RUV_UA
12.01.2013 11:17:48
Antares-13:
Це Ви так пишете, тому що молода (ий).... А коли пенсiонер? i пенсiя буде 1000грн.,...
Про тi 900 грн комун. послуг, про якi ви говорите, в 90% складають споживання ресурсiв (ел. ен., вода, опалення). ЖЕК до цього немає нiякого вiдношення (все по лiчильниках). Всi вашi пiльги, як пенсiонера, будуть збереженi. Крiм цього приватний ЖЕК також пiдтримує пiльги вiдповiдних категорiй населення на свої послуги, як i комунальний ЖЕК.
Antares-13
12.01.2013 14:57:24
Не ходив я по рiзним iнстанцiям по пiльги!!! Я бажав у 1986 роцi допомогти людям позбавитись небезпеки. За свої слова вiдповiдаю.... А iншi добивались та добиваються пiльг!!! Тому i говорю:"З 10 "чорнобильцiв" тiльки один IСТИННИЙ!!!....... Анатолiй страва не про мене: мене цiкавлять обгрунтованi цiни на опалення, воду, електрику та комунпослуги, а не взятi iз стелi... Чи Вам зарплату буде платити Танюша?..... Пробачте, але завтра вона продасть нас iншому ЖЕКу. Як Вам такий розвиток подiй?
Olya-P
12.01.2013 19:22:52
Antares-13, цены на отопление, воду и электрику смотрите на сайтах компаний которые обслуживают Бучу, а тарифы на комунуслуги можно запросить в ЖЕКе
Antares-13
12.01.2013 19:41:23
Олечка, я надав вiдповiдь Масандра, яка написала що згодна платити на гривню бiльше з кожного квадрата!!! Може Вона (iн) бажають платити за квадрат i по 5 - 10 грн...........
Я ж бажаю в Бучi платити за комунальнi послуги меньше нiж у столицi. А то який резон переселятись з Києва?
Olya-P
12.01.2013 19:58:27
Antares-13, для начала посчитайте какая разница будет в оплате комунуслуг в часном и гос ЖЕКах, а потом проанализируйте перечень услуг за которые вы будете платить... Я, лично готова платить лишнюю гривню за кв. м., и при этом получать реальные услуги.
Olya-P
12.01.2013 20:00:37
А по поводу того что в пригороде должно быть дешевле... Кто сказал? Вы ж не вдругом регионе квартиру приобритаете...
Antares-13
12.01.2013 21:10:15
Нi!!! Тiльки тi послуги, якi нам потрiбнi, а не нав`язанi менi примусово! Та ще й тi якi в подвiйному розмiрi оплати. Наприклад, навiщо менi Iнет за 200грн.(безлiм.) в Бучi, якщо у Києвi за таку послугу плачу 60-80грн.?.... Або за опалення в 2 раза бiльше платити?.... Чи може двiрниця буде отримувати подвiйну оплату?
linyska
12.01.2013 21:18:23
Более детальная информация о ЖЭКе, строительстве и заселению в 4 дом, читайте на сайте дома: буча. ПП. юа ( английскими напишите). Там на форуме собираются инвесторы и все вопросы обсуждают и принимают совместные решения.
Antares-13
12.01.2013 21:44:35
Olya-P: А по поводу того что в пригороде должно быть дешевле... Кто сказал? Вы ж не вдругом...
Вiдколи м. Буча стала пригородом?..... Наскiльки менi вiдомо пригород це: Святошин, Троєщина, Академмiстечко, Бортничi. А Буча на iншому березi рiчки Iрпiнь - навiть Iрпiнь не пригород! Може ще й Бiла Церква - пригород Києва?.......... Висновок: на якiй пiдставi розцiнки за ЖКП на перефирiї будуть бiльшi нiж у Столицi?
RUV_UA
12.01.2013 22:02:17
Якщо ви виїжджаєте з Києва у Бучу та говорите такi речi щодо вартостi послуг, то я не розумiю в якiй країнi ви проживали до цього часу? Чи живучи в Києвi ви зовсiм не цiкавилися переферiєю. Київ останнi 10-15 рокiв (можливо i ранiше) завжди платив менше, нiж iншi мiста України. У нас на Полтавщинi послуги, зокрема з опалення, настiльки дорогi та не якiснi, що люди наймають квартирантiв, щоб оплатити опалення взимку. Люди киян i недолюблюють iз-за того, що тi платять набагато меншi кошти за послуги, та ще й плачуться на всю Україну, що їм погано живеться.