Позняки-4, ул. Драгоманова, 6/1, стройплощадка 36 (Житло-Инвест)

ЖеняТаня

ЖеняТаня

30.04.2010 08:22:36

Предлагаю не поднимать волну, иникому пока не названиваь - что бы не злить лишний раз. Набраться терпения и подождать 14-го числа. Послушать заседание и далее делать выводы. Все будет хорошо.

Цитувати

vitiger

vitiger

30.04.2010 09:14:35

Ничего нового Вы нам, SergY, не сообщили. Это уже давно известно. Об этом мне сказали еще в конце февраля на Крутом спуске. Что деньги есть только на 5 и 6 секции. На остальное - нет и не известно, будет ли. Естественно, строителям нужны деньги, ждать они не будут, поэтому часть дома уже отдана под продажу за полную стоимость. Очень сомневаюсь, что в вашем управлении только сейчас об этом не знали. Сначала по обыкновению продаются не самые лучшие планировки, но за минимальную цену, потом получше, но уже дороже. Самые дорогие будут, когда дом уже будут достраивать. Обычная практика Житло-инвеста.
У первой секции уже шансы 70 на 30 практически нулевые, я думаю, другие секции - еще есть небольшая надежда. Я давно всем говорю, что надо переходить по возможности в 5-6. Звонить куда-то нет смысла. Одна надежда на бюджет, что там что-то дадут. Статью сегодня читала, что в бюджете страны выделили деньги на достройку жилья с готовностью 80% и новых домов по программе "Доступное жилье". Там предполагается тоже 30% государство, 70% - люди, с возможностью кредитования под 12-15%. Сейчас этот закон отправили на доработку, думают, как это все организовать. То есть еще тоже вилами по воде писано. Но вдруг и наш дом туда попадет

Цитувати

Язиката-хвеська

Язиката-хвеська

30.04.2010 09:55:21

Шановна vitiger, а звідки у вас така інформація (про нульові шанси 1 секції)? На Крутому узвозі працюєте, чи може в ЖІ? Те що Ви знаєте (пишете), взято Вами з сусідніх форумів. Це називається "ОБС" (одна баба сказала). Зателефонуйте ще раз на Крутий, та запитайте ще раз. Квартири по програмі 70/30 є в УСІХ секціях. На продаж вони не виставляються!!! Вони чекають свого власника. Угоди не укладаються, бо немає бюджету (невідомо чи будуть кошти на фінансування). З 5,6 секцією укладаються, бо треба підтримувати будівництво, а чому з 5,6 - бо будівництво звідти йде. Звідки у мене ця інформація? - якщо мені щось цікаве, то телефоную безпосередньо в структуру, що має відношення та цікавлюсь! Що і Вам раджу, а не засмічувати форум власними вигадками. В будинку ще фундамент до кінця не зроблений, а форум написано 49 !!!! сторінок, при тому, корисної інформації відсотків 15.

Цитувати

Asia

Asia

30.04.2010 10:00:59

всем провет!
я спрашивала у начальгицы на крутом спуске по поводу даты сдачи нашего дома, она сказала что будут скорее всего сдавать по секциям, т. е. 5 и 6 секции в 4 квартале 2011г, а остальные неизвестно (если кто сомневается о такой возможности, то хочу сказать у нас на оболоне так сдавались большие дома, в одном парадном уже люди жили а другие достраивалиь) сама видела!!!

Цитувати

vitiger

vitiger

30.04.2010 12:39:30

Ото оно и есть, что хвеська язиката! Кто вообще такая, чтоб тут умничать? Как минимум трое наших форумчан нашли свои квартиры (по номерам) в списке Житло-инвеста на продажу в первой

Цитувати

vitiger

vitiger

30.04.2010 12:45:54

секции. И никто им даже не позвонил хоть извиниться. А мне в Спуске открытым текстом говорили: хотите, чтоб документы год валялись, ждите своей третьей секции. Я как никто другой знаю, что переживают люди "в режиме ожидания", не дай Бог никому. И просто хочу, чтоб они не просто сидели и ждали, а попытались что-то сделать, если это возможно. Или хотя бы имели информацию о том, что может быть и были к этому хоть как-то морально готовы. А про 15% нужной информации - так давайте важною, хоть какую-нибудь давайте, а то поумничать каждый может

Цитувати

vitiger

vitiger

30.04.2010 13:22:18

И не наша вина, что они за полгода только фундамент и сделали. А с форумом ждать легче, есть хоть с кем поговорить

Цитувати

natika

natika

30.04.2010 13:30:02

vitiger, не обращайте внимания на провокации ;) спасибо вам за любой процент информации и поддержку, к-рую даете всем соседям!

Цитувати

Язиката-хвеська

Язиката-хвеська

30.04.2010 13:57:33

vitiger: Ото оно и есть, что хвеська язиката! Кто вообще такая, чтоб тут умничать? Как минимум...

залюбки відповім Вам хто я така. Інвестор цього будинку.
З приводу квартир які буцімто були вже перепродані. Так у мене є план поверху, де квартири розписані згідно номерів на кожному поверсі, так це має значити, що я купила весь стояк як мінімум??? )))) Зателефонуйте в ЖІ (відділ продаж), та поцікавтесь там. Впевнена, що телефонуємо ми по одним і тим же номерам, тільки мені ніхто не казав що 3, 2, 1 секції будуть чекати рік.
Інформацію, що маю, вже виклала в попередньому повідомленні. Якщо вона не цікава Вам, то не кажіть за всіх.
І на майбутнє - Вам давно вже не 16 років, тому не потрібно показувати свою вихованість (відсутність її?) та інтелект, стосовно невідомої Вам людини, тим більше, що розмову я веду не в "жлобському" тоні як Ви.

Цитувати

vitiger

vitiger

30.04.2010 16:04:21

Шановна Язиката Хвеська! Мій тон – це лише реакція на ваші випади та звинувачення. Якраз виховані люди перше, ніж казати щось, зайшовши до незнайомих людей, вітаються і представляються, а потім вже щось кажуть. Тому я і запитала, хто ви така і яке маєте відношення до теми. А крім Вас, я сподіваюся, на мене ніхто не ображається із сусідів. Я людина вихована, грамотна і порядна. І нових сусідів ми завджи радо вітали, як привітали б і вас, як би Ви прийшли до нас як усі. Я розумію, що, очевидно, Ви чекаєте квартиру у першій секції, і саме з цим пов’язане ваше ставлення до моїх слів. Я розумію, як Вам важко чекати. Але ж на людей не кидайтеся. Ще раз скажу, я написала «Я ДУМАЮ», я справді так думаю щодо того, що чекає наших сусідів з квартир 1-97, які ВЖЕ ПРОДАЮТЬСЯ Житло-Інвестом. І до чого тут ваший план поверху – не розумію. Трое наших мають номери квартир, які їм обіцяли, і ці квартири продаються, що у відділі продажів і підтвердили. То які квартири чекають господарів? Очевидно, ваша квартира не потрапила у ці 1-97, тому Ви так кидаєтеся на мене. Ще раз – це моя думка, і Ви так само можете висловити свою і не погодитися зі мною. Я дуже хотіла б помилятися, тому що нам дуже важко буде втратити кожного з нас, тих, хто відгукнувся, якщо станеться те, чого ми всі боємося. Звісно, я не працюю в Житло-Інвесті, інакше б я не стояла 20 років на черзі і не жила б 15 з них на 4-х кв. метрах. І інформацію про рік чекання я отримала не телефоном, ніхто вам так цього не скаже. І, доречі, така ситуацію не лише з нашим будинком. А якщо вам не подобається наша інформація, наш форум – не заходьте і не читайте, не реєструйтеся у реєстрі, ми ж Вас не змушуємо. Не треба тільки ображати. І доречі, на багатьох гілках сусідніх будинків наш форум ставлять за приклад, які ми дружні та активні, і жаліються, що у них не так. І я думаю, частково це і моя заслуга. А те що я, на ваш погляд, занадто активна…Так вийшло, що цю гілку розпочала я, тому відчуваю деяку відповідальність за неї, якою вона буде, бо це моя «дитина». І коли у лютому я дізналася про ці всі проблеми і моє перебування у цьому будинку було під великим питанням, я деякий час через непевність і депресію не писала нічого, дехто почав хвилюватися, ми особисто спілкувалися, не на форумі, і підтримував мене. Я це пережила, проблеми вирішила, і тепер по мірі своїх скромних сил намагаюся допомогти іншим чим можу. І не тільки на форумі, і не тільки з нашого будинку. Тому ще ставитися до людей треба так, як хочешь, чтоб ставилися до тебе. І мені звісно не 16 років, на жаль, і може половина життя вже пройшла, але іншу частину, що мені залишилася, я хочу прожити нормально, по-людськи, ця квартира вистраждана і дуже довгоочікувана. І спілкуємося ми не тільки заради важливої інформації. Я довго заздрила інвесторам з інших форумів і мріяла просто мати можливість поговорити з такими ж як сама людьми про СВОЮ квартиру, про НАШ будинок, вже певно наш. От так, вибачайте за такий опус, але вже дуже Ви мене зачепили

Цитувати
<< 96 97 98 99 100 ... 861
Архів