РЕАЛИСТ
25.06.2011 10:58:33
фото вашего дома...
vitaxa
25.06.2011 11:40:04
А кто-то уже реально проинвестировал в этом доме квартиру? Если да, то какую?
Arkada
25.06.2011 15:00:15
На зустрiчi, яка вiдбулась 25 червня 2011 року мiж представниками ТОВ «Фiрма «Девелопер», ТОВ «Укрмiськбуд-1» та ПАТ «ДБК-4». Генеральному директору ТОВ «Фiрма «Девелопер» вiд ТОВ «Укрмiськбуд-1» була висловлена пропозицiя повторно передати частину функцiй замовника будiвництва, зокрема житлових будинкiв № 7, № 8, № 9, ТОВ «Укрмiськбуд-1».
Вважаємо, що ця пропозицiя не може бути задоволена з огляду на наступне.
В разi прийняття такої пропозицiї на забудовника ТОВ «Фiрма «Девелопер» в повному обсязi будуть покладенi зобов’язання по будiвництву некомерцiйних об’єктiв соцiального призначення в складi комплексу, мереж, паркiнгу, спортивного комплексу, а також всi витрати по закiнченню будiвництва всього мiкрорайону в цiлому, в той час як комерцiйно привабливе житлове будiвництво, без жодних соцiальних зобов’язань, бажає здiйснювати ТОВ «Укрмiськбуд-1».
Крiм того, мiж Банком «Аркада» та ТОВ «Фiрма «Девелопер» в рамках Закону України «Про фiнансово-кредитнi механiзми i управлiння майном при будiвництвi житла та операцiях з нерухомiстю» укладено Генеральний договiр, налагоджено спiвробiтництво та досягнуто розумiння з бiльшостi питань. ТОВ «Фiрма «Девелопер» є землекористувачем земельної дiлянки, що дозволяє оперативнiше вирiшувати всi питання, якi виникають пiд час будiвництва та отримання сертифiкатiв вiдповiдностi при введеннi в експлуатацiю будинкiв.
З огляду на вищенаведене, партнерство мiж ТОВ «Укрмiськбуд-1», ТОВ «Девелопер» та ПАТ АКБ «Аркада» в такому форматi для нас є фiнансово та технологiчно не привабливим. В свою чергу, ТОВ «Укрмiськбуд-1» була вiдхилена пропозицiя ТОВ «Фiрма «Девелопер» отримати «компенсацiю», а ПАТ «ДБК-4» вiдмовився повернути будiвельникiв на житловi будинки №8, №9.
За результатами зустрiчi ТОВ «Фiрма «Девелопер» остаточно було прийнято рiшення продовжувати перепроектування та будiвництво ж/б №9 без участi ПАТ «ДБК-4».
Inkognito
29.06.2011 19:36:13
Был в 22.00 на стройке, так один ваш дом из всего квартала строят) почти в потемках кубик складывают, уже есть 2 этажа)
vitaxa
30.06.2011 08:47:30
Специально быстро строят, чтоб насшибать бабла с наивных инвесторов, а потом будет как с 7, 8 и 9 домом.
Это реально пирамида....
Olympic
30.06.2011 09:21:59
Виталик, а вот Захар думает что ты "технический инвестор" и только стимулируешь продажи от Аркады, а тут такое :)
По теме, ведутся ли продажи по принципу пирамиды нам неизвестно. Почему стоят 7 и 8 дом было озвучено на встрече в пятницу. Причина не в нехватке средств, а в том что эти средства банк и ДБК-4 никак между собой поделить не могут. Причину остановки 9-го дома, я думаю освещать не надо, и так понятно что это козырь для ДБК-4, благодаря которому они могут ставить более выгодные для себя условия при дележке наших денег.
РЕАЛИСТ
30.06.2011 09:37:47
Дааа... Такими темпами они до конца осени коробку установят...
vitaxa
30.06.2011 11:27:35
Olympic: Виталик, а вот Захар думает что ты "технический инвестор" и только стимулируешь продажи...
Дима, пусть дадут мне ключи от хаты с документами, та да я буду всем ходить и говорить какая аркада хорошая)))
.... а пока пусть захар делает рекламу.....
KVN-61
30.06.2011 19:26:05
Вечер добрый уважаемые Инвесторы. Только сегодня удалось выложить краткий отчет о встрече, состоявшейся в прошлую субботу 25 июня «по следам» нашего общения на площадке дома №8 (Г. Ващенко 1) с представителями ДБК-4, УМБ-1 и Аркада. Читайте в закрытом разделе форума Чавдар.
Валерий
bez
02.07.2011 16:07:11
Сегодняшнее фото