Ирпень, ул. К. Маркса, 16 (Акрополь Групп)

Mik2012

Mik2012

02.08.2013 08:39:50

Говорив ще раз Євгенiєм. Його позицiя така, що просто так збиратися нема сенсу, швидше все одно не буде, а "переливати iз пустого в порожне" йому не цiкаво. Александр, головний iнженер, сказав що там все перерито i за двi недiлi закiнчать всi роботи iз пiдключення i почнуть благоустрiй територiї, тому теж нема бажання кудись ходити, щоправда коли пiдключати котли не сказав, сказав що будуть дзвонити. Євгенiй запропонував нам просто зiбратися i якщо необхiдна буде його присутнiсть, то вiн по дзвiнку прийде. Поскаржився, що у нього на початку мiсяця як раз прийом платежiв i витрачати пiвтори години на "пустi розмови" не хочеться.

Стосовно тарифiв сказав, що поки нема документiв, то тарифи будуть 1.25 з документами будуть, як для населення, з цоколем завжди буде 1.25.

Цитувати

Mishelle

Mishelle

02.08.2013 09:34:58

Дорогие соседи, так что? встречаемся или нет? Нам обещали электрику к началу августа. У кого то есть какие то данные по этому вопросу? До обещанного срока сдачи дома остался месяц, все таки надо собраться, я думаю.

Цитувати

ArT

ArT

02.08.2013 10:56:28

Обов`язково потрiбно збиратися
На минулих зборах нам багато-чого було обiцяно до виконання до кiнця Липня, на скiльки я розумiю - далеко не все виконане.
Також цiкавить реєстрацiя актiв купiвля-продажу (ситуацiя про вiдтермiнування введення нових правил на 3 мiсяцi, тобто до кiнця Жовтня). Тому цим потрiбно неодмiнно користуватися, а не чекати з моря погоди. Також обiцяли до кiнця Липня газ???, до середини Серпня обмiри БТI??? й т.i.
Всiм на збори

Цитувати

Larka

Larka

02.08.2013 14:58:49

Зборы на 11,00 как обычно ?? Буду однознаяно, хоть увижу проделаное за месяц)) А уже кто то свет делал или делает ?

Цитувати

миротворец

миротворец

02.08.2013 17:48:40

А будет завтра ребята ситуация как прошлые сборы.
Прибежит на стройку мужичок в очках и приведёт с собой человек 10 строителей с другого объекта.
Далее он скажет им такие слова - " сегодня в 11 здесь собираются владельцы квартир, нужно создать видимость работы". И парни начинают перекладывать доски, бросать щебень в общем создают видимость. По крайней мере так было прошлый раз.

Цитувати

Aktis

Aktis

03.08.2013 10:01:33

Добрый день, очень глупо называть себя "миротворец" нагнетая обстановку глупыми предположениями указанными выше. Если вы пришли провоцировать бунт, назовите себя БУНТАРЬ например))).

Цитувати

Aktis

Aktis

03.08.2013 10:14:42

На собрании был поднят вопрос касательно недоделок которые нужно устранить для подписания заявления на начало ремонтных работ, попрошу Вас написать заявления на их ликвидацию, если заявление написаны перезвоните мне для того чтобы мы успели это сделать до завершения работ газовщиков.
Евгений (093)6767679

Цитувати

Микола_Черкаси

Микола_Черкаси

06.08.2013 08:56:02

Змонтували опалення в квартирi. Поставили хороший iталiйський котел по прийнятнiй цiнi. Хлопцi (066-605-12-00)працюють швидко i якiсно. В залежностi вiд цiни котла на 2-х кiмнатну квартиру вартiсть складає 12-14 тисяч. Фiрми пропонують тi ж послуги по 16-17.

Цитувати

Микола_Черкаси

Микола_Черкаси

06.08.2013 08:58:09

Ksanka: Микола, ми робили електрику своїми силами - нашi витрати на кабель, АЗСи, монтажнi коробки - не 1 тис, а до 3-х тис грн. - це 1-кiмнатна ...

Ого! Ви мабуть срiбнi провода в стiну поклали. :) ВВП-3 3х2,5 коштує 7,4грн.

Цитувати

Микола_Черкаси

Микола_Черкаси

06.08.2013 09:12:51

Aktis:...для подписания заявления на начало ремонтных работ, попрошу Вас написать заявления на их ликвидацию...
Євгенiй Олександрович, я Вам направляв по почтi зауваження. Пiдвiконник нам поставили, дякую. А от вiдiрванi металевi вуголки на зовнiшнiх вуглах стiн так i не вiдновили. Це єдине зауваження до вже виконаних робiт. (2-х кiмнатна 2-го пiдїзду, 4-й поверх направо).

Цитувати
<< 21 22 23 24 25 ... 64
Архів