zam
07.03.2013 19:21:07
Давайте решим где будем их ставить, я думаю, что нужно ставить не только от 21, а по периметру всего дома. Попробую на выходных прикинуть
Shapka
08.03.2013 08:00:01
Щастя жiнки – бути потрiбною,
У життi й на роботi завжди пригiдною.
Щастя жiнки – бути коханою,
Завжди любимою i такою жаданою.
Щастя жiнки – здоровi дiти,
Що прикрашають життя, мов квiти.
Щастя жiнки –спокiй у домi,
Де залишалась туга i втома.
Щастя жiнки –бути жiнкою,
Хоч життя її – терен з барвiнком.
Отож, дозвольте Вас привiтати
I щастя, жiнки, Вам побажати!!!
З 8 БЕРЕЗНЯМ!
Жорик
08.03.2013 09:07:44
crazy_profesor:
4-й дом
zam, а чем Вас не устроила сотка утеплителя снаружи стен?) Утеплителя...
Изнутри плохо - если не угадать с точкой росы, может влага (а как следствие и грибок) в стене появиться. Так что тут надо сначала консультироваться со специалистом, который всё правильно рассчитает
Ну или поискать интернете и рассчитать самому =)
aspenite
08.03.2013 10:58:52
1-й дом.
Сколько осталось денег из тех, когда сдавали по 250 грн? Уже грунт растаял и паркующиеся машины разрушают газоны со стороны Урловской. Может быть из этих денег выделить немного на закупку тех же цветочных урн и установить на въезде на тротуар с 2-х сторон? Или это ЖЭК может сделать? Нам в любом случае пару таких урн нужно поставить на площадке перед подъездом, чтобы не парковали там машины и не портили плитку.
Кто нибудь узнавал в ЖЭКе нужны ли какие нибудь разрешения на установку шлагбаума?
alivas
08.03.2013 13:19:25
3 дом. Заявка на интернет / ай-ти технологии/+ ТВ 72 канала-ушла и они поставили нас на подключение в апреле. У консьержа лежит реклама ай-трафик/ интернет, без ТВ/, я про них ничего не знаю. Кто желает ай-ти-технологии- записывайттесь. У консьержа. 1 апреля истекает срок работы консьержей, надо решать, что делать дальше. Предлагаю собраться 24 марта/ в воскресенье/ в 11 часов и обсудить ряд вопросов
isergio
08.03.2013 16:29:22
aspenite: 1-й дом.
Сколько осталось денег из тех, когда сдавали по 250 грн? Уже грунт растаял...
1дом.
+1 за цветочники. писал обращение на сайт житлосервиса по поводу машин на газоне вдоль урловской. перезвонили сказали сходят посмотрят. больше не звонили.
а можно обновить список сдавших внизу и добавить кв151. сдавал еще осенью в кв33 Валерии.
homo_sapiens
08.03.2013 19:38:58
alivas: 3 дом. Заявка на интернет / ай-ти технологии/+ ТВ 72 канала-ушла и они поставили...
По-поводу встречи согласен, пусть будет "24 марта/ в воскресенье/ в 11 часов". По интернету: предложение INTRAFFIC хуже "информ. технологий" и хуже "фринета", поэтому я там заявку не оставил, видно дали чуть денег консьержкам и они пиарят их...
zam
09.03.2013 16:41:11
4ый дом.
Нам нужно определится как именно мы хотим поставить цветочницы. Если только от 21го дома, то я там насчитал в пределах 23шт, но я бы сразу ставил и по периметру дома ( На тротуарную плитку прямо. Там уже прекрасно ставят машины) + на газоны со стороны центрального входа, в таком случае нам нужно всего в пределах 50шт.
От садика поставили трубы и покрасили их, тоже как вариант от 21го дома можем сделать.
Я еще думал о самом дешевом варианте, это купить колеса на шиномонтажах, разместим их, засыпем землей, покрасим.
Высказывайтесь. По ценам - если брать цветочник в пределах 70грн, то это 3500грн(50шт)+ машина земли максимум 1500грн, цветы уже не могу подсказать, но думаю в пределах 2000грн можно что-то выбрать.
zam
09.03.2013 16:43:08
те самые трубы от садика.
Shapka
09.03.2013 19:52:40
4 буд
Сьогоднi конс`єржам було закуплено i передано Давидовiй Марiї Павлiвнi
1. Файли
2. Листи А4
3. Ручки кульковi - 2 шт
4. Ганчiрки для миття пiдлоги - 3 махрових рушники
5. Рукавички гумовi - 4 шт
6. Рукавички трикотажнi - 1 шт
7. Ущiльнювач - 15м. Дме з дверей, нехай утеплюються.
8. Ганчiрки 30х30 см - 10 шт
9. Туалетний папiр - 8 шт (упаковка)
10. Засiб для миття вiкон
11. Засiб для миття туалету.
12. Йоржик в туалет.
13. Пральний порошок для миття пiдлоги.
14. Порошок для чищення раковини.
15. Мило рiдке для миття рук.
16. Вiдро.
17. Скребок кухонний.
18. Пластикова корзинка для смiття. Хотiла її поставити бiля лiфта на 1 поверсi. Марiя Павлiвна переконує поки не ставити - вкрадуть. Залишила у чергових.
Всього на 200 грн.
У конс`єржiв у туалетi стоїть обiгрiвач. Страшний, якийсь саморобний. Заходила я сьогоднi в той туалет. Там жарiща, нема чим дихати. Але все тепле повiтря виходить у вентиляцiю, яка пiд стелею. Навiщо вони там топлять? Я неодноразово просила вимкнути обiгрiвач, бо вiн жере непомiрно електрики (за яку ми з вами платитимемо), а толку вiд нього нема. Тепле повiтря не йде з туалету в кiмнату. Варто закрити дверi в туалет i обiгрiвати кiмнату теплою батареєю, як це робимо ми усi в своїх квартирах.
Результат нульовий. Обiгрiвач шкварить на повну i далi. Може, так i має бути? I я даремно чiпляюсь до чергових?
Вчора говорила iз двiрником Галиною. Вона сказала, що смiттєвi урни - то на 2 будинки (наш i 3) - ??? А ще скоро частину урн приберуть. Хто? Куди? - ЖЕК так вирiшив. Я обурилась, що тi урни купленi за нашi грошi (за нашi iнвесторськi грошi). Тодi двiрник почала переконувати, що смiтники будуть прибранi у пiдвал. Навiщо? Адже функцiя смiттєвих урн збирати смiття, чи я не права? I чим бiльше їх, тим краще - будь-яке кинуте смiття попаде не на землю, а в урну. Тому я геть не розумiю, для чого урни ховати у пiдвал або дiлити їх на чужi будинки?
Пiдключили домофон у будинку. Але конс`єржки його виключають! То в однiй, то в iншiй квартирi роблять ремонти в коридорах i знiмають домофоннi трубки. У такому випадку у конс`єржiв домофон починає подавати звуковий сигнал. Можна вiдключити домофонний апарат у чергових, але тодi нема можливостi вiдкривати дверi, нажимаючи кнопку iз кiмнати. Тому, хто не має ключа, треба виходити i вiдкривати дверi вручну. Думаю, що вони просто лiнуються це робити. Тому домофон вiдключили.
Черговi кажуть, що Олександра - одна iз тих конс`єржiв, яка залишилась i стала старшею конс`єржкою - має 3 роботи. Я була неприємно вражена(( Я знала, що вона працює черговою в будинку на Драгоманова але хоче звiльнитись там, а перейти повнiстю на наш будинок черговою. Але що у неї є ще одна робота, третя - цього не знала(
Щодо квiтникiв: моя думка така - 5-7 тис грн на цю затiю - це надто дорого.
Згiдна, що треба ставити на тротуарах навколо будинку, щоб тим тротуаром можна було ходити. Якщо там ростимуть квiти (а попередньо сусiдка Свiтлана оголошувала свою готовнiсть створювати квiтники навколо будинку - правда, мова йшла про троянди, можливо, вона вiзьме шефство над квiтниками), буде зелень i цвiт, то це буде не лише функцiйно, але i гарно.