bidula
04.07.2014 13:50:05
О в мене ще питання - Котел це власнысть київ газу?! Чи котел йде у вартостi квартири. Вибачте, якщо питання дурне - просто нiде не можу знайти де вказано що котел йде в подарок :). Виходить за цього потiм треба доплачувати?
Legen
07.07.2014 06:28:29
Ага, а детская площадка на балансе детсада Веночек =) Должно быть в акте приемо-передачи квартиры, что она передается владельцу со всем добром.
frankee
13.07.2014 14:50:55
Доброго дня сусiдам!!) Цiкаво, хто як спланував кухню/ванну (однокiмнатна кв.)? варiантiв не багато, та все ж...
а, якщо хтось лише збирається починати ремонт, можу порадити своїх штукатурiв (у мене скоро закiнчують) -дуже не дорого, на якiсть, результат можна подивитись)
bidula
14.07.2014 07:20:55
Доброго дня!
А ви прохiд на балкон будете розширувати? На кухнi спочатку треба лiчильник газу перенести i поставити над котлом, вiн реально мiшає поставити тумбочки. Ближче до газового котла буде одна робоча зона, потiм газова платика. А з iншої сторони мийка i друга робоча зона!
По моєму по iншому там не дуже вийде! Ставити газову плитку близько до котла, по моєму, не можна, а мийку бiля плитки не хочеться - там злив буде мати 4 колiна - як на мене забагато, але треба ще порадитись iз сантехнiками! Є класна програма SweetHome3D - там можна забити розмiри i розставити меблi - глянути як буде виглядати.
sheva41
14.07.2014 07:58:24
frankee: Доброго дня сусiдам!!) Цiкаво, хто як спланував кухню/ванну (однокiмнатна кв.)? варiантiв...
Добрый день. Скажите пожалуйста, а какова стоимость ваших штукатуров?
frankee
15.07.2014 07:18:24
bidula: Доброго дня!
А ви прохiд на балкон будете розширувати? На кухнi спочатку треба...
Так, вiкно/дверi планую зняти; можливо, батарею винесу на балкон; разом з пiдвiконням якийсь столик зроблю. А, щодо лiчильника, мабуть потрiбно спочатку дочекатись газовикiв, бо, як побачать, сваритимуться, що не по тех. безпеки висить!?
frankee
15.07.2014 07:27:24
sheva41:
Добрый день. Скажите пожалуйста, а какова стоимость ваших штукатуров?
Надо договариваться) дело в том, что это мои родственники, мне делают совсем за дешево.
Вообще, обычно 45/55 грн стены/потолок, но в нашем доме стены и потолки достаточно ровные, поэтому можно и дешевле)
Вольдемар
19.07.2014 10:34:10
Добрый день, соседи. Вчера вечером, во время дождя, поднялся в квартиру, и на моих глазах, в течении часа, маленькое пятно под потолком, в углу комнаты, слева от окна, превратилось в толстую мокрую полосу до самого пола. Крышу уже пытались ремонтировать, но толку смотрю нет. Вода, попадая во внутрипанельные пустоты, просачивается по стенам вниз. Насколько я знаю, подтапливает уже ряд квартир, в том числе и с ремонтом... Причём проблема это не только верхних этажей, при сильных или продолжительных дождях(как в августе прошлого года) намокать стены будут и на первых этажах. Чем это грозит, думаю объяснять не надо-плесень и грибок будет гарантирован всем, тем более в той ситуации, когда не решён ещё вопрос с отоплением. Посмотрите внимательно, у кого ещё видны под потолком(на стенах) тёмные пятна, потёки, и обращайтесь в наш ЖЕК.