Вовчик
06.03.2010 14:40:21
Кэт1 а куда Вы пропали, мы сегодня Вас ждали с проектом письма.
bor
06.03.2010 20:37:30
Обращение к Вовчику и к остальным "активным" :
vbs13 сделал толковое предложение, и раз наши жильцы-юристы помочь нам не спешат и на собрание сегодня не пришли, может под это дело у vbs13 или у кого-то из жильцов найдется толковый юрист со стороны, которому мы скинемся на хлеб и масло, а Вовчик к ним подъедет с исходниками-первоисточниками. Ну а потом подписываем проект письма и вступает в "бой" vbs13. Должно сыграть. Иначе пока будем чухаться пройдет полгода или год, то нас и так заселят. На мой взгляд ходить плакаться в Аркаду, Киевгорстрой и в ДБК-4 это без толку, так как значительную часть полученных денег за квартиры крутят (или съели)более "крутые" ребята, а там сидят люди-ИСПОЛНИТЕЛИ которые без денег ничего толком не могут сделать. А коллективный толковый запрос пущенный vbs13 по его связям немножко прижмет "крутых" ребят и у них может быть "сыграет совесть" и кинут деньжат на коммуникации и на оформление документации, тогда может и вселимся через три месяца. Давайте пропозишн. У кого есть толковый юрист ?
Кэт1
07.03.2010 10:01:42
Для Владимира-в субботу не пришла, поскольку была за 740км от Киева. Поскольку нигде не писала и не кому не обещала, что буду в субботу, а еще и с письмом, то и не считаю нужным оправдываться. А Вам Владимир захотелось в очередной раз съязвить в мою сторону?Ну чтож для Вашего удовлетворенного"Эго"-считайте, что Вам удалось.
Кэт1
07.03.2010 10:13:18
Письмо-звернення до депутата насколько мне обьяснили, пишется в произвольной форме. Хоть я и не юрист и не являюсь активисткой, но поскольку никто не решился написать письмо-то даю текст, как я вижу это письмо. Исправляйте, дописывайте свои предложения. Напичатайте и мы подпишем.
Кэт1
07.03.2010 10:18:12
Шановний ___________________!
Нами було проінвестовано будівництво житлового будинку, за будівельною адресою: Позняки 4А, будинок 3 (вулиця О. Пчілки, будинок 4).
На дату укладання інвестиційних договорів у свідоцтвах про інверсування, для під’їздів 4,5 було зазначено, що запланована дата введення об’єкта будівництва в експлуатацію – 31 березня 2009 року. Запланована дата передачі об’єкта будівництва під заселення – 31 травня 2009 року", а для під’їздів 1-3 відповідно 30 червня та 31 серпня 2009 року.
Однак, ТОВ "ДБК", яке є забудовником, листом від 01.08.2008 року № 520 повідомило про зміни строків будівництва житлового будинку № 3. Згідно з зазначеним листом запланована дата введення об’єкта будівництва в експлуатацію – 30 червня 2009 року, а запланована дата передачі об’єкта будівництва під заселення – 31 серпня 2009 року".
Далі, листом від 03.06.2009 року № 276 ТОВ «ДБК» знов повідомило про зміну до строків будівництва житлового будинку № 3. Згідно з цим листом запланована дата введення об’єкта будівництва в експлуатацію – 31 жовтня 2009 року, запланована дата передачі об’єкта будівництва під заселення – 31 грудня 2009 року.
Будинок прийнятий в експлуатацію 01.02.2010.
Однак, на сьогоднішній день (09.03.2010) заселення будинку №3 не відбулося.
Будь-яких повідомлень від ТОВ «ДБК» щодо причин і строків відкладення заселення будинку № 3 до інвесторів не надходило.
Натомість електролічильників в квартирах немає, світло до квартир не подається. Електроенергія в будинок подається по тимчасовій лінії для будівельників. Максимальна потужність такої лінії 600 квт., однак, зокрема, для роботи ліфтів тимчасової лінії недостатньо. Не підключене опалення та водопостачання, в квартирах не встановлена сантехніка (вентилі, унітази, ванни), не закуплені електроплити.
Кэт1
07.03.2010 10:24:01
Таке порушення з боку ТОВ «ДБК» є непоодиноким, зокрема, у будинках по вул. Пчілки, 2, 2-а, 2-б електропостачання здійснюється по тимчасовій лінії уже понад 2 роки.
На нашу думку, причиною затримки заселення будинку є зловживання посадовим становищем службових осіб відповідальних за прийняття будинку в експлуатацію, які прийняли будинок в експлуатацію без підключення тепла, ліфтів, світла, води і каналізації.
Більшість інвесторів придбала квартири для власного проживання, влізши у кабальні кредити. Багато новоселів – це молоді сім’ї з маленькими дітьми, які на даний час скитаються по чужих квартирах, платячи за оренду величезні гроші. Люди мріють про свої домівки і тепло, але ТОВ «ДБК» грубо порушує їх законні права на житло.
Просимо Вас посприяти вирішенню питання прискорення заселення до будинку № 3, ініціювати перевірку викладених у цьому листі фактів, встановити причини перенесення дати заселення будинку №3, та сприяти їх усуненню, а також ініціювати притягнення винних осіб до відповідальності.
З повагою,
Taliana
07.03.2010 11:26:55
Кэт1, как вы смеете обвинять Владимира ? прекратите хамить, мы здесь не для этого собрались. Ответьте нормально, например: простите, я отсутствовала.
и всё. Зачем претензии предъявлять ?
Кэт1, будьте для нас всех авторитетом пожалуйста !
Заранее очень благодарна !
Кэт1
07.03.2010 12:24:17
Смею Татьяна. Каждый получает то, что заслуживает. Как написали-то и получили.
Вовчик
07.03.2010 13:22:34
Ну во первых не какого удовлетворения я не требовал и не требую.
Почему я так написал, да потому что Вы больше всех здесь предлагали писать письма ПО АДРЕСУ.
В третьих Вы содрали письмо которое состовляли другие в том числе и я и добавили туда неподтвержденные факты, например то что дом принят в эксплуатацию 01.02.2010 г. и т. д. За такое пиьсмо Вы получите такой же ответ.
Так что прежде чем что-то говорить подумайте сначала, сделайте сами, а потом принимайте решение. Извените если Вас обидел.
Вовчик
07.03.2010 13:25:13
P.s. проект письма депутату уже в работе, в следующее воскресенье будет его подписание, о времени сообщу позже.