Ros
20.06.2012 10:44:07
Иваннакис:
посмотрите никто не напишет никуда все боятся
мне откликнулись только 4 человека...
Давайте розмовляти конструктивно i без емоцiй. Я вже писав адресу своєї електронної пошти для координацiї дiй i обмiну телефонами. Написали менi лише двоє людей i лише одна людина залишила свiй номер телефону. Я ще раз залишаю свiй адрес - konrost@ukr.net - i готовий до дiй. Щодо листiв, якi я писав чи не писав, я вже ясно ранiше висловив свою думку - спочатку потрiбно нам органiзуватися, йти на прийоми i паралельно вiдсилати листи як колективнi, так i iндивiдуальнi. Якщо ми не можемо органiзуватися, то грош цiна нашим декiльком iндивiдуальним листам. Ви можеме мати власну думку i це Ваше право, яке я поважаю як i права iнших iнвесторiв.
ТАКИМ ЧИНОМ, ПЕРШИЙ КРОК - ЦЕ СТВОРЕННЯ КОЛЕКТИВУ ОДНОДУМЦIВ, ЯКI ГОТОВI ДО АКТИВНИХ ДIЙ. I ЦЕЙ ПЕРШИЙ КРОК МИ НЕ МОЖЕМО НIЯК ЗРОБИТИ. А звинувачувати всiх i вся в iнертностi i безiнiцiативностi - це крок до нашої ще бiльшої неорганiзованостi.
Иваннакис
20.06.2012 10:48:02
да никто вас не обвиняет
поступайте как считаете нужным
ваше право
поверьте я уже давно на форуме
знаю чем это закончится
Иваннакис
20.06.2012 10:53:56
емоций нет
я просто хотела посоветовать как вам быть бо спрашивали
а ждать пока организуются те кто не хочет организоваться ваше право
Ros
20.06.2012 10:58:45
Ви мене вибачте, але таке враження, що Ви i на сьогоднi працюєте в КГС. Ви самi вважаєте свою позицiю конструктивною? Виходить давайте робити так як я хочу або небуде нiяк. Я ж пропоную компромiс - i на зустрiч пiдемо i листи куди потрiбно напишемо. Що Вас не влаштовує в такому планi дiй? Це хоча б щось, бо до судового позову люди поки що не готовi. Спочатку потрiбно хоча б зустрiтися реально, а не вiртуально i познайомитись. Це вже моя друга спроба iнiцiювати хоча б якiсь колективнi дiї iнвесторiв по захисту своїх прав. Якщо i на далi всi будуть дiяти за принципом "моя хата зкраю" або кожен за свою iндивiдуальною програмою, то i час на писанину на форумi я вже витрачати не буду, бо це буде марною справою.
Иваннакис
20.06.2012 11:09:11
все мои попытки поговорить с соедями заканчиваются хамством с вашей стороны
делайте, что хотите. честно я не против просто хотела помочь вам не набивать набитых мною шишек
поверьте я искренне желаю вам удачи
но и не жалею что не заходила давно на форум
Tough
20.06.2012 11:13:02
Предлагаю без эмоций.
Давайте выберем время, встретимся возле дома и обсудим возможные варианты наших действий (желательно в нерабочее время или на выходных).
По итогам составим План, обусдим на форуме и будем предпринимать конкретные шаги.
Готов к обсуждению e-mail: raskoloff@gmail.com
Ros
20.06.2012 11:19:18
Иваннакис : Якщо я Вас чимось образив, то я ще раз вибачаюсь. Щодо вiдвiдування форуму, то я також спочатку читав, потiм почав писати, потiм зрозумiв, що це марна справа, потiм зрообив другу спробу. Задаю Вам вдруге те саме питання - Ви можете пiдготувати шаблон листа для звертання iнвесторiв у всi вищезазначенi органiзацi?. ТОбто чи є у ВАс бажання i можливiсть це зробити у випадку необхiдностi, оскiльки, як я зрозумiв, Ви маєте певний досвiд у цiй справi?
Olabola
20.06.2012 11:21:55
Иваннакис: все мои попытки поговорить с соедями заканчиваются хамством с вашей стороны
делайте,...
Вы ещё в марте про суд и иск писали... Есть лично у Вас какие то результаты за 3 месяца?
silver
20.06.2012 12:06:34
Tough: Предлагаю без эмоций.
Давайте выберем время, встретимся возле дома и обсудим возможные...
Добрий день сусiди!
Я у форумi участi не приймаю, але регулярно читаю.
Враховуючи ситуацiю, готовий приєднатися до зборiв бiля дому, походiв, листiв тощо.
Якi пропозицiї по датi, часу для зустрiчi бiля дому?
vim
20.06.2012 12:08:48
Давайте организуем встречу возле дома в суботу с утра.