Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

gala-la

gala-la

05.04.2013 12:26:03

Ще один скан - витяг

Цитувати

kupec

kupec

05.04.2013 13:12:53

Висока - щиро вiтаю!
Маю надiю, що ми скоро Вас теж доженемо (документально i фактично).

Стосовно котлiв/проблем/сервiсу i т. д.
Позавчора був у IрпiньТеплоСервiс, забрав гарантiйну книжку. Договiр про обслуговування забрати не змiг - так як його в них нема. Кажуть - всi договори у забудовника.

Стосовно сервiсу i взагалi роботи:
При запуску котла виявили:
1. Брак в пайцi труб в пiдлозi. Євген (директор) особисто був присутнiй при виправленнi проблеми, обiтцяв покрити витрати (довелося зривати плитку, довбати пiдлогу - щоб знайти де ж тече).
2. Засвистiла турбiна. Iнженер одразу сказав, що її треба мiняти. Як виявилося згодом - для замiни турбiни потрiбно викликати сервiсантiв. Для їх виклику - треба мати на руках гарантiйну книжку. А для цього - потрiбно оплатити з перший запуск.

В результатi:
1. Євген вiдмовився покривати витрати повнiстю. Вiн визнав, що їхня вина є, але ж i моя вина є - бо я зробив ремонт. Зторгувалися на 60/40. Євген сказав - що справа не в грошах, а в принципах.
2. При оплатi за перший запуск (260грн) довелося ще оплатити додатково 200грн (70 грн за газовий шланг i 130грн за монтажну планку).

Тому, якщо Ви бажаєте отримати гарантiйний талон i бути впевненим у роботi свого котла - приготуйте 460грн. От так.

Цитувати

gala-la

gala-la

05.04.2013 14:09:59

Ого..:( Це якийсь розвод на грошi. Вас попереджували про цi розходи? Невже вартiсть планки не входила в тi 750 грн, якi ми оплатили за монтаж котла? У вас є ця стаття розходiв в рахунку, який ми оплачували рiк тому?
А оплата за перший пуск включає в себе гарантiйне оформлення на рiк чи нi? Чи це тiльки за те, що вони приїхали, нажали кнопочку i провiрили налаштування?
В мене теж в двох мiсцях протiкали труби. Повезло, що ремонт ще не зробила. Брак усунули.
Нехай це буде наука тим, хто ще буде робити перший пуск котла. Одразу включiть котел i нехай на високiй температурi попрацює, збiльшiть тиск в системi до 2,5 атм, залиште на сутки на стабiльнi температурi i стежте, чи не падає тиск.

Цитувати

kupec

kupec

05.04.2013 16:13:39

Звичайно нiхто не попереджував. Як виявилося - у першiй платiжцi не було враховано шланг i монтажну планку, от так.
Довести щось важко.

у 260 грн входить перший запуск i взяття на гарантiйне обслуговування (якщо я правильно розумiю - на 1 рiк).

Цитувати

gala-la

gala-la

05.04.2013 16:27:14

М-да... менi не подобається така арифметика. А те, що вони не компенсували вартiсть ремонту - взагалi свинство :( Неповага до клiєнта. Дякую за вiдгук, kupec, це важлива iнформацiя.
Турбiну вам мiняють за чий рахунок? Хоч не ваш?

п. с. Андерсон вам дала грошi на смiтники для побутового смiття?

Цитувати

kupec

kupec

05.04.2013 16:43:46

Ну, 60% компенсували. Хоча й обiтцяли повернути всi 100%.
Так як в мене вже є гарантiйна книжка - то це має бути гарантiйним випадком. Але як буде - не знаю...
Стосовно смiтникiв - то вона вирiшуватиме питання напряму з Iванютою (якщо я все правильно зрозумiв).

Цитувати

Аризона

Аризона

09.04.2013 17:25:21

Ребята, собираемся приобрести квартиру по ул. Высокая 10-а, вот сейчас разбираемся... что да как. Что можете сказать в общих чертах? Довольны, нет, с какими трудностями столкнулись и когда вам обещают подписание основного договора? И, главное, если бы можно было вернуть время назад, вы бы всё равно захотели жить и быть здесь?
Спасибо!

Цитувати

zireael

zireael

09.04.2013 19:37:53

Приветствую. По поводу вопросов - ничего в принципе уже сложного. Более подробно можем по телефону рассказать.
По поводу времени - кто-то уже спрашивал - да с уверенностью могу сказать что остался бы здесь. Как жить еще не знаю, но в основном - да.
Ремонт идет, познакомился с замечательными людьми/соседями. Инфраструктура нравится. Дорогу сделают. Зона красивая.
В общем в ожидании вот вот документов и будем вообще счастливы :)

Цитувати

loyirsan

loyirsan

18.04.2013 08:20:16

Были сегодня в Ирпеньтеплосервисе. Получили свой гарантийный талон, сигнализатор газа. Как и говорил kupec, обошлось в 460 грн. Просили передать всем, чтобы забирали свои гарантии по-быстрее, т. к. гарантия открыта с 15 февраля на 1 год. При себе надо иметь накладные на котел, паспорт, деньги.

Цитувати

metronom

metronom

18.04.2013 18:06:04

Добрый вечер инвесторам!
Многие занялись ремонтами и это не может не радовать. Вроде как началась подготовка к благоустройству наших домов и соответственно к их приёмке городом. А кто-нибудь задавал вопросы застройщицам про передачу ТП на баланс облэнерго.
http://avkirpin.blogspot.com/2013/03/blog-post_2862.html
Сам прочитал и Вам советую. Может кто-то из наших ГУРУ знает что с этим делать и как.
А вообще может кто-нибудь скинет на форум пару-тройку фотографий того, что происходит возле наших домов (из-за работы некогда ездить). Заранее благодарю.

Цитувати
<< 225 226 227 228 229 ... 247
Архів