Ирпень, ул. Лесная 6-є, ж, з, к (АКРОПОЛЬ Group)

spaik

spaik

20.07.2014 11:55:20

всю неделю думал что попаду на собрание... но в последний момент не срослось(( я так понимаю Евгений предложил что-то заманчивое??в чем фишка и выгода такого стремительного погашения и оформления договора купли-продажи?спасибо

Цитувати

albatros

albatros

20.07.2014 16:04:08

Бiльшiсть присутнiх на зборах, здається, так i не зрозумiли, в чому заманливiсть пропозицiї, тому руки "за" пiдняли тiльки 10 чоловiк з 60. Можливо, потрiбно знову зустрiчатися, але iз забудовником або власником "Акрополя"

Цитувати

urko

urko

20.07.2014 19:34:00

Я так i не зрозумiв, що пропонує Євгенiй.
Євгенiй РОЗПИШIТЬ У ДЕТАТАЛЯХ ЯК ВИ ПРОПОНУЄТЕ ОФОРМИТИ ПРАВО ВЛАСНОСТI НА ПОКУПЦIВ КВАРТИР НА ВУЛ. ЛIСОВА.

Якщо Ви пропонуєте переоформити будiвництво на iнвесторiв (покупцiв) - тодi Їм потрiбно буде отримати декларацiю на будiвництво в ГАСК про початок будiвельних робiт(дозвiл на будiвництво), потiм заплатити штраф, зробити технiчний паспорт, отримати нову декларацiю(ввести будинок в експлуатацiю), подати дкументи на виконком, санепiдемслужбу, мчс, i. т. д ???? чи я чогось не розумiю. Розпишiть детально, що i яку ви спихнете основну роботу на iнвесторiв

Цитувати

Карина123

Карина123

20.07.2014 20:12:48

Товарищи инвесторы нам 100 % нужен толковый юрист(договорник) дабы не попасть в "интересное положение" и не достраивать наш дом за свой счет, мы при заключении предварительного договора брали юриста, и она чательно все пересматривала и даже вносила поправки в договор, на тот момент это стоило около 400 грн. если я не ошибаюсь с учетом такси.

Цитувати
<< 106 107 108 109 110 ...
Архів