U23Eugene
17.10.2012 09:18:59
У Вас есть номер телефона начальника ЖЕКа?
ксюшик
17.10.2012 09:19:36
Мне гл. инженер вчера выдала "... ну это ж вы бегали, хотели поскорее вселиться, вот и получайте недоделки, я вам дом не строила..." Ну не пимпец, офонарели уже в край, надо уходить от ЖЭКа в свое ОСББ, потому что это хамство будет постоянно, а мы за это еще и платить им зарплату будем!!!
ксюшик
17.10.2012 09:21:52
U23Eugene: У Вас есть номер телефона начальника ЖЕКа?
Нач. вiддiлення Гузь Вiталiй Сергiйович 219-49-72
Irina23
17.10.2012 09:22:07
U23Eugene: У Вас есть номер телефона начальника ЖЕКа?
Вiддiлення № 2 вул. А. Ахматової, 44-а Нач. вiддiлення Гузь Вiталiй Сергiйович 219-49-72
Непроизносимый
17.10.2012 09:25:08
Javanlion: Ура, позвонили с ЖИ-Укб, на недели пойдем подписывать доп. соглашение!!!
ВНИМАНИЕ ВСЕМ ИЗ 3 И 4 ДОМОВ
Поскольку обстоятельства складываются так, что нас имеют за наши же деньги, то предлагаю всем желающим, разослать по адресу ЖИ письма следующего содержания. Датировать их необходимо 20 сентября. И посмотрим что они начнут предлагать при подписании допсоглашений. Я писал письмо исходя из докумнетов, который я получил при переписке с ЖИ
Непроизносимый
17.10.2012 09:27:18
КП “Житлоiнвестбуд-УКБ”
м. Київ, вул. Володимирська,42
Директору Непопу В’ячеславу Iвановичу
про визначення розмiру пенi за порушення КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” зобов’язання про дотримання строкiв введення в експлуатацiю будинку та зарахування зустрiчних вимог
Шановний В’ячеславе Iвановичу, мiж мною та очолюваним Вами КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” (iдент. код 31958324) ____ _____ 20____ року укладено договiр купiвлi-продажу майнових прав на квартиру № _____ у житловому будинку № _____ на земельнiй дiлянцi № 19 у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва.
Вищезазначений договiр передбачає, що КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” має ввести вiдповiдний будинок в експлуатацiю в II кварталi 2012 року. У вiдповiдь на моє письмове звернення КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” своїм листом № ______ вiд _____2012 року повiдомило мене про те, що введення житлового будинку № ___на земельнiй дiлянцi № 19 у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва в експлуатацiю перенесено на III квартал 2012 року.
За таких обставин прострочення КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” щодо введення вищезазначеного будинку в експлуатацiю становить один календарний квартал.
Своїм листом № _____ вiд ______ 2012 року КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” пiдтвердило, що мною було сплачено 99% вартостi майнових прав на квартиру № _____ у вищезазначеному будинку, в сумi _______ гривень, чим пiдтвердило, що мною були виконанi мої зобов’язання за пунктом 3.2. вищезазначеного договору купiвлi-продажу майнових прав на квартиру.
Пiдпункт 4.2.1. цього ж договору передбачає, що КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” за порушення строкiв введення в експлуатацiю зобов’язане сплатити пеню у розмiрi 0,05% вiд суми фактично перерахованих за квартиру коштiв за кожен день прострочення.
Непроизносимый
17.10.2012 09:29:29
Статтi 253-254 Цивiльного кодексу України передбачають, що перебiг строку починається з наступного дня пiсля вiдповiдної календарної дати або настання подiї, з якою пов`язано його початок. До строку, що визначений пiвроком або кварталом року, застосовуються правила про строки, якi визначенi мiсяцями. При цьому вiдлiк кварталiв ведеться з початку року. Строк, що визначений мiсяцями, спливає у вiдповiдне число останнього мiсяця строку.
Враховуючи те, що II квартал закiнчився 30 червня 2012 року, то з 01 липня по 20 вересня 2012 року сплинуло 80 календарних днiв. За таких обставин, розмiр пенi, що пiдлягає сплатi на мою користь з боку КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” становить 0,05% вiд __________ гривень (____ грн.) Х 80 днiв, тобто ________ гривнi.
За таких обставин вважаю несправедливими будь-якi вимоги з боку КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” щодо отримання з мене плати у розмiрi 1% вiд вартостi майнових прав на квартиру № ______ у вищезазначеному будинку на пiдставi п. 3.2. вищезазначеного договору, оскiльки заборгованiсть КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” передi мною значно перевищує розмiр суми моїх грошових зобов’язань перед КП “Житлоiнвестбуд-УКБ”.
На пiдставi викладеного, пiдпункту 4.2.1. договору купiвлi-продажу майнових прав на квартиру № _____ у житловому будинку № ________ на земельнiй дiлянцi № 19 у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва вiд ____________ року, ст. 530 Цивiльного кодексу України заявляю про свою вимогу до КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” щодо виконання ним його обов’язку по сплатi менi пенi за порушення строкiв введення в експлуатацiю житловому будинку № __ на земельнiй дiлянцi № 19 у 3-му мiкрорайонi житлового масиву Позняки Дарницького району мiста Києва.
А також на пiдставi ст. 601 Цивiльного кодексу України прошу розглядати це звернення як оферту, щодо зустрiчного зарахування однорiдних вимог – моїх, щодо сплати 1% вiд вартостi майнових прав на квартиру № ________ у вищезазначеному будинку, та зобов’язань КП “Житлоiнвестбуд-УКБ” – щодо сплати менi пенi у розмiрi __________ гривнi.
Про Вашу позицiю прошу повiдомити мене письмово, за адресою, зазначеною на початку заяви.
20 вересня 2012 року
17.10.2012 09:36:35
КТО-нибюудь получал письменные уведомления от ЖИ о вводе домов экплуатацию? От кого они были подписаны - от имени ЖИ или их расслылало Управление градостароительтсва Киевской администрации?
Kir
17.10.2012 09:48:22
всем привет! В связи со сложившейся ситуацией с отоплением предлагаю собрать людей и пойти в ЖС, пускай чётко обяснят что, как, и почему, если будут пенять на ЖИ позвонить начальнику тех. ндзора пускай приезжает и обясняет.
Javanlion
17.10.2012 10:07:11
Непроизносимый:
ВНИМАНИЕ ВСЕМ ИЗ 3 И 4 ДОМОВ
Поскольку обстоятельства складываются так, что...
добрый день, по поводу пени, если я не ошибаюсь, эта тема уже обсуждалось, и нам, кажется кто-то из юристов, сообщили, что есть закон, который действует до конца этого года, в котором прописано, что возможны сдвиги от запланированной даты сдачи объектов. Закон якобы приняли во время кризиса. Ни кого не хочу отговаривать, но если мы еще будем с ними судиться, то о скором вселении речи быть не может. На письма ответ придет только через месяц-полтора, и думаю нас как всегда отфутболят и все.
ИМХО, Лично я участвовать не буду, думаю толку не будет. Всем желающим, удачи.