Ирпень, ул. К. Маркса, 16 (Акрополь Групп)

matvey

matvey

23.08.2013 10:18:55

Я смотрю вот на эту ванну http://www.nl.ua/ru/santehnika/vanny/vanny/vanna_akrilovaya_Cersanit_Adria_140x105_sm_levaya.html по плану моей ванной комнаты должна поместиться, по объему она такая же как 170Х80. Так же есть почти такого же размера от производителя RAVAK, но это уже у кого какой бюджет....

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

23.08.2013 11:48:38

Mik2012: Тi хлопцi якi роблять опалення та розводку води, кажуть що нормальна ванна (як на...

Якщо Ви хочете чавунну ванну, то вони бувають тiльки прямокутнi починаючи з 100 см. (або рiзнi поддони для душових кабiн), потiм 120, 140, 150 i т. д. Кутовi бувають здається тiльки акриловi (стальних не зустрiчав). Як на мене, то акрил досить швидко втрачає свiй "природний бiлий колiр" (маю досвiд з китайським душовим боксом, цiна 5 рокiв назад складала 4200 грн., тобто на той час був не iз дешевих). За цей час дно поддону пожовтiло, хоч ми й регулярно застосовуємо рекомендованi недешевi миючi засоби. Можливо брендовi ванни а-ля "Равак" живуть довше.
Стальнi ванни я б взагалi не розглядав - погано тримають тепло i не дають акустичного комфорту.
Душову кабiнку (бокс) теж вже ставити не планую, бо замучився за ним доглядати.
Собi вiзьму чавунну ванну 120-140 см. (подивлюсь, яка помiститься), поставлю вздовж коротшої стiни. Як на мене, чавун найкраще зберiгає тепло, довше прослужить, найпростiший в обслуговуваннi. Єдиний недолiк - вага.

Цитувати

tony

tony

23.08.2013 12:08:37

Можливо у когось звiльняється плиточник, якого б могли порекомендувати?!

Цитувати

Allva

Allva

23.08.2013 12:24:04

0983703970 Юрий Алексеевич
Нам делал, очень качественно и очень быстро! Мы очень довольны, теперь всем советуем, до него выгнали двух горе-мастеров...

Цитувати

Jeka-KM16

Jeka-KM16

24.08.2013 08:24:18

Ella_Ch: Говорили с прорабом: воду пустят, когда будет готова канализация.
Что касается...

По-поводу сантехнической части мне насчитали такую цифру (1-комнатная квартира):
Котёл у меня уже есть - 5450 грн.
Материалы (радиаторы предлагают стальные Турция, но я возьму другие подороже (2 шт.), полотенцесушитель, тёплый пол в санузле и коридоре, фильтра, трубы, краники, дисцилированая вода на отопление и т. д.) - 5100 грн.
Работа - 2800 грн.

Итого: 5450+5100+2800=13350 грн. (с учётом других радиаторов и других непредвиденных расходов 14000-15000 грн.).

Цитувати

Mik2012

Mik2012

24.08.2013 09:51:53

Я обрав газовщика Андрiя бо, чесно кажучи, не маю особливого досвiду, та й вони пiдключають газ, а наскiльки я розумiю тi хто встановлював котли та опалення повиннi бути присутнiми на першому пуску газу, тому вирiшив мати менше клопоту. Обiцяли доречi вже почати, але скорiш за все уже пiсля свят. Стосовно ванни то по схемi здається влазить нормальна, проте я хотiв щоб була сушарка для рушникiв(та й щоб тепло зимою було), i вони пропонують встановлювати її з того боку що i ванна. Щоправда наскiльки вона урiже розмiри для ванни поки менi особито не зрозумiло, думаю вже пiсля того як вони закiнчать роботу розберусь. Але я їм сказав щоб все одно робили розводку пiд ванну, бо кажуть що пiдключення пiд душову кабiну та ванну вiдрiзняється.

Цитувати

lebik1

lebik1

26.08.2013 08:32:25

Шановний Євген Олесандрович (Aktis), щодо зустрiчi 31.08.2013, Ви вже знаєте тi ключовi питання, якi задають iнвестрои на зборах, тому з цього приводу прохання трохи пiдготуватись до зустрiчi, тому що вiдповiдi ( я не будую особисто, я не електрик, питайте у прораба, я не знаю i т. д. i т. п.) це не серьозно. Адже грошi ми вiддавали особисто Вам тому i запитуємо у Вас, я вважаю, що це праiльно i логiчно.

Цитувати

tony

tony

26.08.2013 18:17:45

Станом на сьогоднi закiнчують оформлення пiдїздiв (плитка, побiлка). Iнших робiт повязаних з органiзацiєю територiї, каналiзацiєю, водопостачанням, доробкою обшивки даху чи газопроводу не ведуться... а початок вересня вже на носi!!!!
Треба органiзовувати збори!

Цитувати

Tanya-G

Tanya-G

27.08.2013 05:50:45

Скажiть будь-ласка, хто цей газовщик Андрiй. Хто вам його порекомендував?Я знаю Олександра, його фiрма буде у нашому будинку пускати газ.

Цитувати

Tanya-G

Tanya-G

27.08.2013 09:45:43

Сьогоднi розмовлялала з представником компанiї, яка буде пускати газ у нашому будинку. Вiн менi повiдомив про те що, у трубах будинку вже є газ.

Цитувати
<< 24 25 26 27 28 ... 64
Архів