Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

sapiens

sapiens

13.07.2012 07:21:07

ГенДиректор "Екоса" сказал что ему все равно сколько процентов будет договоров. "Хоть пять, лишь бы были закончены работы и вопрос с электричеством решен" - сказал он. Если местный ЖЕК будет препятствовать заселению, будем звонить господину ГенДиректору.

Цитувати

a_rina

a_rina

13.07.2012 12:12:56

привет! звонила на горячую линию, трубку не берут. звонила в жек, сказали, что на вашем доме нарада. у кого же узнать результаты..?

Цитувати

Тальянка

Тальянка

13.07.2012 14:41:39

Всiм привiт. Сьогодня я знову нанесла мирний вiзит до КМБ. Є гарнi новини. З трьох джерел почула щось схоже на правду. Якщо дiйсно правда, то уже в найближчий четвер я зможу сказати вам, любi сусiди: "Вiтаю з новосiллям!" До четверга тримаймо все пiд контролем.

Цитувати

sana27

sana27

13.07.2012 15:24:01

Дай Бог! Будем держать пальцы скрещенными. Чтобы получилось заехать в дом со светом, работающими лифтами и водой!

Наталья Петровна спасибо Вам большое! Вы такая умница!!! Дай Бог Вам здоровья!

Цитувати

Тальянка

Тальянка

13.07.2012 15:32:22

Шановнi сусiди. Мушу нагадати, що руйнування несучих стiн у будинку несе за собою кримiнальну вiдповiдальнiсть, а найголовнiше - загрозу життю. На Григоренко, 12 з цим уже виникли серйознi проблеми.
Для тих, хто за програмою 70/30. Якщо хочете прискорити отримання свiдоцтв, то треба взяти лист у фондi про купiвлю квартири i вiдвезти його у районний квартоблiк. Для цього треба принести оригiнал i копiю акта прийому-передачi квартири. Далi на засiданнi приймають рiшення про зняття з квартоблiку. Пiсля прийняття такого рiшення вам видадуть довiдку, яку ви доставите Вiрi Василiвнi. Я сьогоднi взяла лист у фондi, i хочу вам сказати, що Галина Федорiвна, що видала менi листа, з вiвторка iде у вiдпустку. На запитання, чи буде хтось її замiняти, сказала, що не знає. Тому хто дуже хоче - у вас є понедiлок. Прийом з 9 до 17 год, каб. 403.

Цитувати

vim

vim

13.07.2012 17:33:11

Тальянка: Всiм привiт. Сьогодня я знову нанесла мирний вiзит до КМБ. Є гарнi новини. З трьох...

Добрий вечiр. Спасибi за гарнi новини. А можна трошки детальнiше? Воду нам на понедiлок планують подавати? Що iз закiнченням оздоблювальних робiт? Що з подачею електроенергiї?

P.S. Гаряча лiнiя КМБ сьогоднi не працювала.

Цитувати

Тальянка

Тальянка

13.07.2012 17:40:29

По-доброму має бути електрика за тимчасовою схемою, працювати один з лiфтiв (не знаю, який), холодна вода. Але чи все в одну мить - достоменно не вiдомо. Тим, кому треба вселятися, мають видати ключi.

Цитувати

vim

vim

13.07.2012 17:46:09

Тальянка: По-доброму має бути електрика за тимчасовою схемою, працювати один з лiфтiв (не знаю,...

Дякую. Будемо сподiватися що незабаром все так i буде.

Цитувати

Zlu4ka

Zlu4ka

14.07.2012 15:03:19

Добрый день.
Хочу для себя купить однокомнатную квартиру в данном доме БЕЗ посредников.
Может кто продает? рассмотрю вариант с переуступкой, если еще такие есть.
Жду сообщения на почту с телефоном и стоимостью.

Цитувати

sana27

sana27

14.07.2012 15:06:48

Сегодня были на стройке.. В первой секции уже работает лифт и похоже, что там есть жильцы..
Надеюсь, что прораб не владеет информацией или не хочет говорить (чтоб не было наплыва людей), т. к. сказал, что ничего включать не будут, пока не закончат. У нас, во 2 сек на 19 эт, положили линолеум, стоят розетки и выключатели, но плинтусов и наличников нет. А отливы в первой секции за неделю только до 5 эт поставили.
А ручки дверные говорят будут круглые деревянные.

Цитувати
<< 376 377 378 379 380 ... 614
Архів