Ирпень, ул. 8-Марта, 26-А (Акрополь Групп)

tony

tony

31.10.2013 18:24:21

будете як i всi решта газу i документiв ще рiк-два пiсля вказаного строку введення в експлуатацiю чекати. такшо не спiшiть з ремонтами

Цитувати

вольдемарс

вольдемарс

31.10.2013 18:46:29

Добрий вечiр шановнi майбутнi спiвмешканцi. Давно зазираю на форум та нважився висловити свою думку чого i бажаю iншим бо багато читають i все, щось вичiкують ситуацiї, як справжнi Українцвi в цьому випадку не треба дивитись на сусiдiв i чекати, що хтось щось за нас зробить ми всi в одинаковiй ситуацiї. Пишiть не соромтесь. Пишiть також хто буває на обєктi про те, що там вiдбувається i що зроблено бо не в усiх є така змога. Багото пишуть про школу#1, про дозвiльнi документи на будiвництво, та про якiсь дива та надiї, про зиливання пiдлоги та.iн., але немає нiякої конкретики.
Судячи з цього форуму ясно, що перiодично представники Акрополя беруть у ньому участь, тому, щоб не розбивали телефони менеджерiв i не отримували не достовiрну iнф. звертаюсь до них. Будьте Ласкавi висловiть будь-ласка свою чiтку позицiю iконкретнi плани стосовно заливання пiдлоги в квартирах та дверей бо обiцяно було дуже багато Дякую Вам дуже i надiюсь прочитати вiдповiдь на запитання з надiєю всежтаки хоч на якийсь обiцяний нам усiм подарунок до новорiчних свят. Всiм бажаю успiхiв.

Цитувати

vita

vita

04.11.2013 07:09:57

Здравствуйте, соседи. Не могу сдержаться и не ответить вольдемарс :да, пишем о школах, заливных полах.... пишем потому, что эта тема волнует. и не Вам выставлять темы для обсуждения и сеять панику. Появились неоткуда и сразу сплошной негатив....
вольдемарс : "" багато читають i все, щось вичiкують ситуацiї, як справжнi Українцi в цьому випадку не треба дивитись на сусiдiв i чекати, що хтось щось за нас зробить ми всi в одинаковiй ситуацiї.""" вот меньше текста и патриотики, а побольше конкретных действий... Поделитесь с нами, что Вы успели сделать для того, что бы наш дом был сдан вовремя....

Цитувати

ksuha

ksuha

04.11.2013 08:13:50

Всем Доброе утро! Спешу сообщить, вчера ходили на строительство, приятно были удивлены что хоть что-то делается, вокруг дома перерыто, перенесли вход на стройку, на вопрос-что это подкопы нам ответили что подводят кабеля к дому! Походу это электрика и интернет, и еще что то, ну а внутри дома пока без изменений, будем надеяться скоро изменения будут! Всем удачного дня! :)

Цитувати

вольдемарс

вольдемарс

04.11.2013 08:18:52

Vita. Нехочу бути голословним i перейду до сутi справи, що як я вплинув на швидкiсть будiаництва говорю нiяк. Я проживаю в iншому мiстi i на будiвництвi був коли вступав в права iнвестора через те й прошу бiльше писати про те, що безпосередньо стосується обєкта i що там зроблено i на даний момент робиться. По поводу школи vita якщо дiйсно вам це болить то не нада битися на форумi в конвульсiях просто найдiть сайт вiддiлу освiти м.Iрпеня i там вам все скажуть. Коли питання школи обговорюється бiльше нiж питання будiвництва то це трiшки дивно чи це не свiдоме `окозамилювання`.

Цитувати

lesy

lesy

04.11.2013 09:10:18

Ми теж були на вихiдних на стройцi i нам сказали, що до весни стяжки i дверей не буде бо скоро знизиться температура повiтря i стчжка не встигне висохти. По поводу стеклажа лоджий непонятно??? А от трншеї навкруги дома поритi, що нiде неможна пройти.

Цитувати

Audrey

Audrey

04.11.2013 09:39:25

Привiт усiм! Ми також взяли квартиру в будинку на вул. 8 Березня! Пiдтримую вольдемарса, що дiйсно потрiбно бути бiльш активними. Правда, самi щойно зареєструвались, постiйно монiторячи наш форум :( Проте на будiвництво їздемо щомiсяця. Спочатку темпи були обнадiйливими, зараз - викликають певну стурбованiсть. Не подобається менi, коли "водять за нiс". Крук писав щодо зборiв... можливо, дiйсно варто було б задуматись. Проте, нас щось мало. Адже, такими темпами ми можем дуже не скоро вселитись. З огляду на те, що забудовник каже про утеплення будинку лише в плюсову температуру, то роботи почнуться орiєнтовно в квiтнi... на скiльки я знаю, видача дозвiльних документiв взагалi може тривати до пiв року (так було у знайомих, що взяли кв. в Бучi).

Цитувати

vita

vita

04.11.2013 11:26:19

вольдемарс: Vita. Нехочу бути голословним i перейду до сутi справи, що як я вплинув на швидкiсть...

`окозамилювання`. Я же говорю, что сплошной негатив. Спасибо Ксюша за позитивную информацию.

Цитувати

linch

linch

04.11.2013 12:24:27

Всiм привiт. Я територiально проживаю поблизу 8 березня i маю змогу бачити, що вiдбувається на обєктi. Можу сказати, що коробка повнiсттю готова за винятком вiкон на балконах вище 5 поверху та лоджий. Те, що там поритi котловани то нi про що не говорить вони будуть стояти до весмни. Також читаю дiвчата згадують про школу i хочу сказати, що то є неправда школа буде працювати i надалi. Я не думаю, що це питання є актуальним коли ми ще там не жевемо. Це те саме що зараз говорити про мусорнi баки чи парковки для машин??? Я думаю, що за зимовий перiод мало, що змiниться на обєктi, його законсервують, а весною нам буде потрiбно обмiнюватись контактами та бiльш конкретно всiм разом, щось думати, так- як до того перiоду будинок нами профвнансований вiдсоткiв на 90 тому i зроблений вiдповiдно. В кого виникнуть якiсь запитання пишiть при змозi буду вiдповiдати.

Цитувати

ритура

ритура

05.11.2013 07:42:40

Доброє утро. Я читала на форуме ул. Пушкинская, 62є газ будет не ранше 15 декабря и ето при том что фасад дома с комуникациям готов бил в июне. Интересно что тогда будет у нас?

Цитувати
<< 6 7 8 9 10 ... 68
Архів