Высотки от "УкрАзиаБуд" на Троещине

Чио-сан

Чио-сан

27.12.2006 08:47:02

Чио-сан: ВНИМАНИЕ!!! Уважаемые инвесторы! ИГ закончила первый этап работы с компанией "Ильяшев...

ИНВЕСТОРЫ ! ДАТА СОБРАНИЯ 28.12.2006 начало в 19.00 в здании ЖЭКа по ул. Беретти, 18. Приходить заранее ( к 18.45).

Цитувати

Чио-сан

Чио-сан

27.12.2006 09:22:05

Уховский:
Кто будет присутствовать на собрании в четверг, возьмите с собой паспорта....

Для того, чтобы что-то срочно подписывать - нужно для начала ознакомиться с документом. На собрание приглашены инвесторы, которые оплачивали (или хотят оплатить) консультацию в юр. компнаии. Вы имеете полное право предоставить копию названного Вами договора и разъяснить в чем сильные и слабые стороны документа, перед тем как собирать паспортные данные. Инвесторы, по меньшей мере должны этот документ изучить и получить юридическую консультацию, а потом быстро сдавать паспортные данные.

Цитувати

Чио-сан

Чио-сан

27.12.2006 09:31:14

Уховский:
Кто будет присутствовать на собрании в четверг, возьмите с собой паспорта....

После собрания инвесторы сами смогут определиться в каком направлении двигаться и какие документы подписывать. Но паспорт в кармане можно иметь.
Еще раз прошу приходить за 15-20 минут до начала, т. к. будет проводиться регистрация.

Цитувати

ПЕСЕЦ

ПЕСЕЦ

27.12.2006 11:58:56

sens: ANAS, ya ne poymu o kakih pravah sobstvennosti Vy govorite? O toy bumage kotorujy...

Сенс, ты же вроде неглупый парень! Имущественные права нужно подтверждать в судовом порядке, а та бумага, которую выдала УАБ нужна для того, что бы предоставить в суд т. к. после 10января представители УАБ разбегутся и никто в суд не прийдет. Хочу также Вас информировать, что вчера Т. Ш. подписала трехсторонний договор в котором получила от УАБ имущественные права, а Етьен будет достраивать. Вчера Левицкий поставил печать и подпись на этом договоре. Так что Т. Ш. можно поздравить с получением имущественных прав на свою квартиру. Сегодня Таня пригласила меня и еще несколько инвесторов на встречу в УАБ, где мы заручились, что такие договора желающие могут подписать. Также нам сообщили, что Черкасыжелезобетон подал на банкротствол. Вчера были судебные исполнители. И после праздников,9 января, может случится так, что печать в УАБ могут вообще забрать и никаких действий проводится не будет. Соответственно в обращатся в суд уже позно. Слишком долго раздуплялся Иларион, а пока раздуплится Ильяшевич вообще неизвестно. Поэтому у всех инвесторов есть шанс оформить трехсторонний договор, какой сделала ТАНЯ. Это нужно сделать очень быстро. 9 января час пик. После начала процедуры банкротства суды рассматривать иски скорее всего не будут Я уже передал свои даные Уховскому. На данный момент это самый оптимальный выход из положения. Поверьте через неделю будет позно. Неизвесносность с судами, а этот договор вполне реальный. Я поросил Т. Ш. что бы помогла всем инвесторам и она согласилась устроить встречу в первых числах января где все кто желает подпишет эти договора. А паспортные даные нужны сейчас, чтобы оформить эти договора. Это займет несколько дней т. к. они достаточно объемные листов на двадцать и трех экземплярах. Представляете какую работу нужно проделать

Цитувати

ТаняШа

ТаняШа

27.12.2006 13:41:11

Шановні інвестори! Знову на форумі накал! Кожен правий по-своєму.
А правда в тому, що вже йде рахунок не на дні. а на години.
Так, я підписала договір купівлі-продажу майнових прав ( саме про ці права йдеться у меморандумі від юр. компанії. хіба не так) Я пропоную всім підписати такі договори. Є домовленість з Азією та Етьєном, встигнути підписати їх ще до того, як у Азії заберуть печатку. Це може статися вже після першого засідання суду, воно призначене на 10 січня. Часу на зволікання немає.
Поясню, чому я сьогодні відмовила Наталії Кузьменко дати договір, щоб почитати його. по-перше, читати його треба було всім нашим "професійним" юристам-інвесторам ще в червні місяці, коли був складений договір та підписаний Азією. Де ви були? Чому не проявили ініціативи? Чому тоді не забажали щось там та доповнити? А зараз, я більше ніж впевнена, ви" професійні" юристи будете читати його... днів, будете думати... днів підписувати чи ні. від вашої позиції будуть залежати знову долі всіх інших інвесторів, які зараз стоять на роздоріжжі - за ким іти? Тому я вважаю, що заплатити 200 гривень і підписати договір, який вже є реальністю, і який дає гарантію, що наші квартири - це майнові права інвестора, не складе трудношів. Принаймні, 100 гривень платили люди за документи від юр. компанії, не знаючи, чи допоможе це хоча б якось чи ні.
А тепер стосовно меморандуму. Все, що в ньому прописано підтверджує мої слова - треба мати майнові права і захищати їх в суді як права власності. чому треба в суді? Та як пише меморандум, і як кажуть ті два юристи - один "наш", один нашого інвестора, які вже більше ніж півроку знають нашу ситуацію, суд потрібен. Адже все залежить від того, ліквідатор Азії включить наші квартири в ліквідаційну масу чи ні. Якщо включить, ми змушені будемо звертатися до господарського суду м. Києва доводити свої майнові права. Запитайте себе, де дешевше - в районному суді отримати рішення про визнання прав власності, чи в господарському, коли відповідачем буде вже не Азія, а її ліквідатор. До всього ж, позов до районного суду вже складено, прочитано не тільки одним юристом, а й тим, який вже веде справу в суді, прочитано Мінюстом, організаціями інвестиційного бізнесу. Вже докладено максимум зусиль, щоб позов був розглянутий якнайшвидше. У нас немає часу зволікати. Немає часу чекати ще доповнень юр. фірми. адже вона не отримала всіх документів. Наприклад, договору оренди землі, а він є ( у мене) дозволу на будівництво ( а він є у мене). Є всі договори Азії з усіма організаціями. вони були зібрані ще в червні липні, бо "наші юристи" без них навіть не починали роботи.

Цитувати

Overclockers

Overclockers

27.12.2006 18:39:41

Прикольно! А что делать тем, кто квартиру купил у "Черкасс"(ликвидатора), что и с кем подписовать этим людям? Получается, что в ликвидационную массу попадают те квартиры, которые были проданы самим ликвидатором, т. к. перед этим квартира к ликвидатору отошла от банкрота? Что тогда и у кого надо будет отсуживать этим людям?

Цитувати

Великородная

Великородная

27.12.2006 18:56:38

Чио-сан: ВНИМАНИЕ!!! Уважаемые инвесторы! ИГ закончила первый этап работы с компанией "Ильяшев...

Инна прошу Вас информировать по этому адресу.

Цитувати

Чио-сан

Чио-сан

27.12.2006 18:57:41

Overclockers: Прикольно! А что делать тем, кто квартиру купил у "Черкасс"(ликвидатора), что и с...

Вот на этот вопрос могут дать ответ юристы, которые готовы общаться с инвесторами.

Цитувати

ТаняШа

ТаняШа

27.12.2006 20:45:22

Шановні інвестори! 1. Спочатку відповідь для інвесторів Черкас. Ви маєте на руках акти передачі майнових прав (навіть цього сьогодні не мають інвестори Азії). Щоб закріпити свої позиції, ви також можете йти в суд для визнання прав власності. Інвестори Алеса спочатку повинні укласти договори купівлі-продажу майнових прав, вимагати вивести із залогу в банку і також визнавати права власності. Між іншим про це розмова вже йшла з Алесом. Він начебто погодився.
2. Хочу щоб всі зрозуміли, я нікого не змушую робити те, що роблю я. У кожного має бути свідомий вибір. Єдине, про що я попереджаю – щоб не було пізно. Вчора, коли мені передзвонили і сказали, що банкрутство Азії почалося ( це сьогодні в присутності ще кількох інвесторів підтвердив юрист Азії), мені сказали, робіть все, щоб встигнути. Це вчора підтвердив і Етьєн. Тому погодився підписати договори. Бо на цьому етапі вони дають нам хоча б якусь та все ж гарантію не потрапити в ліквідаційну масу. Хоча все буде залежати, кого призначать ліквідатором, та яка в нього позиція.
3. До 5 січня ми маємо зібрати у всіх бажаючих, і я на цьому наголошую, паспортні дані та ідентифікаційний код. Ми надрукуємо договори. 5 січня зустрінемося, щоб всі могли їх прочитати та підписати.
4. 3 січня, принаймні 4 січня, я повідомлю, де ми зможемо зустрітися. Зустріч буде обов’язково.
5. Вирішувати кожному за себе. Але зауважу, у нас немає часу довго думати, який із «способів поведінки інвесторів» вибирати. Хоча таке трактування дивно звучить.
Т. Шальман.

Цитувати

Jerry

Jerry

28.12.2006 10:08:30

ТаняШа: Шановні інвестори! Знову на форумі накал! Кожен правий по-своєму.
А правда в...

Нажаль, я так і не зрозуміла, чому Ви відмовляєтесь дати договір, щоб інвестори мали змогу почитати його та проконсультуватися, принаймні до 5 січня ще є час. Ваші зауваження: «Де ви були? Чому не проявили ініціативи? Чому тоді не забажали щось там та доповнити?» - зараз недоречні.

Тому, в мене виникло декілька запитань до вас:
1. Кому саме та за що треба сплатити 200 грн.?
Ваше пояснення – за підписання договору – мені мало зрозуміле. Перший раз чую, щоб за підпис договору брали гроші. Можливо, я знову щось не зрозуміла, то поясніть.
2. Чи не погодитесь ви надати нам зразок цього договору для вивчення, щоб інвестори могли свідомо зробити свій вибір, а не сліпо йти за одним, або за іншим лідером?

Цитувати
<< 294 295 296 297 298 ... 429
Архів