Позняки-2, дом 8 (Киевгорстрой)

Сосед123

Сосед123

04.06.2008 05:44:15

Г г :). У меня тоже 123 - это возраст :)))))

Цитувати

Yuren

Yuren

04.06.2008 14:16:05

olegkk:
Вроде к рассаднику пока не отношусь :-), ну а 15-й... это просто ужас, благо...

olegkk:
Вроде к рассаднику пока не отношусь :-), ну а 15-й... это просто ужас, благо...

По плану, который выложен на 2й странице в разделе фото планируется еще один такой чудодом.

Цитувати

Yuren

Yuren

04.06.2008 14:20:36

..... сорри.... на первой странице.

Цитувати

Сосед123

Сосед123

04.06.2008 15:24:24

Кстати, этот макет (стр 3) устаревший!
1. Уродская панелька там покрасивее была (в реале её сделали другой и закрученой, присмотритесь)
2. Поставили панельную свечку, там где якобы должен быть второй дом, такой как наш...
Соответственно данный план учитывать не будем :)
Ситуация может быть значительно трагичнее, может КГСовцы решат весь район застроить таким уродством :)))))

Цитувати

Сосед123

Сосед123

04.06.2008 15:26:26

"..... сорри.... на первой странице."((с) Yuren) - макет всмысле не на 3-й, ачепятка у меня :)))

Цитувати

Сосед123

Сосед123

04.06.2008 15:28:28

Итересно, а начал ли кто-то уже ремонт делать в 1-й секции?

Цитувати

NATASHA

NATASHA

07.06.2008 04:26:32

Прораб повідомив про те, що коли 80% власників квартир підпишуть заяву про те, що не мають претензій до виконаних у квартирі робіт, а він у свою чергу підпише оглядовий ордер, він особисто кожному власнику квартири передзвонить, дасть ключ від квартири і дозвіл на те, щоб можна було підійти у ЖЕК і укласти договори (про водопостачання, електропостачання і т. д.).
Однак, біля приміщення ЖЕКу висить оголошення, що до них можна звертатися тільки у разі наявності договору про право власності та інших документів.
А договір про право власності, як повідомили у Київміськбуді, можна буде отримати не раніше ніж через 2-3 місяці. Тобто всі чекають….

Цитувати

Сосед123

Сосед123

07.06.2008 05:21:13

Дуже цікаво! Це означає, що претензій занадто багато, або вони не дуже квапляться щось виправляти, оскільки вже пройшло майже два місяці.
І як розуміти ще 2-3 місяці? Тобто пройшли два місяці після введення, ми не встигаємо тож зачекайте ще зо три? Я як інвестор коли обирав забудовника, більш за все звертав увагу на можливість вкластися в терміни!
Але може є сенс звернутися до КМБ та Аркади, може є якась можливість отримати доступ, хочаб задля ремонтних робіт?
Мені останнього разу в Аркаді дівчинка пояснила, що коли виправлять існуючі помилки і ви підпишете заяву, що не маєте претензій, то можете розпочинати ремонтні роботи. А перепланування у разі якщо пройшли заміри БТІ.

Цитувати

NATASHA

NATASHA

08.06.2008 12:04:58

Ми підходи в Київміськбуд з оглядовим ордером на якому є вже підпис прораба (тобто ми написали йому заяву, що ніби нас вже влаштовує все, що зроблено в квартирі і він підписав оглядовий ордер). І в Аркаді нам сказали, що з моменту занесення підписаного оглядового ордеру, вони (працівники Київміськбуду) почнуть готувати документи на право власності, однак документи будуть готові не раніше ніж через 2-3 місяці з дня, коли ми занесли їй підписаний оглядовий ордер, а від того, коли будинок був зданий в експлуатацію це не залежить.

Цитувати

ttt

ttt

08.06.2008 19:08:33

Добрый вечер! Я ваш сосед из дома 2-13, так вот - то что написано на дверях ЖЕКа это ерунда, я например уже оформил договор с ЖЕКом на обслуживание и мне выдали ключи!! Все зависит от того как вы быстро подпишете акты, я так понял если 50% дома акты подпишет то его начинают заселять.. а документы на собственность будут мин через 2 месяца!!

Цитувати
<< 36 37 38 39 40 ... 146
Архів