Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

akkerman

akkerman

26.12.2012 10:12:19

tanushka23:
Как измерить температуру на входе и выходе? Батареи пока не отрегулировала,...

Ну я например один термометр приклеил к верху батареи, а другой снизу. Все четко и наглядно. А вообще лучше почитать паспорт на счетчик)

Цитувати

Yana-Igor

Yana-Igor

26.12.2012 14:58:36

4-й дом, АУ! Я так понимаю что все молчат в эйфории от полученных ключей?

Цитувати

ксюшик

ксюшик

26.12.2012 15:01:29

2-й дом. Нам сегодня на отопление увеличили шайбу на 4мм на первой и второй зоне. Надеюсь станет теплее. Лед тронулся, товарищи.

Цитувати

provi

provi

26.12.2012 15:20:19

"на первой и второй зоне"

Зоны это от 1 до 12 этажа и от 13 до 25 ?
Или зоны это стояки ?
Спасибо за инфу.

Цитувати

Аника

Аника

26.12.2012 15:25:21

Yana-Igor: 4-й дом, АУ! Я так понимаю что все молчат в эйфории от полученных ключей?

Да, и всех соседей поздравляю!!!!
еле отогрелась, так замерзла во всех этих очередях за договорами, свидетельствами, ключами.

Цитувати

zam

zam

26.12.2012 15:27:12

Всем привет. Ключи и свидетельство получили, УРААА!
Кто знает, что дальше? Ато говорили, что дом до 01.01 будут закрывать в 19:00., что с консьержем? Кто в курсе, подскажите.

Цитувати

ксюшик

ксюшик

26.12.2012 15:39:50

provi: "на первой и второй зоне"
Зоны это от 1 до 12 этажа и от 13 до 25 ?
Или зоны...

Зоны по этажам, так как вы написали

Цитувати

Shapka

Shapka

26.12.2012 15:40:23

4 дом
Поздравляю всех соседей с заселением! Пусть в этом доме мы будем все дружные, здоровые и счастливые!

О 12 год було урочисте вiдкриття будинку. Власникiв квартир привiтали директор Житло-сервiса Марущак Володимир Миколайович i директор компанiї-генпiдрядника Шнайдер Юрiй Iванович. Лесик М. I. затримався в дорозi, приїхав уже пiсля офiцiйн. частини.
Марущак сказав, що нарахування квартплати буде з 2 сiчня. З того ж дня буде конс`єрж в будинку. До 2 сiчня охорона будинку на будiвельниках.
Ми отримали свої екземпляри договорiв iз ЖЕКом, технiчний паспорт на квартиру, свiдоцтво на право власностi (св-в було 50, якi уже зареєстрованi в БТI). Галина Володимирiвна ключниця видала техпаспорти на лiчильники тепла i холодної i гарячої води + ключi (вiд квартири, 2 шт домофон i вiд електричних автоматiв на коридорi). Ключi вiд поштових скриньок видадуть обов`язково, запитувати їх у ключницi. Шнайдер пiдготував дiтям новорiчнi подарунки (цукерки).
Людей було багато. Ключниця видавала ключi до 16 год. Вона там страшенно змерзла - примiщення не опалюється. Ввечерi у неї вже i голос пропав((
В будинку є тепло, лiфти працюють. Є холодна вода. Електрика постiйна буде завтра. Зараз ТП проходить перевiрку в 24 год.
Їхати в Київенерго пiдписувати договори на постачання електроенергiї (у кого на руках свiдоцтво на право власностi) поки не поспiшайте (я сьогоднi там була). Київенерго ще не готовий їх iз нами пiдписувати. Поки всi питання щодо електр. вирiшує ЖЕК. Щодо пiдключення квартири - в ЖЕК.

Цитувати

NataLee

NataLee

26.12.2012 15:43:04

4-й дом, поздравляю!!!

Цитувати

Shapka

Shapka

26.12.2012 16:28:18

Поки нема конс`єржа, будинок буде закриватись пiсля 19 год. Така мiра вимушена. Iнакше ми можемо дуже швидко не дорахуватись свiтильникiв, доводчикiв, батарей i тд. Хто уже житиме, домовляйтесь iз охоронцем про вхiд-вихiд пiсля 19 год.

Усi, хто починає робити ремонти, повиннi написати заяву на iм`я Директора КП «Житло-Сервiс» Марущака В. М. (або на начальника вiддiлення №5 Тамари Дмитрiвни - прiзвище не знаю), де треба вказати, що Ви починаєте ремонт з такого-то числа i зазначити ПIБ людей, що виконуватимуть ремонтнi роботи. Заяву залишати конс`єржу. Цi люди будуть мати доступ у Вашу квартиру (їм бажано мати при собi документ, що посвiдчує особу). Робиться це для того, щоб мiнiмiзувати доступ в будинок невiдомих людей.

Цитувати
<< 835 836 837 838 839 ... 1190
Архів