Voldemar1
19.08.2012 08:13:21
Текст приглашения
Прем`єр-мiнiстру України
Азарову Миколi Яновичу
Шановний Миколо Яновичу!
Iнiцiативна група iнвесторiв будинкiв розташованих за адресою м. Київ вул. Урлiвська 23 та 23-а, забудовником, яких виступало Комунальне пiдприємство “Житлоiнвестбуд-УКБ”, щиро запрошує Вас прийняти участь у вiдкриттi будинкiв пiд заселення, яке вiдбудеться 30.08.2012 року о 12.00 годинi. Висловлюємо Вам подяку, за те, що Соцiальнi iнiцiативи Президента України Вiктора Федоровича Януковича щодо забезпечення громадян України доступним житлом втiлюються у реальнiсть. Яскравим свiдченням тому, є заселення наших двох будинкiв, у яких матимуть змогу проживати сiм’ї, що скористались програмою Доступне житло.
Будемо дуже вдячнi, висловити Вам свою повагу та вiд серця подякувати за можливiсть, молодим сiм’ям придбати власну оселю, адже ця подiя, є однiєю з найяскравiших у життi кожного з нас.
З нетерпiнням будемо чекати Вашого вiзиту.
Додаток: копiя листа Комунального пiдприємства “Житлоiнвестбуд-УКБ” щодо офiцiйної дати заселення будинкiв на 1 аркушi.
З повагою Iнiцiативна група iнвесторiв.
ЛевДенис
19.08.2012 13:48:55
отличный ход. нужно проработать. возьмитесь, пожалуйста, и Денисенко не забудьте.
gera
20.08.2012 12:29:33
А вот и сюжет про свалку за 4 домом, и это, заметьте, под окнами у Попова: http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2012/08/19/853241.html#comments
zam
20.08.2012 13:14:58
Я так понимаю, что свалка так и останется. Если будет торжественное открытие наших домов, то можно поставить акцент товарищам открывающим на мусор рядом с нами.
Voldemar1
20.08.2012 13:50:27
Соседи, что будем делать с приглашениями, если вы одобряете то я завтра утром постараюсь их распечатать, но при это было бы желательно поставить хотябы 5 подписей на них. Откликнитесь, кто завтра в первой половине дня сможет подписать приглашения.
Kora
20.08.2012 14:03:29
Мы сможем подписать, муж или я.
Voldemar1
20.08.2012 14:17:17
Напишите мне на ящик 107910@ukr.net свои координаты, чтобы я смог завтра с вами связаться.
ЛевДенис
20.08.2012 18:38:32
Шановнi майже сусiди, вiтаю.
Завтра я буду присутнiй на робочiй нарадi мiж представниками Ковальської, ЖС та ЖI з питання, що усiх нас так цiкавить. Планую з. ясувати декiлька питань. Про результат обов. язково повiдомлю тут на форумi ввечерi.
I хочу нагадати, що ми вирiшили, щоб там не вiдбувалося, подати заявку на проведення пiкетування на першi числа вересня, сподiваюсь, що є зворушення в цьому напрямку i все йде по плану (це питання стосується Дмитра Dima88)
volodk
20.08.2012 18:48:36
Завтра в Украинском Доме стартует форум на тему "доступного жилья"
пруфлинк:
http://www.ukrdim.org.ua/2012/08/vystavkovyj-forum-dostupne-zhytlo-vid-derzhavy-dlya-lyudyny-vid-ideji-do-kvartyry/#more-4214
Из присутствующих аннонсированы Житлоiнвестбуд-УКБ и прочие...
Как идея, можно спросить прямо на форуме, почему обманывают инвесторов
Voldemar1
21.08.2012 02:17:58
Соседи приношу свои извинения, но к сожалению вынужден уехать в командировку прямо сейчас, так сказать с постели тепленького подняли, отозвали с заслуженного отпуска, и направили по необходимому адресу. Вернусь в четверг вечером. Всвязи с этим малоприятным фактом у меня не получается направить приглашения, если кто-нибудь сможет взять инициативу в свои руки буду очень признателен. В противном случае сможем отправить в пятницу, но думаю будет позновато.
P.s. Приглашения следует направить как в эл. виде так и почтой.