Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

изАркады

изАркады

17.04.2013 07:51:09

Jackas: ИзАркады, есть ли возможность не обделять дома вдоль дороги Чавдар и всем организовать...

Застройщик изучает возможность организации доп. мест для авто по ул. Чавдар. На этой неделе будут чертежи и их попробуют согласовать с "городом", если дадут добро, то решение будет реализовано. Когда я буду уверен, что все вопросы решены и работы будут выполнены, я размещу на форуме "план-схему".

Цитувати

olis

olis

17.04.2013 12:03:10

Забудовник вiдмовився передавати будинок на баланс ОСББ, мотивуючи це тим, що ще влiтку передав його на баланс Компасу. А Компас листом вiдповiдає, що наш будинок в нього не на балансi, а в тимчасовому управлiннi. изАркады можливо ви зможете пролити свiтло на цю ситуацiю. В якого з ваших сателiтiв на балансi знаходиться Чавдар 8. Бо у листуваннi з нами обидвi цi поважнi органiзацiї тицяють один на одного пальцем.

Цитувати

olis

olis

17.04.2013 12:08:53

изАркады:
Застройщик изучает возможность организации доп. мест для авто по ул. Чавдар....

Можете будь-ласка узгодити план схему з мешканцями нашого будинку перед тим, як узгоджувати з мiстом. Викладiть будь ласка схему ми органiзуємо обговорення i протягом тижня дамо зворотнiй зв`язок.

Цитувати

изАркады

изАркады

17.04.2013 13:17:23

olis: Забудовник вiдмовився передавати будинок на баланс ОСББ, мотивуючи це тим, що ще...

Подивлюсь, що можливо буде зробити по Ваших запитаннях.

Цитувати

Jackas

Jackas

23.04.2013 06:19:56

ИзАркады, по нашим вопросам, задавал я и penta, прошло 2 недели. Информация есть?

Постоянные договора с киевенерго, интернет, придомовая территория, изоляция на трубах отопления( кем и когда невидимо она делается?)
Парковки вдоль чавдар, теплотраса!

Цитувати

olis

olis

23.04.2013 07:05:47

изАркады:
Подивлюсь, що можливо буде зробити по Ваших запитаннях.

Найближчим часом ми хочемо встановити по периметру пiшохiдної територiї навпроти Чавдар 8 встановити стовпчики (близько 60-ти). Чи можуть вашi органiзацiї Аркада/Девелопер/Компас допомогти з їх встановленням. Потрiбнi iнструменти: 3-4 копальнi лопати, 2 совковi лопати, вiзок; також потрiбнi щебiнь i розчин для закрiплення стовпчикiв ми оплатимо цi матерiали та зарплатню робiтника який нам допоможе з ними працювати; також допомога потрiбна для встановлення кiлькох стовпчикiв в тротуар.
Схему встановлення дивiться у постi нижче.
Заздалегiдь дякуємо i сподiваємося на ствердну вiдповiдь.

Цитувати

olis

olis

23.04.2013 07:12:01

Останнiм часом власники автомобiлiв паркують їх на газонах i тротуарах, що призвело до пошкодження бiльшої частини газонiв i навiть провалу в тротуарi. В зв`язку з цим ми плануємо найближчим часом обгородити газони навпроти нашого будинку з боку Чавдар сталевими стовпчиками. До листа додана схема з приблизним розташуванням стовпчикiв (на доданому малюнку позначено червоними хрестиками). Усього плануємо встановити ~60 стовпчикiв, висотою 1 м., закопаних в землю на 20-25 см.
Пiсля встановлення стовпчикiв будемо спiльно працювати над облаштуванням газонiв та висадкою дерев/кущiв/квiтiв.
Автомобiлiстам можемо запропонувати органiзуватись i облаштувати стоянку замiсть крайнього тротуару по вулицi Чавдар, там може бути 30-40 паркомiсць (показано на малюнку).
Прошу мешканцiв Чавдар 8 висловити свою думку з приводу встановлення стовпчикiв: ви за? проти? Чи готовi долучитися до цiєї iнiцiативи?
Думку можна висловити тут або на домашньому форумi.

Цитувати

olis

olis

23.04.2013 13:12:43

изАркады: to olis
Ви могли б зафiксувати вашi плани на паперi та передати їх до банку Атаману...

Вiдправили листа з нашими планами щодо прибудинкової територiї на ataman@arkada.ua. З нетерпiнням чекаємо вiдповiдi.

Цитувати

YUS

YUS

23.04.2013 13:27:21

olis: Останнiм часом власники автомобiлiв паркують їх на газонах i тротуарах, що призвело...

Я с 10-го дома, мне тоже интересна эта тема для будущего нашего дома

Хочу прокомментировать:
Закопать на 20-25 см - это мало - любой подойдет и руками вывернет наизнанку, даже если эти же 20-25 см в бетоне.

Надо покупать 1,5м и закапывать на половину + бетонировать
Ямки копать для столбика можно ледовым буром, тогда они получатся глубокие узкие целиндры.

Будете своими силами устанавливать?

Цитувати

YUS

YUS

23.04.2013 13:35:21

Если никто не согласится делать, набросайте колеса
В субботу был на субботнике у себя возле дома, лично мы так и сделали.
Принесли 16 колес, насыпали песка а сверху по ведру земли. Посеяли цветы.
Во всяком случае ставить авто уже не будут.
Также советую в некоторых местах положить по два колеса одно на другое. Скрепить изнутри их можно жесткой проволокой. Накидать туда камней чтобы нельзябыло сдвинуть.

Дешево и результативно.
Просить о чем-то Компас - пусть машину земли привезут и лопаты выдадут.

Цитувати
<< 618 619 620 621 622 ... 667
Архів