kharch
04.01.2008 15:04:58
Ігорьок, щоб розуміти, треба багато читати, слідкувати хто про що пише на форумі а не тільки виставляти свою зарозумілість та убогість на форум.
Мальборо зрозумів про що я. Це я про його лікувальні практики і частину душі в Росії.
Для убогих духом поясню
Холод залишає життя і викидає сміття це, братуха, неможливо розуміти. Це потрібно відчувати. Або вірити на слово. Лікувальна доза Холоду тонізує організм, бодрить клітини, запускає живильну енергетику і сприяє здоровим процесам у організмі, серед яких - покращений вивід сміття.
Правильна релігія це та - яку зрозумів та прийняв це не аксіома і навіть теорема. Це мій погляд на речі. Для мене не існує бога дядьки, бога який слідкує за всіма і намагається врятувати світ. Бог - це знання законів життя і віра в необхідність слідувати ним.
Будь-яке заперечення, негатив забирає енергію і вона переходить в інші форми неоднозначне твердження. Дивлячись яку енергію ти накопичуєш. Якщо негативну, то заперечення накопичують негативну енергію. Але для чого ти тоді ходиш в спортзал? Краще вже бухай і пий таблетки. І будь-вже справжнім Ізгоєм.
http://realt.ua/Forum/Page_3.php?IDF=15&IDT=4261&ida=26670
Outcast
04.01.2008 16:39:37
Шура
Мне нечего выставлять. Я такой, какой я есть. И мне по... ать, что ты надумал.
Не комплексуй просто.
Речь идет о твоих бреднях, которые вызывают улыбку. Во всяком случае, читая тебя,--первым делом вспоминаю про стремительный домкрат :):):):).
Саша, тамбовский волк тебе братуха. Я с тобой бутылки не собирал и не сдавал :).
Только вот это "бодрить клітини, запускає живильну енергетику"--бред :):):). Ну если угодно, псевдонаучная чушь.
Твой взгляд на вещи и твоё понимание Бога не может не умилять :).
"Будь-яке заперечення, негатив забирає енергію і вона переходить в інші форми"
"Любое возражение, негатив забирает энергию и она переходит в другие формы"
Я перевёл бредятину на русский. Поясни, что имеется ввиду :):):)
Я не бухаю. Это к Саше 13. Лишь изредка вкусно(на мой взгляд) пью. Бухать это по части твоей родни. Рамсы попутал.
Свидетель
04.01.2008 17:35:26
nataly:
Опять Вы про Бытие!Почему я должна верить тому, что там написано?
Дайте...
ГлазНарода
04.01.2008 17:51:28
Свидетель. Вы таки правильный свидетель. В смысле Свидетелей Иеговы.
Только они пытались доказать Библию, давая ссылки на Библию. В стихе ХХХ Бог сказал YYYY, а в стихе ZZZ мы видим доказательство. Грустно
kharch
04.01.2008 18:04:42
Глаз, якщо сумно - випийте за різдво яке доводити не треба - червоний день календаря.
Морозів таких на різдво точно не було.
Весь купальний сезон перебили і постачання тонкої енергії.
Свидетель
04.01.2008 18:07:36
Кстати Библия - очень весёлая книжка - тебе наверно без http://community.livejournal.com/psychoz_ru/17368.html грустно.
Тут уж не СИ ни библия не виноваты...
Свидетель
04.01.2008 18:13:59
Да и зачем Библию доказывать - она Бест-селлер Forever - рекордные тиражи и на рекордном количестве языков... Это всё равно что доказывать существование Солнца, к примеру.
Ланд
04.01.2008 19:51:55
Свидетель:
Я же сказал - это мнение лингвистов и антропологов. Один из них Эшли Монтегю...
А...
kharch
04.01.2008 20:25:35
О жорстокий світ, людина їм з карпатських гір сонячний промінь справжної віри і святе сяйво біблії а вони то їй путь вказують, то понтами по почкам.
O tempora, o mores!
Борода
04.01.2008 20:29:09
Пусть Свидетель в страхе воет,
Издавая визг и писк!
На него идет войною
Структуральнейший лингвист!
(в виде Лэнда)