COBECTb
31.03.2014 20:32:53
andi84: ... навiть в загальному я питав хто з тих що на форумi (нiкiв) є в групi оскiльки...
Что значит не надо по ФИО, надо, например я хочу понимать кто это и чего на самом деле добивается
andi84
31.03.2014 20:52:44
... так нема нiчого (нi публiчної, нi в приват iнфи, нiякої) )))... просто мене цiкавить чому саме пiднялась хвиля якщо вiдстаннь нема? чому вона почалась з появою нових людей яких бiльше року небуло а тепер рiзко зацiкавились будiвництвом? чому "цi" люди пишуть пiд рiзними нiками манiпулюючи iнформацiєю (вони i знов є) а також хотiв щоб менi та рештi iнвесторiв якi не можуть бути присутнi на зборах пояснили яким чином буде здiйснюватись контроль? який вплив буде мати ця група? що саме ми плануєм контролювати? чи не спричинить такий контроль якигось затримок та iнших побiчних ефектiв? i як саме це виглядатиме в юридичному планi?!
wstod8
01.04.2014 07:57:12
почитайте форумы других групп. создание инициативной группы инвесторов - это не только нормально, но и необходимо в наших условиях. потому что при сдаче дома начинаются разные манипуляции. например помещения 1го этажа (колясочную, пожарный выход, комнату консьержа) могут "приватизировать" и сдать в аренду, хотя они принадлежат жильцам. поэтому должна быть инициативная группа для юридического общения с застройщиком от имени всех инвесторов. на сроки стройки это никак не повлияет
andi84
01.04.2014 08:12:52
я не проти цього i теж вважаю що нормально... просто хотiв би почути вiдповiдi на запитання вище а не стверждення що це нормально! :)
wanted
01.04.2014 08:40:13
wstod8: почитайте форумы других групп. создание инициативной группы инвесторов - это не только...
Згоден з коллегою wstod8, i це добре що е група, але група має так працювати щоб тримати забудовника в тонусi та в жодному разi не заважати йому, якщо немає пiдстав для цього,
дуже правильно задавалися питання хоч по нiках об`явiться, згоден починаю з себе,
я почав цiкавитись домом наприкiнцi 2013 року,
купив 1к на початку 2014,
на зiбраннях жодного разу не був, але буду в майбутньому приймати участь обовязково! та вважаю що обовязково потрiбно приймати участь без питань (можу не можу), бо дуже багато людей не хочуть нiчого робити а хочуть щоб хтось iнший робив та в рештi дiзнаватись про новини з форуму
Ще особисто вважаю, що якщо ти Киянин - то ти зобов`язаний приймати участь в зiбраннях, i тут "не можу" не прокатить, напевно якщо не можешь, то воно тобi взагалi не потрiбно, а якщо не киянин, то звичайно причина поважна
Друзi ще раз наголошую, хто е з людей хто шарить в циклограмах???
Як зрозумiти чи йде забудова у вiдповiдностi з темпами,???
специ, сусiди, вiдгукнiться!!!
invest_g
01.04.2014 11:58:30
Дивно, що ця iнiцiативна група бажає все контролювати тiльки зараз (на завершальному етапi). А умови договору читали? Де ви були ранiше? Такими темпами... йдучи в магазин вам потрiбно буде поїхати до виробника та його проконтролювати.
Панчо
01.04.2014 12:00:55
wstod8: почитайте форумы других групп. создание инициативной группы инвесторов - это не только...
Вы читать умеете???
Я не сказал что это ненормально...
КТО сейчас в так званной иниц. группе???
Какой "протокол" вы отправили в житлоинвест? Копию самого протокола киньте... а не бла бла бла тут...
И что значит иниц. группа от имени "всех" инвесторов?... Это называется собрались 3-4 человека... назначили себя иниц. группой от имени "всех" инвесторов... Я например никого с иниц. группы от имени "всех" инвесторов даже в глаза не видел... может вы просто залетный троль...
Ещё раз повторяю, я не против иниц. группы, но я должен знать что это за люди, с каких квартир и что они там решают...
andi84
01.04.2014 12:07:39
... таке враження нас не чують а повторяють однi i тi ж фрази... для тих хто хоче вiдповiсти нагадую питання вище!
wstod8
01.04.2014 12:23:04
я не был на собрании группы и может не владею информацией, но попробую:
чому саме пiднялась хвиля якщо вiдстаннь нема? - приближается сдача дома. есть вопросы по счетчикам тепла? какой жек берет на баланс и с какими условиями? что планируется с придомовой территорией и помещениями общего пользования,...?
чому вона почалась з появою нових людей яких бiльше року небуло а тепер рiзко зацiкавились будiвництвом? чому "цi" люди пишуть пiд рiзними нiками манiпулюючи iнформацiєю (вони i знов є) а також хотiв щоб менi та рештi iнвесторiв якi не можуть бути присутнi на зборах пояснили яким чином буде здiйснюватись контроль? - realt жестко модерируется. меня вчера забанили за нарушения правил форума, вот сижу под другим ником
Запрещено размещение ссылок на другие форумы и ресурсы сходной тематики, а также на группы и страницы в социальных сетях, в т. ч. обсуждать их создание и работу.
вплив, плануєм контролювати - контроль выполнения законодательства, стоительных норм,... со стороны инвесторов, которые доверили свои деньги житлоинвету
в юридичному планi - можем громадську органiзацiю создать или просто, заявление вiд группи осiб
wstod8
01.04.2014 12:29:22
Панчо:
Вы читать умеете???
Я не сказал что это ненормально...
КТО сейчас в так...
побольше конструктива, будьте любезны.. я не был на собрании, и не участвовал в работе инициативной группы. мне самому интересно, что озвучено в этом протоколе и есть что туда добавить еще.
давайте договоримся о встрече в ближайшее время и обсудим сам вопрос создания инициативной группы от лица "всех" инвесторов