ЖК "Полтавский двор", Ирпень, ул. Полтавская, 55 (з-к Линевич)

romaks

romaks

03.08.2013 11:29:07

viktor_kb: Мы присматриваемся, но есть одно НО (добавив еще две штуки можно приобрести гараж...

Она настолько мала что много вещей туда не спрячешь даже если все рационально разместить, к примеру велосипед туда не входит ((((((

Цитувати

Klen__

Klen__

03.08.2013 15:13:06

Хотим у Линевича квартиру. Кто-то подскажет, есть какие-то сдвиги в цене, до каких пределов торговались, какие реальные уступки он вам сделал? спасибо!

Цитувати

romaks

romaks

03.08.2013 17:57:11

Отличный выбор ))))

Цитувати

viktor_kb

viktor_kb

03.08.2013 19:49:53

romaks:
Она настолько мала что много вещей туда не спрячешь даже если все рационально...

Ну, скажемо так, що навiть такi розмiри звiльнять вашу квартиру вiд багатьох речей... Я так розумiю, у вас квартира така ж як i в нас, i якщо чесно, то навiть мiсця пiд якийсь мiшок картоплi, чи десяток банок закаток з села я не можу придумати де розмiстити... Але це моя думка. яку я не нав`язую нiкому...

Цитувати

Ksuysha

Ksuysha

03.08.2013 21:01:30

romaks:
Она настолько мала что много вещей туда не спрячешь даже если все рационально...

Можно договориться с соседями напротив и сделать тамбур на 2 квартиры, куда можно ставить тот же велик, например.

Цитувати

viktor_kb

viktor_kb

04.08.2013 06:31:34

З тамбуром згоден на 100 вiдсоткiв. При чому, що справа, що злiва вiд лiфта, вiн вийде досить великим. Але, знову ж таки, це мiсце для велосипеда, чи коляски....

Цитувати

romaks

romaks

04.08.2013 13:00:08

Да, тамбур это очень заманчива ))))но, даст ли ЖЕК устанавливать двери, так как после установки двери мы преграждаем им свободный доступ к счетчикам воды ((((((

Цитувати

viktor_kb

viktor_kb

04.08.2013 18:36:59

Да, тамбур это очень заманчива ))))но, даст ли ЖЕК устанавливать двери, так как после установки двери мы преграждаем им свободный доступ к счетчикам воды ((((((

А там де ви живете ЖЕК ходить i дивиться на лiчильники води? З перевiрками показникiв лiчильникiв я зустрiчав лише працiвникiв газкjнтори та РЕС. I не думаю, що приватний ЖЕК буде ходити перевiряти лiчильники на воду.
Також нам менеджери казали, що є можливiсть робити тамбури.

Цитувати

romaks

romaks

04.08.2013 20:16:19

"Також нам менеджери казали, що є можливiсть робити тамбури. "Кто именно Вам "КАЗАВ"???????
Так как нам менеджеры говорили отчетливо, ТАМБУР ДЕЛАТЬ НЕЛЬЗЯ !!!!!Либо это Вас дезинформировали, либо нас (((((((

Цитувати

viktor_kb

viktor_kb

04.08.2013 20:55:52

Хто у вас менеджер? Там їх всього здається троє...

Цитувати
<< 7 8 9 10 11 ... 55
Архів