiв, а также один ввод по повiтрянiй линiї (тоже 10000 вольт), який живиться безпосередньо вiд Богуславської гiдроелектростанцiї. Пане Roma262. Як Ви вважаєте, Богуславчани так поступають не з проста? Не простiше було б їм також заявити, що подвiйна та потрiйна надiйнiсть електропостачання - це утопiя?

Цитувати

Roma262

Roma262

01.02.2013 20:17:06

Уважаемый, Анатолий Линский, если бы я жил в частном доме, то именно так и поступил-поставил автономный генератор. Но здесь другая ситуация, не все согласятся платить за генератор. Ведь кто-то купил квартиру на продажу, а кто-то впрок. Лично я, за генератор, но ведь надо чтобы все без исключения на это согласились, а это вряд ли произойдет.

Цитувати

oksana68

oksana68

02.02.2013 14:57:03

Добрый день. С пятницы ночевала в своей квартире. Сегодня ночью сошел снег с крыши, полетело вниз со снегом и сливы с балкона 24-ой квартиры. Крыша протекает. Включили в парадном насос, его работы хватило на один час и он отключился. Звонила Николаю поэтому поводу, сказал будет разбираться.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

02.02.2013 16:31:05

Над моїми квартирами (21, 22) покрiвля також дирява. В квартирi №21 на пiдлозi утворилась калюжа. Не знаю хто на кого буде уповать, молитись та надiятись, а я не звертаючи нi на кого уваги буду будувати над своїми квартирами помiж дахом та дощатим перекриттям не тiльки додаткове пiнопластове утеплення, а також ще одну, додаткову покрiвлю. Я бачу, що якiсть наших будiвельних робiт перекликається з якiстю робiт китайського автопрому.
До вiдому мешканцiв мансардових квартир:
Якщо хто забажає влаштувати додаткове утеплення стелi за допомогою пiнопластових плит, то пiнопластовий завод розташовано майже рядом - в п. г. т. Коцюбинському (ост. Гранiтка). Але звернiть увагу на те, що пiнопласт буває звичайним, а також вогнестiйким. Для того, щоб виготовити звичайний пiнопласт, то потрiбно використати полiстирол марки ПСВ, а для виготовлення вогнестiйкого пiнопласту потрiбно використати полiстирол марки ПСВС. При покупцi пiнопластових плит звернiть увагу на якiсне посвiдчення, прочитайте там марку полiстиролу, з якого виготовили ваш пiнопласт. Купуйте вогнестiйкий. Цiни майже не рiзняться.

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

02.02.2013 22:16:11

Живемо в квартирi вже 3-й тиждень, все прекрасно... хочу звернути вашу увагу на вiкна, їх треба вiдрегулювати, бо на 3-тiй день нашого проживання на них понамерзав лiд, вияснили що одне вiкно не вiдкривалося, тому прийшов майстер вiдрегулював i все ок. Єдине, що напрягає це вид з вiкна на кухнi (1-й поверх, 2-й пiдїзд) :)))))))))))) питання зi смiттям залишається ще досi вiдкритим, Денис пропонує знайти бак, вони видiлять кошти i куплять його, тому ще трошки почекаємо... Ну i саме страшне це танення снiгу, наше щастя що падає вiн вночi, зламавши пластиковий злив, снiготримачiв на даху будинку не має або я їх просто не бачу.
Тому будьте уважнi та обережнi!!!!!!
P.S. Не залишайте у своїх квартирах вiдкритi вiкна, будемо дуже вдячнi

Цитувати

zinchuk_dv

zinchuk_dv

03.02.2013 12:48:00

Кратко и по сути:
1. я за ОСББ и против ЖЭКа (согласен с Roma262). Присоединение или создание? Если нет человека, который согласится "управлять" ОСББ - значит просто присоединяемся! А квалификация рабочих и прочее - не зависит от формы деятельности (ОСББ или ЖЭК).

2. Согласен, что нужен редуктор и именно прямого действия. Вопрос для решения - за чей счет!?

3. По поводу чердаков - АнатолийЛинский вроде бы написал правильно.

4. Вывоз мусора, оплата электрики, воды, и т. п. - вопрос ОСББ (возвращаемся к п.1)

5. Пожаростойкое перекрытие (из блоков) - согласен что должно быть. Но это, как по мне, вопрос наверное к застройщице.

6. ТВ-нет новая контора и есть жалобы. Сам пользуюсь Бест несколько лет и чоень доволен. А разница в ценах - ровно на 5 грн/мес. (не сочтите за рекламу)

7. Генератор. Идея хорошая, но я против, т. к. считаю что такое решение (на ВЕСЬ дом) не подходит. Мы решаем проблему - ИБП (запаса хватит до 2х суток).

Цитувати

oksana68

oksana68

06.02.2013 10:01:03

Объясните мне какая разница между ОСББ и чатным ЖЕКом

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

06.02.2013 10:41:35

oksana68. Якщо дуже которко, то:
ОСББ - це об`єднання спiввласникiв багатоквартирного будинку, а приватний ЖЕК - це приватна комерцiйна структура, статутною дiяльнiстю якої являється виконання, по найму, ремонтiв та обслуговувань житлового фонду.

Цитувати
<< 211 212 213 214 215 ... 247
Архів