Стара Влада: Слова, Діла і бюджет України

KonsL

KonsL

20.09.2006 10:43:00

Viki: Найцікавіший бюджет

http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=63475&cat_id=63474

Особливо...

И где можно глянуть эти комменты?
В продолжение темы :
"Проект госбюджета-2007 не понравился даже Верховной Раде"
http://www.korrespondent.net/main/164637/

Цитувати

Viki

Viki

20.09.2006 13:52:00

на сайті партії регіонів - останній раз бачила...

Цитувати

kharch

kharch

25.09.2006 17:49:00

Донецький, ми класно гуморимо в "Трохи гумору", принаймні двом людям це подобається - тобі і мені.
Все ж я відповім на "Если б не воровали..." в цій темі відповідно тому, що я поважаю ідею цього форуму, поважаю людей, які його читають.
Якщо хтось не хоче читати гумор а цікавиться економікою, то він принаймні прочитає мої думки тут а не буде шукати їх на гуморі. (я і тут всіх дістану ;)
Я поважаю все здорове, світле, корисне.
В тому числі і тебе, адже те, скільки ти уваги ти приділяєш диням і кавунам у свої постах свідчить що ти здорова людина, яка цікавиться здоровою іжою. Я не буду виказувати тут думку що це тільки для того, щоб дістати нещасних українських громадян, які в америці страдають від високих цін на ці суперпродукти.
Отже по темі - я поважаю всіх, хто намагається бути корисним для суспільства. При цьому моє обгрунтування лежить в тому, що незважаючи на те, що матеріальне легше потрогати, воно дає відчутний і простий кайф духовне задоволення і духовна стабільність все-таки набагато вищі для людини. Збагачуватися людина повинна духовно. Навіть злодії в процесі життєвого розвитку приходять до якихось інших понятть - церква, благочинність і т. п.
Бог дав людині волю і цю волю потрібно направляти на добрі справи. Це дає як короткостроковий, так і довгостроковий результат.
Список добрих справ перечислено у святих книгах всіх релігій.
Щоб не перечитувати можна покластися і на інтуіцію або відомий віршик Чуковського "Что такое хорошо и что такое плохо".
Повертаючися до наших донецьких пацанів я би хотів виразити свою незгоду з тим, що проводячи ніби "економіку з прицілом на майбутнє" зараз іде безпрецедентне пограбування усіх простих людей - через тарифи, ціни на енергоносії. В тому числі і мене.
Чому жирні американці платять 2.25$ за галон відразу після того, як нафта дешевшає на світових ринках. Це по 3грн за літр бензину!
А у нас вміють тільки штучно організовувати нафтові кризи, під цю музику піднімати ціни а опускати їх ніхто навіть не збирається!
Бо якісь абстрактні виробники пострадають!
Поверніть мені економіку проїдання - економіка вона для того і є, щоб задовольняти потреби а не набивати кишені окремим рилам які крутяться біля корита.

Всім вдачі!

Цитувати

донецкий

донецкий

26.09.2006 06:37:00

как ни странно на этот раз я полностью Вас поддерживаю, сам страдаю в последнее время от подорожания всего, пришлось отдых/поездки различные сократить до 5 раз в году...

Цитувати

Yelena

Yelena

26.09.2006 10:17:00

kharch: Донецький, ми класно гуморимо в "Трохи гумору", принаймні двом людям це подобається...

kharch! стыдно не знать советской классики в вашем возрасте!:-)))

"Если сын порвал подряд книжицу и мячик, октябрята говорят - "Плоховатый мальчик!" Маяковский это...

Цитувати

kharch

kharch

26.09.2006 10:56:00

донецкий: как ни странно на этот раз я полностью Вас поддерживаю, сам страдаю в последнее время...

Я радий, що такі шустрячки як ти ще інколи не те що відповідають а навіть згодні зі мною.
Політика, яку проводить нинішня влада, без сумніву, максимально ефективна щоби повернути тим хто при владі потрачене на вибори бабло з процентами.
Але вона дуже невдала з точки зору перспективи, оскільки підрізає на корню те, чим дихає малий та середній бізнес - добробут народу.
Ті жалюгідні крихти, які кинули для народу перед останніми президентськими виборами вони дуже швидко розтануть як сніг на сонці.
Вони розкрутили маховик внутрішнього споживання і почали направляти економіку в правильне русло - на задоволення внутрішніх потреб.
Повірте, після того, що я побачив в Америці Україна, навіть Київ ведуть просто аскетичний спосіб життя.
А про п`ять разів відпочити - Ізгой вже 12 років не працює.
Я не працював три роки поки запас жиру і скромні внутрішні потреби дозволяли - вчися у Черкаських ;).
Знаю твоїх земляків, які не працюють вже пять років і живуть в Германії - вивчають німецьку мову.
Не треба розставляти пальці. Все рівно так широко як качка не розставиш ;)

Вдачі!

Цитувати

kharch

kharch

26.09.2006 11:06:00

Лєна, я жалкую, що Вам стидно.
Мені - ні, бо якби моя голова не була схожа на дирявий дуршлаг, то вона б уже давно лопнула, посивіла і точила ядом.

Вдачі!

Цитувати

Изгой

Изгой

28.09.2006 06:42:00

Ув. Харченко

У Вас какое-то ОСОБОЕ понимание свободы.
Начнем с того, что я не расставляю пальцы :):).
Странно, но весь оранж и иже с ними подсели на жаргонизмы и рассуждения о "понятиях". О том, в чем они них.. ра не смыслят. Вершков нахватались :):):)
В ПОНЯТИЯХ нет ничего плохого. Нагорная проповедь Христа это СВОД понятий.
Я абсолютно ничего плохого не усматриваю в понятиях типа не давать в зад, не стучать.

Но вернемся к свободе и безделию...
Это и есть свобода, что ВСЕМ плевать, как жил Изгой эти 13 лет, где себе "пропитание добывал".
Это славно, что покупая квартиру и вручая наличку, никакой мрази не приходит в голову вызвать налоговиков или мусоров.
А достань англичанин 50 к кеша и уплати их за дом... Ой что будет :):)
Это прекрасно, что продав квартиру на росте цен и поимев приятную сумму, не платишь налоги. Или тут все на форуме с нимбами??? :):):):)

Миром правит мошна. Вы этого хотели!! Только вам хотелось грызонуть от куска тех, у кого больше и сдуру Вы решили, что так и будет. Наивно поверили...
Да не дадут. И не важно, кто на Банковой.
Воровка-никогда не будет прачкой, а лох, он всегда лох. Его удел махать кувалдой.

Фраза об аскетичном образе жизни у нас...
Чего ж ты врёшь??? Харченко!!! Англия (и не только) типа живет на фрайдей да сетедей найт. Пойди в рабочий день вечером пройтись... МЕРТВАЯ ЗОНА кругом. Им на работу!!!
В 2 ночи всё ЗАКРЫТО!!!!!
А у нас праздник... Пир во время чумы. Кабаки в любой вечер забиты. Люди спешат жить (они так думают).
Так что, не ври, насчет аскетизма. А при наличии бабла, у нас и закон нарушить запросто. А там низя!!!
Мне больше по сердцу наша свобода (степени свободы), чем тамошняя ФИКЦИЯ.

В Англии, как и в Скандинавии маленькие заборы. Высокие ЗАПРЕЩЕНО!!! Окна в домах открыты, чтоб нейбахуд вочинг был :).
Швед, увидев у вас новую машину, может и МИГОМ свяжется с налоговой, дабы узнать ваш оклад и как куплена машина.
А вообще, гляньте фильмец О. Стоуна "The Wall"

Цитувати

Евроинтеграл

Евроинтеграл

28.09.2006 07:38:00

>> А у нас праздник... Пир во время чумы. Кабаки в любой вечер забиты. Люди спешат жить (они так думают).

Такой стиль жизни. После СССРа нужно не одно десятилетие, чтоб насытится.

Кстати, Вы когда нибудь бывали на Октоберфесте в Мюнхене? А ведь это минимум две недели...

>> Швед, увидев у вас новую машину, может и МИГОМ свяжется с налоговой, дабы узнать ваш оклад и как куплена машина

Узнать оклад не дано никому, кроме налоговой и бухгалтера. Максимум, что может сказать швед: "Я вот тут машину у соседа увидел. Мне это кажется странным, потому что он на пособии/работает в Макдональдсе уборщиком..."

>> В Англии, как и в Скандинавии маленькие заборы. Высокие ЗАПРЕЩЕНО!!!

Разрешена только такая высота заборов, какая разрешена миниципалитетом - в пределах пары кварталов одинаковая.

>> Окна в домах открыты, чтоб нейбахуд вочинг был :).

No comments.

Цитувати

Изгой

Изгой

28.09.2006 08:14:00

no comments

Цитувати
<< 11 12 13 14 15 ... 31
Архів