Shapka
12.09.2011 13:37:02
Lucy: Здравствуйте, соседи!. Лифты ОТИС действительно радуют (пару месяцев назад в новом...
Отiс :)
ОТIС В УКРАЇНI
Закрите акцiонерне товариство “ОТIС” було створене в 1992 р. Це українська компанiя, що входить до складу Otis Elevator. Український Отiс пропонує своїм замовникам повний спектр послуг: проектування, виробництво, продаж, монтаж, обслуговування, модернiзацiю й замiну лiфтiв i ескалаторiв. Продукцiя компанiї вiдповiдає усiм свiтовим стандартам якостi та безпеки.
Сьогоднi компанiя має свої пiдроздiли з монтажу й технiчного обслуговування в 10 мiстах України i є лiдером вiтчизняного ринку з надання таких послуг. Завод Отiса виробляє щорiчно бiльше 1000 одиниць лiфтiв, його потужностi розрахованi на 5000 тис. Щорiчно компанiя нарощує обсяги виробництва на 30-35%, 30% вiд виробленого йде не експорт в Росiю, Азербайджан, Казахстан, Молдову, iншi країни. Замовнику ми пропонуємо бiля 40 типiв лiфтiв, якi виробляються тут, у Києвi. Ми спiвпрацюємо з бiльш нiж 50 українськими постачальниками сировини й комплектуючих, вони стали нашими надiйними партнерами. Крiм готових лiфтiв замовникам пропонуються також комплекти модернiзацiї для зношених вузлiв пiдйомникiв та послуги по замiнi тих, що вiдпрацювали 25 рокiв.
Якiсть продукцiї та послуг ЗАТ „ОТIС” пiдтверджена сертифiкатом ISO 9000-2001, маючи до того ж „срiбний рiвень” внутрiшньої, не менш суворої системи оцiнки якостi, запровадженої в усiх семи компанiях, якi, як i Отiс, входять до складу корпорацiї United Technologies. Окрiм лiфтiв власного виробництва, акцiонерне товариство забезпечує постачання, монтаж та обслуговування будь-яких рiзновидiв лiфтiв, ескалаторiв та траволаторiв, що виробляються на iнших заводах Отiса. Серед таких i одна з революцiйних новинок свiтових лiфтових технологiй – лiфт GeN2TM.
У компанiї працює 1320 працiвникiв.
http://www.otis.com/site/ua/Pages/default.aspx?menuId=1
Anetka98
12.09.2011 14:30:16
Кто собрался оплачивать очередной платеж - информация о УБРР, что бы не было "неприятной неожиданности" (как у меня) - к сожалению с понедельника, 12.09.2011г., ввели комиссию - 0,25% ((((:... Может кто-то подскажет еще варианты и кому то они пригодятся...
Lucy
12.09.2011 14:42:23
БМ Банк, максимальная комиссия 300грн.
Bermyd
12.09.2011 14:50:04
Жесть. Нужно искать альтернативу.
lilya66
12.09.2011 15:08:17
Anetka98: Кто собрался оплачивать очередной платеж - информация о УБРР, что бы не было "неприятной...
В "ПЛАТИНУМ БАНК" МАКСИМАЛЬНАЯ КОМИССИЯ 250 ГРН, ОТКРЫВАТЬ СЧЁТ НЕ НАДО, ПРОСТО ДАЁШЬ РЕКВИЗИТЫ И ПАСПОРТ С ИДЕНТИФИКАЦ. №.
ksushaa
13.09.2011 07:26:20
Здравствуйте, скажите, кто-то уже думал делать перепланировку в однокомнатной? есть ли у вас идеи? предлагаю поделиться.
Йолка
13.09.2011 08:31:21
Ксюш, я собираюсь немного расширить гардеробную, сдедать в нее вход из комнаты и поставить раздвижные двери. А во всем остальном - планировки у нас очень удачные.
AlexWx
13.09.2011 08:45:06
Соседи, я по поводу перепланировок и ремонта общался со специалистами. Все говорят, что в первые три года не стоит делать никаких дорогих ремонтов: дом (даже монолитно-каркасный) дает усадку и дорогой ремонт пойдет в одно место.
Так что я решил просто не заморачиваться по поводу проектов - сделаю простенький ремонт, а через несколько лет уже буду что-то выдумывать.
Это мое мнение.
Йолка
13.09.2011 10:04:26
AlexWx, согласна, что в первые 3 года не стоит делать венецианку и класть итальянскую плитку, но вот все "грязные" работы по переносу перегородок и штукатурке лучше сделать сразу.
Shapka
13.09.2011 10:56:12
Моя думка щодо першого ремонту така: зручне планування, грамотна розводка електрики, сантехнiки, якiснi вiкна, рiвнi стiни, стеля i пiдлога. Все це треба зробити зараз.