pencil
07.12.2007 08:39:45
Серед ймовірних кандидатів на посаду глави МВС називають нинішнього командуючого внутрішніми військами Олександра Кіхтенка й екс-глави МВС Юрія Луценка.
Про це в п`ятницю пише "Комерсант" з посиланням на джерела в НУНС.
Найбільш ймовірним кандидатом на посаду глави МВС називають нинішнього командуючого внутрішніми військами Кіхтенка.
Waiting
09.12.2007 08:50:49
А как по мне, надо гнать Этьен со стройки поганой метлой. Они вместе с Левицким более чем за год доказали всем, что не на что не способны. Я бы им не довал этот последний шанс - уверен, Этьен облажается опять, как всегда :(
AAA
10.12.2007 12:16:28
Никто не знает суд был в пятницу?
Что обсуждалось и какое принято решение?
ВЕНДЕТА
10.12.2007 12:44:36
Начальник юридического департамента компании-застройщика хочет проанализировать документы.
А потом составлять договора от имени своего застройщика так чтобы инвесторам уже никакой суд не помог. Вы меня простите
Вы правы уважаемый!!!Их накажет Господь Бог!
ТаняШа
10.12.2007 13:55:28
Оскільки сьогодні юристи як ВВ так і Етьєна обговорюють зміст мирової угоди, то справді, той кому так хочеться почути, а що буде далі, приходьте завтра. А то говорити ми всі здатні, тепер прийшов час і побачити всіх, кому так не байдуже, що відбувається.
А гнати забудовника можна, тільки ви чи хто вже знайшов іншого? Я ні, не знайшла. Якщо він у вас є, то нехай виходить і каже, я готовий там будувати.
Тому як на мене, якщо вже нарешті ми дочекалися того кредиту, то нехай виходять і будують. Не можуть, не хочуть, тоді і ВВ нехай не шукає, а приводить того, хто буде будувати.
До зустрічі завтра.
Т. Шальман.
ТаняШа
10.12.2007 19:48:30
Завтра об 11.30 годині біля Господарського суду м. Києва. (вул. Б. Хмельницького 44)
ТаняШа
11.12.2007 07:44:29
Дивно, як замовчав наш форум, як тихо, ніхто вже не обговорює, правильно робить Шальман, чи ні. Чи то морозу злякалися, чи холоду, чи нічого сказати. Де ваші вигуки. "Ребята, я в печали".
В52
11.12.2007 16:42:27
"уважаемые "члены ассоциации, которые сегодня по разным причинам не явились к зданию суда-если у вас есть хоть капля совести и ложка мозга-приготовьтесь в обязательном порядке на следущей неделе вывйти на страйк по защите своих прав. Подробности когда и где позже-следите, как говорят, за рекламой. Иначе всем гарантирована- жо ППа ПолнаЯ!!!
Огурцов
12.12.2007 08:02:02
Ситуація дуже схожа на нашу
Дома "Киеввысотстроя" - не новая "Элита-центр"...
http://aferam-kvs.net/index/0-5
Фанат
12.12.2007 10:05:35
О, Шальман таки довела все до ручки!!!
До речі Шановні, ви не забули, що Танюха і на будівництві Сім"ї сосніних, 4-а, також задіяна і створила і там вже проблеми!!!
Так, Танюха діє!!! Бабло дане їй на кидок інвесторів відпрацьовує вдало, а де ж 50 баксів за постанову КМУ?