ОСББ Позняки-комфорт вулиця Драгоманова 6 а

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

06.05.2010 20:08:02

Сьогодні на телеканалі Сіті вийшов сюжет про проблеми нашого мікрорайону, зокрема про рейдерське захоплення РДА прибудинкових територій новобудов. Шановні сусіди. у цьому сюжеті якийсь клерк з Дарницької РДА по прізвищу Сергієнко нахабно збрехав про те, що він неодноразово спілкувався з головою ОСББ Позняки комфорт Оксаною Тихонович. Оксана каже, що вона його в очі не бачила. Що ви думаєте з цього приводу. Як вважаєте, що ми спільно можемо зробити, щоб припинити намагання РДА закатати весь район в автостоянки? Пишіть на адресу poznyaky-komfort@ukr.net Подивіться статтю на українській правді у рубриці Київ, підзаголовок Колонка автора та залиште там свій коментар. Ми повинні спілкуватися. Якщо не можете висловити свою думку вслух - зробіть це принаймні в інтеренеті. Цим ви врятуєте наш район від перетворення у бетонні джунглі

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

06.05.2010 20:35:21

Стаття на Украънськый правды про проблеми Познякыв ы Дарницького району http://kiev.pravda.com.ua/columns/4be278baa47be/

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

18.05.2010 13:08:03

На фото перехрестя, стосовно якого потрібно негайно кожному з нас звернутися до Голови дарницької РДА, аби облаштували перехід і прибрали вантажівки з вулиці Дрнгоманова. З цього приводу уже зібрано підписи та відправлено начальнику ДАІ, незабаром вони будуть вручені голові РДА, КМДА, КИївдоррсервісу і так далі Але цього мало шановні друзі заклоикаю вас - запишіться на прийом до Сташука телефон 565 44 03 або 564 90 10

Як я ходив на прийом до Сташука!!!

Дивовижна річ, шановні сусіди! Я щойно (11.00 18 травня) повернувся з Дарницької РДА. Ходив записуватись на прийом до голови РДА. На відміну від європейських міст, де з мером столиці може навіть турист вільно поспілкуватися у нас спілкування з головою району у місті – велика робота. Треба спочатку зателефонувати на номер 565-44-03 переконати сувору тьотю Зінаїду Павлівну Гальосу, що ти достоїш прийти в адміністрацію і записатися на прийом. Наступний крок – приходиш у Дарницьку РДА в 303 кабінет. Там може бути зачинено. Саме так було сьогодні зі мною. Я не став чекати – спустився на другий поверх у приймальню заступника голови Сінцова. Його секретарка зателефонувала кудись і повідомила мені, що уже хтось у 303 є. Пані, з якою я спілкувався у 303 кабінеті дивилася на звернення, під якими ми збираємо підписи і фотографії з фото фіксацією бардаку на вулиці Драгоманова була дуже здивована. Вона зі мною говорила так, ніби я приїхав скаржитися на якісь проблеми з особняка у Конча-Заспі. Але менше з тим. Кілька разів перепитавши мене чи дійсно я хочу саме до голови, а не до заступника чи ще якого небудь дрібного клерка, вона розповіла, як важко РДА чогось домогтися, що вони можуть тільки клопотати перед містом про вирішення проблем району і нарешті ретельно дослідивши мій паспорт записала-таки мене не прийом до голови РДА аж на 14 червня. При цьому попередила, що прийом ще може бути відмінений. Отже 14 червня я піду на прийом до самого Сташука!!! Велика мабуть честь, раз для того, щоб потрапити до нього на прийом треба стільки всього зробити. Однак, шановні сусіди, закликаю вас знайти 15 хвилин в один день, зателефонувати у робочий час за номером 565-44-03. Не припиняйте спроб туди додзвонитися, якщо з першого разу не вийшло. Справа в тому, що ці люди не надто перевтомлюються на роботі, зоча і отримують зарплату з наших податків, але ми все одно повинні нагадати їм про себе. Попри те, що вулиця Драгоманова, про проблеми якої я розповідав у відділі роботи зі зверненнями громадян – це вулиця на якій розташована і адміністрація, однак ця пані абсолютно була не в курсі наших проблем. А раз немає звернень з приводу наших проблем – значить немає і проблем. Отже можна заставити вулицю вантажівками, кіосками, забирати прибудинкові території трамбувати під стоянки місця, де за планом мають бути школи і так далі. Ми самі дозволяємо їм так себе поводити. Дуже прошу всіх – зателефонуйте, запишіться на прийом прийдіть на прийом і розкажіть про проблеми району. Всі ви їх знаєте, але щоб не морочитись з написанням заяви – отримайте уже готову заяву до РДА – надішліть листа на адресу poznyaky-komfort@ukr.net і у листі відповіді отримаєте необхідні документи – заяву презентацію з описом проблем і фотографіями і додаткові консультації стосовно полегшення спілкування з районними чинониками, щоб ви себе почували впевнено, а чиновники нарешті зрозуміли, що Ползняки 4 а і вулиця Драгоманова – це їхня першочергова турбота.

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

19.05.2010 17:58:38

Цей слайд сьогодні вдалося передати особисто в руки заступнику голови КМДА Валерію Міронову. Він пообіцяв розібратися, чому у нас стоять вантажівки на вулиці і чому півтора року стоїть вантажівка на перехресті. Подивимось, що з того вийде. Якщо у когось з вас, шановні сусіди є ваші варіанти, як звернути увагу влади на проблеми нашого мікрорайону - напишіть про це будь ласка мені на пошту poznyaky-komfort@ukr.net

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

21.05.2010 05:16:19

Вантажівку з перехрестя біля будинку № 8 перетягли на перехрестя Драгоманова-Здолбунівська. Так районна влада виконала вказівку «зверху» прибрати з вулиці Драгоманова автомотлох.

Шановні сусіди!!!. Щиро вітаємо вас з першою нашою перемогою. Завдяки спільним діям мешканців будинків 8, 8а, 6а, 7 та інших будинків мікрорайону., розбиту вантажівку, яка півтора року заважала виїзду з наших дворів і створювала небезпеку для пішоходів і автомобілістів забрали з проїжджої частини.

Ми зверталися до всіх владних інституцій, але спрацювало те, що напередодні фотографії були передані заступнику мера Валерію Міронову, а також цим питанням зацікавились журналісти, зокрема, інтернет-видання «Українська правда», телеканали 1+1, Сіті, КДР ТРК, Гамма. Щиро дякуємо усім причетним до цієї справи – пану Міронову, журналістам, мешканцям, які поставили свої підписи під зверненням і невідомим героям, які отримавши чарівного пенделя від начальства прибрали автомотлох з нашого перехрестя. Правда, як і очікувалося, вони перетяягли цю фуру на інше перехрестя - Здолбунівська-Драгоманова, де вона теж заважає. Крім того, на нашій вулиці ще стоїть ціла купа інших фур, яким тут не місце. Тому закликаємо усіх мешканців - записуємось на прийом до голови Дарницької РДА Віталія Сташука за номером 564-90-10, йдемо до нього на прийом і домагаємось виконання українських законів на нашій території. Нагадаймо РДА про наше існування!!! Додаткова інформація на сайті www.city100fm.narod.ru Або ж через пошту poznyaky-komfort@ukr.net

Як записатись на прийом?

Треба спочатку зателефонувати на номер 565-44-03, або 564-90-10 повідомити, що Ви хочете записатись на прийом. Домовтесь, коли Ви прийдете, щоб записатись, бо щоб вас записали на прийом потрібно прийти особисто та ще й з паспортом
Наступний крок – приходите у Дарницьку РДА в 303 кабінет.. Там вас запишуть на прийом, вислухавши Ваші проблеми. Для того, щоб отримати готову заяву – надішліть листа на адресу poznyaky-komfort@ukr.net і у листі відповіді отримаєте необхідні документи – заяву презентацію з описом проблем і фотографіями і додаткові консультації стосовно полегшення спілкування з районними чинониками, щоб ви себе почували впевнено,.
Це дуже важливо, оскільки у РДА впевнені, що ми живемо у раю і у нас немає жодних проблем!!!

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

26.06.2010 15:50:56

Перші спортивні змагання серед юних мешканців мікрорайону відбулись на спортмайданчику ОСББ «Позняки-комфорт» у Києві.
Сьогодні розпочав свою роботу універсальний міні-стадіон ОСББ «Позняки-комфорт», облаштований мешканцями багатоквартирного будинку за адресою: вулиця Драгоманова, 6 а у Києві Стрічку перерізав чемпіон світу з важкої атлетики, призер олімпійських ігор Денис Готфрід. Він вважає, що ініціатива мешканців – гарний приклад для всього мікрорайону і міста, загалом.
«Все у наших руках. Ми хочемо, щоб наші діти росли здоровими – збираємосьт разом і будуємо спортивний майданчик. Сподіваюсь, що цей стадіончик стане стартом для спортивної кар’єри юних мешканців навколишніх будинків», - сказав Денис Готфрід
Спортмайданчик для гри у міні-футбол, волейбол, баскетбол облаштований під керівництвом коменданта будинку, майстра спорту з волейболу, полковника у відставці Петра Коцюруби. За його словами, особливістю майданчика є те, що він облаштований за кошти, які мешканці ОСББ сплачують за комунальні послуги.
«На зборах членів ОСББ ми вирішили збудувати спортивний майданчик, оскільки, я так розумію, стадіону, який нам обіцяли, коли продавали квартири, чекати ще довго. Можна і не дочекатися. Отож ми на своїй території і за свої кошти збудували міні-стадіон де наші діти і онуки зможуть займатися спортом», - сказав Петро Коцюруба.
За його словами, на цьому стадіоні віднині будуть регулярно проводитися змагання серед дітей і дорослих на призи ОСББ «Позняки-комфорт».
«Таким чином, ми хочемо об’єднати мешканців мікрорайону з метою спільно навести лад, звернути увагу влади на наші проблеми», - сказав Петро Коцюруба. Зокрема, за словами Петра Коцюруби, до цього часу не вирішена проблема сусідства з автостоянкою і проїзду поряд з дитячим майданчиком ОСББ «Позняки-комфорт» понад тисячі автомобілів у день.
«Два роки тому, під час громадських слухань з цього питання районна влада, зокрема в. о першого заступника голови Дарницької РДА Сінцов нам пообіцяв, що буде облаштовано окремий в’їзд на стоянку, однак до цього часу автомобілі їдуть фактично через дитячий майданчик, отруюючи наших дітей», - каже Петро Коцюруба.
За його словами, показовим є той факт, що ніхто з представників районної чи міської влади не побажав побувати на святі мешканців мікрорайону.
«Сподіваємось, на наступних змаганнях, які відбудуться через тиждень ми, все ж, побачимо у себе в гостях когось з районної або ж міської держадміністрації. Щиро запрошуємо подивитися, як реформа ЖКГ відбувається в окремо взятому будинку не на словах, а на ділі» - сказав Петро Коцюруба

Шановні журналісти!!!
У разі як Вас цікавить досвід господарювання ОСББ, зокрема відповідь на питання чому у будинку, який обслуговує ЖЕК плата за утримання будинку 3.50 за кв. метр, а в такому ж будинку, де створене ОСББ – 2.50 – приїздіть до нас. Голова ОСББ Оксана Тихонович готова розповісти про всі тарифні тонкощі. Телефонуйте 0503743902
Є професійна фото і відео зйомка урочистого відкриття, змагань і інтерв’ю з Денисом Готфрідом. Звертайтесь, надамо.

Цитувати

poznyaky-komfort

poznyaky-komfort

27.06.2010 12:36:24

Жители многоквартирного дома на Позняках внесли свой вклад в развитие спорта в Украине.
Накануне меня пригласили принять участие в открытии спортивной площадки на Позняках. Обычная себе площадочка, таких много в Киеве. Необычно другое. Люди эту площадку построили за свои деньги. Причем специально не сбрасывались – они просто платят коммунальные услуги и с этих денег выделили часть на строительство спортивной площадки – так они мне объяснили. Я не вдавался в тонкости, но инициатива людей, с точки зрения подготовки молодых спортсменов мне показалась очень ценной. Ведь эта площадка, кроме популяризации здорового образа жизни, может стать стартовой для будущих олимпийских чемпионов – это шанс для молодых ребят, живущих в микрорайоне. К тому же, в преддверии Евро 2012 мы должны создавать определенную массовость в занятии спортом.
Как мне кажется, инициативу жителей дома на Позняках нужно поддержать и приумножить. Ведь они смогли объединится и сделать самостоятельно то, что не доделала власть (как рассказали участники торжественного открытия и первых соревнований на спортплощадке, рядом уже давно должен был быть стадион, а там сейчас - районная автостоянка) Эти люди показали пример всему городу – доказали, что можно создать комфортные условия жизни и в многоквартирном доме спального района. Но главное, они открыли, хотя и небольшой, но СПОРТИВНЫЙ, объект. А это значит, внесли свой вклад в развитие спорта в Украине.
Денис Готфрид, двукратный чемпион мира, двукратный чемпион Европы, призер Олимпийских игр,

Цитувати
Архів