yg56mq
16.07.2012 07:58:29
Добрый день! я такой же инвестор как и Вы, стройплощадка 4а. Но думаю, что Вашего дома это тоже касается. Относительно переговоров Застройщика и Частника, подробностей не знаю, очевидно одно, НЕ ДОГОВОРИЛИСЬ! И если, Вас это СОСЕДСТВО С "УЗНИКОМ" НЕ СМУЩАЕТ, мне бескопокойно и за себя и не безразличен этот Частник. Читайте на нашем форуме, мою точку зрения http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=5018&cpg=9999. Мое уважение, Вам.
ukrserg
16.07.2012 09:14:56
Нашого будинку не те, що стосується, а навiть дуже стосується. Адже це в нашому дворi. До задекларованої здачi нашого будинка - бiльше року i ми надiємось, що до цього часу питання закриється. Бiльш того, нас просто не заселять, доки його не вiдселять. Наскiльки я знаю, питання кiлька разiв з ним вирiшувалось, але так i не домовились. Вiн там приписав всiх своїх родичiв i вимає всiм по 3-к. квартирi. Якось так менi пояснили.
натафка
18.07.2012 18:06:44
Сьогоднi були на будiвництвi - розмовляли з мастером. Сказав, що фiнансування в цьому мiсяцi вже було i що досi випереджають графiк. У нашiй 2-й секцiї зведено вже 15 поверхiв, у 1-й - 17. Що ж, поки що будують швидко, що не може не радувати)
ukrserg
19.07.2012 06:26:11
Супер! Про перепланування говорили?
ukrserg
19.07.2012 06:52:38
За добу на наш форум заходить бл. 150 - 200 осiб, а активностi надзвичайно мало. Прохання до сусiдiв - нам потрiбно знати один одного, адже швидко мине рiк i в нас будуть однаковi проблеми. Але якщо ми будемо знайомi, нам буде легше вирiшити будь-яке питання. Можна створити групу в скайпi, абощо. Будьте активнiшi!
натафка
19.07.2012 09:30:19
Нi, про планування не говорили, бо ми там недовго були i в сам будинок не заходили. На наступному тижнi думаю зайдемо вже, то заодно i про перепланування поговоримо. Просто поки що ще самi толком не придумали як хочемо зробити. Виходить, що одна кiмната буде без вiкна - а це не дуже добре. Переносити кухню ми 100% не будемо. Робити в кiмнатi вiкно в iншу кiмнату - єдиний вихiд. Але вживу я таких квартир не бачила. От i думай тепер як його переплановувати)
ruslana_g
19.07.2012 10:27:41
Всем привет. приятно что есть активные соседи)) мы тоже были на строительстве, вопрос по перепланировке еще не поднимали. Пока думаем как лучше и менее проблематично все сделать. Есть идеи по перепланировке, если интересно давайте обсуждать. Кто интересовался процессом законного согласования перепланировки, пишите.
Насчет создания группы, мы за! Можно будет организовать коллективную встречу соседей!
ukrserg
19.07.2012 10:45:27
так..... у нас тiльки троє активних сусiдiв. мiй скайп ukrserg1. стукайте, в скайпi групу зробимо. так оперативнiше. i переписуватись так швидше.
натафка
19.07.2012 11:18:13
а мене немає в скайпi((( є в аськi, однокласниках i вк, що й так займає багато часу... не думаю, що скайп пожвавить наш форум)))))
натафка
19.07.2012 11:20:15
ruslana_g: Всем привет. приятно что есть активные соседи)) мы тоже были на строительстве, вопрос...
а якi у Вас iдеї по переплануваннi?)