Antares-13
12.01.2013 23:14:13
Справа у тiм, що кияни давно перестали бути Совками. I помаленьку почали ставати повноцiнними Українцями! Тому i влада нас побоюється, i намагається схiдних Українцiв натравити на нас. Так красти їм легше!!!... А щодо ЖКП: нам же дозволенi розцiнки по Бучi надали i в СБ. Так?... Поки що там немає додаткових нав`язливих послуг!!! А то Ви бажаєте ОСББ, а обслуга ЖЕКiвська СБ. Звiдси i будуть додатковi витрати iнвесторiв.
macandra
15.01.2013 11:12:30
Antares-13:
Це Ви так пишете, тому що молода (ий).... А коли пенсiонер? i пенсiя буде 1000грн.,...
Не розумiю чим я вас образив?. Я теж пiльговик i знаю, що менi за законом належить, але нiчого з того я не отримав i немаю надiї, що колись щось отримаю.
Але хочу платити за те що реально є. I ця гривня переплати йде за послуги ЖЕКу, а не за воду тепло i електрику. Тарифи на воду, опалення i електроенергiю будуть такi самi як i по всiй Бучi.
За цю гривню за квадрат переплати я знатиму що буде бiльш якiсне обслуговування нiж у Бучанському ЖЕКу. Я не хочу застрягати в лiфтi на 3-4 години, чи взагалi пiшки ходити на 9-й поверх. Тому вважаю цю переплату доцiльною. Ви порiвняйте обслуговування 1-го, 2-го(Бучанський ЖЕК) та 3-го(ПП "Столичнi будинки"). Я дiйсно пройшовся i для мене це велика рiзниця, а переплата у 37 гривень за моєю площею, це не тi кошти якi потрiбно економити на якостi обслуговування.
Та також думаю що Бучанський жек буде довго приймати на обслуговування будинок i буде тягнути це, а за цей час вже буде борг по оплатi. I щоб добитися якихось перерахункiв або якихось пiльг треба простояти в чергах до бiса часу. Краще цей час провести з сiм`єю..
Я нiкого не хотiв образити чи принизити своїм вибором. I це лише моя особиста думка. Хтось може перечити хтось згоджуватись. Я лише написав своє бачення.
warlock
15.01.2013 19:35:34
Про работающие лифты очень смешно :) два дня назад вся моя семья, включая 1,9-летнюю дочь застряла в грузовом лифте на 14-м этаже в 5-й секции третьего дома. ни на одну кнопку вызова никто им не ответил, пока они не позвонили мне, а у меня на телефоне чудом остался номер ЖЭКа (как раз накануне оттуда мне звонили), я им позвонил, и только тогда их вызволили. И работают лифты неделя через неделю, как бог на душу положит. Зато платежки шлют исправно :)
linyska
16.01.2013 10:24:06
Звоните в КГС, сейчас там подписываются договора с Теплокомунсервисом для подачи тепла в дом и по квартирам!!!! Новости 1+1 дали результат. Будем ждать заселения!!!
Antares-13
16.01.2013 19:24:29
macandra:
Не розумiю чим я вас образив?. Я теж пiльговик i знаю, що менi за законом належить,...
Ви мене знову не зрозумiли! Я бажаю i хочу платити на 37 гривень меньше, а отримувати послуги - якiснiшi!!! Тому i вибрали ми ЖЕК "Столичнi Будинки". А якщо Державний бучанський ЖЕК побажає надавати якiснi послуги, i зменьшить цiну на 50 гривень, так ми перейдемо пiд "його крилишко".
Отже: надаємо випробувальний термiн СБ, однак по цiнам не завищенним, а нижчим!!!.... Ось так потрiбно мислити i дiяти......... А не "я заплачу бiльше"....... Для того щоб платити бiльше, для початку зарплата i пенсiя повинна пiднятись....... А на тих 37 грн. купiть або дитинi ягiд, фруктiв, можете вiддати i бабцi ( у якої мала пенсiя).
warlock
16.01.2013 22:03:00
Да не вы его выбрали, а КГС - это их контора. И вынужден вас разочаровать - если Столычни будынкы вас чем-то не устроят, вы не "перейдете под крылышко" бучанского ЖЭКа, а стиснув зубы будете терпеть. Реальность - она немного другая чем буковки на форуме :)
Antares-13
16.01.2013 22:35:48
Ми говоримо про нинiшнiй час! Однак, Андрiю, можливо нашi дiти живучи у цьому будинку, доживуть до тих часiв, коли перестане iснувати державна монополiя в ЖКГ? I будуть мати можливiсть вибирати представника(iв) обслуговуючої контори.
aliona963
18.01.2013 11:10:15
договор с частным ЖЭКом заключен на год. автоматически продолжается если нет заявление от жильцов о расторжения договора. Можем найти другую кантору которая захочет получать деньги за предоставление услуги. А вот с государственным ЖЭКом совсем наоборот, деньги платишь услуг не получаешь.. а еще они придумали в лифте поставить автоматы на карточках по 0,36грн. за проезд. Если посчитать, сколько денег потратите, то государственный дороже получится!
aliona963
18.01.2013 11:15:29
Соседи если кто-то еще не знает, то в офисе КГС идет подписания договора на отопления по квартирно. Приходите с договором актом приема передачи майновых прав и с паспортом и кодом, для подписания договора. Сегодня, в понедельник и вторник еще в офисе КГС а потом нужно будет ехать в Бучу.
pravytsya
21.01.2013 16:23:56
linyska: Более детальная информация о ЖЭКе, строительстве и заселению в 4 дом, читайте на...
на цьому сайтi бiльше цiкавої iнформацiї: http://buchayebucha.net/news/317-i-znovu-budivelnij-skandal-v-buchi.html