Занимательные статьи

Viki

Viki

17.08.2006 05:41:00

Рекомендую газету сєгодня - там такі рейтенгі - як для вас...:)

Цитувати

Изгой

Изгой

20.08.2006 07:53:00

http://www.cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=22521

Цитувати

OKO

OKO

20.08.2006 15:50:00

kharch: Ясно і чьотко - все по поличкам.
Отже ОКО - це москаль.
А також кацап.
Вибач,...

Привет Харч!
Незаходил на форум некоторое время, сегодня-же зашёл и вижу, что мало что меняется. Всё то-же и всё те-же.
Мышиная возня, взаимные оскорбления, высасывание из пальца дутых новостей.
Честно скажу, у меня нет желания что-то кому-то доказывать, прояснять. Как я делал это когда-то. Кто имеет глаза, тот и сам всё видит, а слепец останется слепцом. Вижу что и Вал и Эдвард и Евроинтеграл и те другие люди, сообщения которых вызывали интерес пишут всё реже и реже. У меня нет такого оптимизма и энергии как у тебя, друже Харч.
Уверен, что реальная жизнь, общение интереснее и полнее виртуального компьютерного.

П. С.
Передаю эстафетную палочку другим активистам, например Изгою. Несмотря на определённую категоричность, резкость и некорректность(можно подумать его оппоненты сама вежливость и невинность,"с волками жить-по волчьи выть") я в сущности разделяю большую часть его высказываний.

Всем удачи!

Цитувати

Изгой

Изгой

20.08.2006 20:05:00

Ув. Око

Спасибо на добром слове. Только тусую я в основном на строительной ветке форума, а тут так... Наблюдаю за людьми. Интересно. Хороший

Цитувати

kharch

kharch

20.08.2006 23:42:00

Яка радість, ОКО з`явився!
Пробач друже, але то був такий засіб фішингу на тебе.
Щоб витягти тебе з конури.
Сьогодні для галочки з`їздили в Прінстон.
Чесно кажучи більше всього кайфував не від старовинних церков прадавнього університетського містечка, не від поп-мелодій які вибивали дзвіниці, не від вигляду елітних американців, які били ключками по мячику а потім на електротачках каталися по бугоркам щоб подивитися в лунку.
Я згадую задні двері наших магазинів, вонючі підвали і крис, які інколи бігають в таких місцевостях посеред дня.
Так от - тут білок посеред дня більше ніж у нас крис!
Білок, які тиняються по смітникам у пошуках горіхів, білок які заграють для людей щоб отримати горіхи.
І то живе і то, але у мене вигляд криси викликає мурашки по тілу, хоча можу і не подавати вигляд, що боюся.
О така от аллегорія.
Хоча я згоден з тобою - ніякі замки, чудові камені, музеї мистецтв не заміняють простого дружнього спілкування.
Можливо я помиляюся, але здається тут з цим гірше ніж у нас.
Тут всі дружать зі всіми, тобі ніколи не нахамлять, намагаються зробити краще.
Разом з тим існують такі бар`єри, які тут мало хто переходить - як в анекдоті про "тут так заведено". Один з таких бар`єрів це безшабашна дружба, випадкове кохання і т. п.
Вони набагато далі від нас цивилізованіші.
Але є багато побічних поганих наслідків такої цивілізованості.
Мабуть про це фільм матриця - я його не дивився.

Цитувати

kharch

kharch

21.08.2006 00:03:00

стаття про самовдосконалення
http://pravda.com.ua/news/2006/8/20/46292.htm

Цитувати

резидент

резидент

21.08.2006 03:35:00

Холокост украинской природы

http://ru.obkom.net.ua/articles/2006-08/15.1516.shtml

Цитувати

Изгой

Изгой

21.08.2006 05:25:00

Ув. Харч

Экий Вы смешной тип.

Судите о США по Принстону. Это так же " корректно", как судить о жизни куян прогуливаясь центром Киева, а жизни москвичей, гуляя внутри Садового Кольца.
А слабо в Южный Бронкс проехаться, Гарлем посетить, наведаться в места компактного проживания диЯспорян Чикаго :):):)??!!

Это братец не отзыв, а лакировочный отзыв. Двойные стандарты, батенька.

Цитувати

Viki

Viki

21.08.2006 06:27:00

>>>Холокост украинской природы

Класне місце там - вперше шлакбаум там побачила влітку 2004 - була дуже здивована...

Цитувати

EUR

EUR

22.08.2006 11:17:00

А сейчас там секьюрити как на чопской таможне - чуть ли не с металлоискателем и собаками :)

Цитувати
<< 190 191 192 193 194 ... 342
Архів