AntonVM
31.07.2013 08:27:51
ЖенаМужа: Конечно же не против)))) только ЗА!!! Вот за одно и познакомимся))) чем больше нас...
Отлично! Мы с женой будем в субботу.
Если вдруг место/время изменится, сообщите, пожалуйста.
ТЕМ НЕ МЕНЕЕ, я все же предлагаю СОЗДАТЬ СПИСОК всех желающих купить лестницу. Не зависимо от того, где именно мы будем покупать лестницы, чем больше нас будет, тем большую скидку мы получим. И нужно иметь возможность связаться друг с другом.
Соответственно, ЖДУ И-МЕЙЛЫ от всех заинтересованных на iMorgunenCo@gmail.com
Lunita
31.07.2013 09:14:59
Всем доброго дня! Есть грустные новости со стройки. Вчера в нашем ЖК произошла неприятная ситуация, ночью был пойман вор на горячем, воровал котлы с квартир. Вобщем было украдено 9 котлов. Злоумышленник открывал двери ломом, и выносил котлы. Наши прорабы ночью засекли его и вчера на стройке была милиция, выводили парнишу в наручниках. Говорят что он местный рабочий. Точно не знаю в каком доме было воровство, вроди как во дворах Волошковой. Грустная ситуация, парню около 20 лет и надолго он уедет в тюрьму. Насколько я наслышана то ущерб очень большой, найден был только 1 котел а остальные - в мире потерянных вещей! Вот так вот!
Teiny
31.07.2013 09:18:22
ЖенаМужа:
Предлагаю уже в эту суботу в 12:30 всем желающим инвесторам нашего комплекса...
Здравствуйте! Мы тоже с удовольствием присоединимся!
ЖенаМужа
31.07.2013 09:33:54
Друзья!! Те, кто хочет попасть в субботу на стройку, звоните в пятницу Брагарник Владимиру 063 393 84 79 и договаривайтесь о визите. Так же поступим и мы, чтоб не сорвать нашу общую встречу...
Teiny, буду очень рада!!! До встречи!!)))
Vovanchik
31.07.2013 09:39:52
Lunita: Всем доброго дня! Есть грустные новости со стройки. Вчера в нашем ЖК произошла неприятная...
мда, треба було брати тисячу грн замiсть таких "дверей".
Шкода хлопця...
toothoff
31.07.2013 09:46:50
Lunita: Всем доброго дня! Есть грустные новости со стройки. Вчера в нашем ЖК произошла неприятная...
Lunita, а я еще удивился - в маршрутку то ли вчера то ли позавчера парень руками тащил тяжёлую коробку из под газового котла :)
Парень вышел возле Billa.
bogot
31.07.2013 10:00:51
Кватерчуковi квартири.
Коротка iсторiя про неприємний випадок на будiвництвi. I неприємна ця iсторiя не тому, що я втрапив ногою у розчин, або боляче спотикнувся об цеглину, а тому що натрапив на доволi брутальну “стiну”, яка постала мiж мною, i як я досi думав, моєю квартирою. Чому виникли такi сумнiви? Зараз все розповiм. Петропавлiвська Борщагiвка, вул. Волинська,12. В квартирах вже проводять елекртрику, фарбують фасади, робота кипить, око милується, серце тiшиться. Вже вкотре я приїхав поглянути як iдуть справи, як впорались майстри iз додатковими точками на вимикачi й розетки в квартирi, i заплатити їм за роботу. Як годиться, у вiддiлi продажу взяв будiвельну каску та перепустку, яку менi люб’язно виписали, адже ЖК “Львiвський” лояльний до своїх iнвесторiв i дозволяє стежити за будiвництвом на живо. Заїхав вiд зовнiшнього боку будинкiв, оскiльки там вiдкритий i можливий доступ. Вже звично провiв велосипеда до центральної брами, подаю папiрець з дозволом охоронцю, а той з тривожно-переляканими очима запитує - звiдки це я взявся? - Та звiдти, звiдки й завжди приїздив - не розумiю, що цього разу не так… Аж тут виринає передi мною чоловiк, загрозливої зовнiшностi й вимагає, аби я негайно залишив будмайданчик. На вимогу представитись, вiдповiдає - “Заступник”, i знову наполягає щоб я пiшов геть. Намагаюсь з’ясувати, чому саме сьогоднi так категорично не можна поглянути на своє житло? У вiдповiдь, розлючений так званий “заступник” (бо на прохання жодних документiв, що це пiдтверджували так i не показав), взяв з рук мою перепустку, сказав, що вона не дiйсна i порвав на шматки. - “Оце так!” Бачу, ранiше завжди такi привiтнi охоронцi налаштоованi рiшуче й чекають наказу силомiць мене вiдпровадити. Така агресивна поведiнка забудiвельникiв, чесно кажучи, насторожила.
bogot
31.07.2013 10:02:37
Прямую до прораба Романа, який стояв неподалiк за входом, а з ним iще один чоловiк в шортах та в’єтнамках. Дивлюсь, в руках у нього ще одна порвана перепустка. - “Ага, то не я перший сьогоднi”. Обоє вони запитують: “Що вам треба? Бачите, будiвництво, тут не можна перебувати”, а прораб Роман додав: “Та скiльки можна сюди їздити? Я вас кожного тижня бачу, вже скоро буду знати як ваших дiтей звуть”. Розмову пiдхопив чоловiк у в’єтнамках: “Ви взагалi не маєте права бачити своєї кавартири, поки будинок не здадуть, а це не ранiше кiнця вересня. Ми вам пiшли на поступки, а ви тут влаштували бардак своїм ходiнням по квартирах коли заманеться!” - тон вiдверто грубий, розмова нетактовна. Тому прошу представитись з ким маю честь розмовляти. - “Я Кватерчук” - вiдповiдає урочисто, - “людина, якiй ви всi платите грошi i це мiй будинок, тому я маю право викинути вас звiдси!” - кричить Кватерчук, нервово тупаючи ногами. “Покажiть документ, що ви дiйсно забудовник, чому я маю вiрити вам на слово” - звертаюсь до чоловiка. “Я зараз тобi такi документи покажу, що мало не буде!” - i гукає до охорони - “Охорона! Викиньте його разом з його велосипедом!” "Гаразд, - кажу я - але ж якщо раптом ви вирiшили, що не можна людям йти глянути на свої квартири, то чому ж у вiддiлi продажу досi виписують перепустки, дають каски i жодного натяку на те, що можуть виникнути такi неприємностi?” - “Ми з вiддiлом продажу розберемося, - каже Кватерчук, - вони не мають права виписувати перепустки”. То, будь ласка, шановнi забудiвельники, узгодьте свої дiї, а не накидуйтесь на людей, за те що вони прийшли поцiкавитись, а що ж зробили вже у моїй квартирi. Гмм… Чи може то не моя квартира? Пiсля слiв Кватерчука - “Це все моє i я маю право вас вигнати” перед очима постала така картина: одного разу, цей всесильний забудiвельник стукає в дверi моєї квартири i каже - то моя власнiсть, забирайся звiдси! Поки намагаюсь отямитись вiд такої зустрiчi i вiд тривожних думок, дивлюсь - охоронець веде мiй велосипед, з ним iще троє працiвникiв супроводжують мене за межi паркану, i так щоб я вже напевне не повернувся, заставили прохiд металевими секцiями паркану. Коли знову вдасться побачити квартиру не знаю. Чи таке ставлення до iнвесторiв з боку забудiвельникiв варто вважати неприємним вийнятком, а чи очiкувати такої сумної закономiрностi - теж не вiдомо. А те, що вибачень за таку нетактовну та грубу поведiнку не почую - це вже очевидно.
Lunita
31.07.2013 10:22:39
bogot: Прямую до прораба Романа, який стояв неподалiк за входом, а з ним iще один чоловiк...
Вы так не злитесь, я думаю это все связано с вчерашними событиями на стройке! Было очень много людей, все застройщики собрались вместе с милицией, обыск машин и парень в наручниках! Все были очень злые, ведь вы сами понимаете что котли у нас не дешевые, а их было украдено аж 9 и это только за последние дни. Ущерб не маленьких, учитывая взломаные двери и сорванные краны на котлах. Этим и можно объяснить плохое настроение застройщиков. Думаю надо подождать пока все не уляжется, ведь мы тоже должны их понять...
lex12005
31.07.2013 10:25:03
А мне кажется, что в такой ситуации надо на охране отрываться, а не на инвесторах...
Крал кто? Свой, а не инвестор. Провтыкал кражу кто?