ДокторМом
01.01.2007 13:32:55
Прикольная погода. Видел на улице цветы и зеленую траву сантиметров 25 в высоту.
Даже не верится, что сегодня - 1-е января :)
Донецкий
04.01.2007 07:58:19
ничё прикольного-лучшеб снега было 25 см, а то у всех лыжебордеров уже крыши посрывало от снеготоксикоза :-(((((((((
Viki
05.01.2007 09:52:36
повторюся і в цій гілці...;)
Любі Друзі! ;)
Сердечно вітаю вас із наступаючим Великим святом!
Зичу вам і вашим родинам Божої любові, доброго здоровья, побільше щасливих хвилин в цьому житті, мудрості і терпіння!
"У світлі Різдва Христового ми повинні прагнути очиститися від скверни, відродити наші душі й серця у покаянні, любові і всепрощенні. Різдво Христове - як нове очищення, воно виводить нас з темряви до світла, зцілює духовно, об"єднуючи в єдину могутню християнську родину.
І нехай оцей всемогутній, преображаючий дух світлого Народження Христового запанує в наших серцях нині, і повсякчас, і на віки вічні! Славимо Його!"
ЗІ: Йду на різдвяні канікули, накладаю табу на компютер та інтернет, тому відповім всім опонентам після свят. 6 грудня до мене приїдуть похресники - вечерю привезуть, наймолодшому вже 6 місяців - найщасливіші миті - дитячий гомін у ваших хатах на Різдво!
Хай щастить!
kharch
26.01.2007 03:51:30
Консл кудись пропав і немає кому привітати студентів і Тетян зі святом.
І запізненням вітаю всіх, хто вчиться!
Вчення - світло, невчення - темрява.
Всім світла!
Донецкий
26.01.2007 07:30:17
ученье свет, а неученье-чуть свет и на работу!
kharch
15.02.2007 08:54:02
Всіх чудових форумчан з днем закоханих!
Вчорашній день всі хотіли це сказати, якщо судити по кількості постів.
Але як завжди приходиться говорити Харчу.
Я вас всіх люблю!
kharch
15.02.2007 09:39:04
Ой, а ще я люблю тверезомислячих людей!
Ніякого героїзму, ніяких складних ситуацій.
Просто сиди дома і не висовуйся!
We are at 17 Degrees Farenheit and pouring rain. So as you can imagine everything is ice. Most people will be working from home today. I wouldn`t expect anyone to be able to make it to the office.
Although i haven`t turned on the news, i would expect the governor to be declaring a state of emergency banning all unnecessary use of the roads.
It`s called a Nor`Easter (North Eastern). Cold air from Canada moves down while a warm, hurricane like system moves up the east coast.
оптимистка
23.02.2007 06:33:09
Всех МУЖЧИН поздравляю спраздником !
ЖЕЛАЮ МНОГО РАДОСТИ
ПОД СОЛНЫШКОМ ЛУЧИСТЫМ,
ЧТОБ ЖИЗНЬ БЫЛА, КАК РАДУГА,
ВЕСЕЛОЙ, ЯРКОЙ, ЧИСТОЙ!
ЧТОБЫ ЗДОРОВЬЕ КРЕПКОЕ ВОВЕК НЕ ПОДВОДИЛО!
И ЧТОБ В СУДЬБУ НЕРЕДКО
УДАЧА ПРИХОДИЛА!
kharch
23.02.2007 09:36:31
Я в першу чергу всім жінкам бажаю, щоб вони не відносилися до сьогоднішнього дня як до дати, яку треба пережити.
Мені моя дружина вишила подушечку для машини "Best driver of the world".
Знаю, що неправда, але приємно.
А Дашулька (8 років) намалювала альбомчик про самого коханого татка.
Надіюся, що правда, в любому випадку приємно.
Машаля(13 років) спала і навіть коли її будив настійливо хапалася за ліжко щоб не стащив. Ну її теж можна зрозуміти - перехідний період.
Всім свята!
sasha13
23.02.2007 12:09:28
За здоровье раненных
за свободу пленных
за красивых девочек и
за на с военных!
Выше стволы!