Yarosh
12.11.2013 12:29:06
Добрый день. На выходных были на стройке. Нас проинформировали следующим образом: сейчас ведутся работы с подведением коммуникаций к дому, замеряли лоджии для установки окон в них. Заливать полы, ставить двери, фасад - все со следующего года после потепления. Так, что, я так понимаю, ближайшие 4-5 месяцев кардинальных изменений ждать не следует.
linch
12.11.2013 15:56:57
Був сьогоднi на обєктi i хочу добавити пару слiв до сказаного Jarosh, на даху роблять козирьки, там де тижлень назад були поритi рови вже стоять вилитi з бетону простiнки, якi будуть входом в цокольнi примiщення. До кiнця року повнiстю будуть готовi цоколi з вiкнами та дверими i будуть встановленi вхiднi центральнi дверi в будинок, щоб можна було його закрити. До весни планують залишити тiльки фасад та внутрiшнi роботи (електрика до щитка в квартири, штукатурка пiдїзди потiм заливка квартири i коридори i нарештi дверi i комунiкацiїє ) та оздоблення коридорiв. За словами головного на обєктi, якщо всi цi роботи робити якiсно то це 3-4мiс, якщо швидко 2-3мiс. Тобто теоретично, якщо все буде iти згiдно плану то на початку червня десь можна орiєнтуватись на початок ремонтiв, щоб їх зробити протягом лiта до осiннiх дожчiв.
Audrey
12.11.2013 20:38:38
Я так розумiю, що взимку роботи взагалi не вестимуться. А на весну залишається чималий шмат. Хоча нам ще в вереснi обiцяли зробити стяжку (тим пришвидшували рiшення щодо робiт з пiдiгрiвом пiдлоги). Лоджiї заскленi до 6 поверху. На будiвництвi сказали, що мiсяць пiшов на роботу в пiдвалi... Хоч, на мiй погляд, я, звичайно, не будiвельник, але... погода була сприятлива.
linch
12.11.2013 20:53:07
Менi здається, що в зимку коли буде мороз не бажано робити заливку чи штукатурку, а от електрику та труби (принаймi розведення для газу по квартирам) i можна робити i треба. Всерiвно електрика робиться перед штукатуркою да й кабель з трубами морозiв не боїться!
Audrey
13.11.2013 10:11:39
я не будiвельник, не знаю... проте, що не кажiть, якби було бажання, я вважаю, в жовтнi можна було б i бльший масив роботи виконати. Погода була чудова. Тим паче, що забудовник обiцяв ключi до Нового року. Навiщо? А тепер, звiсно, немає вибору. Потрiбно чекати весни.
linch
13.11.2013 11:50:53
Чесно кажучи при великому бажаннi данi роботи роблять i в зимку так-як вiкна в будинку є. Просто коли заливається припустимо 7 поверх то запомповуються 8 i 6 i ставляться поомисловi обiгрiвачi (вiтродуйки). Весь процес, що i в лiтку тiльки з трiшки бiльшими затратами.
ksuha
13.11.2013 12:13:16
Добрый день соседи! Вот у нас есть такая еще информация, Мы общались с начальником отдела продаж, по поводу заливки пола и установке дверей, он нам сказал, что это все ещё будет делаться в этом году (хотя нам в это мало вериться)по поводу дверей сказал что, хотели устанавливать в наш дом двери бронированные + шпон дерево, якобы они были уже заказаны но когда они за ними поехали им подняли закупочную стоимость на каждую дверь, они от них отказались, так как это было очень дорого и они на это не рассчитывали.
himrina
17.11.2013 16:16:47
Всех приветствую. Сегодня была возле дома. Из нового - добавились еще 3 этажа с установленными рамами для лоджий (раньше было сделано до 5).
ритура
20.11.2013 17:32:37
С утра смотрели обєкт там начали стеклить лоджии и заливать пол на 1 єтаже. Двери будут ближе к Новому Году. Ждемс.
linch
23.11.2013 17:13:22
В двокiмнатних та углових однокiмнатних достiклюють лоджiї. Скоро мають завезти для установки центральнi лоджiї. Вже майже готовi входи до цокольних примiщень i саме головне роблять центральний вхiд в будинок.