Святошинский р-н, Борщаговка Никольская, Семьи Сосниных, 4 (КиївВисотБуд)

Jouir

Jouir

20.10.2009 09:39:07

Зауваження
до договору відступлення права вимоги

1. Щодо суб`єктного складу:
Первинний інвестиційний договір, як правило, підписувало три сторони, кожна із яких має права та обов`язки:
- Товариство (Інвестиційна компанія);
- Інвестор;
- АКБ "Київ" (Повірений)

При цьому, розірвання договору (хоч воно і називається в договорі про відступлення права вимоги – одностороннім (п.1.2.) стосується прав та обов`язків всіх трьох сторін, в т. ч. і банку Київ (зокрема, його права на комісійну винагороду).
Відмова Товариства (Інвестиційної компанії) від винагороди не розповсюджується на права Повіреного.
Більше того, в первинному Інвестиційному договорі прописаний інший порядок розірвання договору : через Повідомлення Повіреного/тобто, Банку/,

Таким чином, підписання договору відступлення права вимоги без Повіреного є неправомірним, тому що здійснюється без участі однієї зі сторін і може бути в будь – який час оскаржено, і на цій підставі договір відступлення визнаний недійним.

2. Щодо фактичних наслідків.
Предметом договору для Інвестора фактично є отримання від ТОВ "Київвисотбуд" майнових прав на про інвестовану нерухомість, з подальшим (через невизначений договором механізм та строк – права власності на нерухомість).
В той же час, всі Інвестори фактично вже мають майнові права на недобудову, а низка – вже захистила їх судом, зареєструвала в БТІ.
Тільки зобов’язана особа там інша – Товариство, а не Київвисотбуд.

В той же час, зазначені договори про відступлення права вимоги не можуть бути укладені з особами, які захистили свої майнові права в суді і зареєстрували їх в БТІ, тому що ТОВ "Київвисотбуд" не має щодо цих недобудов повноважень на передачу Інвесторам майнових прав(вони вже не є власністю Київвисотбуд і повинні бути зняти з бухобліку), хоча може взяти на себе зобов`язання з передачі квартири, не порушуючи та не змінюючи при цьому захищених судом прав.

Не вдаючись до аналізу інших пунктів договору відступлення права вимоги, хочу зазначити про те, що ідея отримання майнових прав для створення кооперативів для подальшого добудування житла з мінімальним дотриманням прав інвесторів і чинного законодавства може бути реалізована за одночасного виконання наступних умов:
1. Притягнення до процесу банку Київ;
2. Укладення між всіма Сторонами Інвестиційного договору( Товариство, Інвестор, Повірений) додаткової угоди щодо:
- зміни пунктів, які не дозволяють проводити роботи на про інвестованому об`єкті до введення його в експлуатацію;
- скасування пунктів щодо винагороди Товариства і Повіреного.
3. Укладення між всіма Сторонами Інвестиційного договору плюс Київвисотбуд договору переводу боргу, за яким Київвисотбуд приймає на себе зобов`язання Товариства щодо передачі квартири, а Товариство відмовляється від свої претензій до Київвисотбуда у зв`язку з відмовою арбітражного керуючого від інвестиційних договорів.

При цьому, всі оригінали документів, всі майнові права залишаються за Інвестором, а Київвисотбуд звільняється від претензій Інвестиційних компаній.

Просто, Прозрачно, Чесно.

При подписании договора, предоставленного г-ном Баскаковым я остаюсь без оригиналов документов, снимаю арест с квартиры, отказываюсь от прав собственности защищенные судом.... и все это в пользу договора, который легко оспаривается в суде, после чего я остаюсь без оригинала инвестиционного договора на квартиру (без квартиры) и должен доплатить банку 10 % суммы договора.
Подумайте пожалуйста над предложенными вариантами.

Цитувати

komdiv

komdiv

20.10.2009 12:48:53

Jouir :Зауваження
до договору відступлення права вимоги....

Шановний, Jouir!
1. Не переймайтесь банком Київ, вони "відпрацювали" НАС по повній програмі, справу зроблено-і річка Дніпро вже не та, і Київ не тий,,,, і для нас потопельників це вже не соломинка, а камінь,,,, і при при погодженні ООО на новий договір-де юре, з нас крім аналізів вони нічого не візьмуть....

2. Просто, прозрачно, чесно -не получається вже третій рік.... в тому числі по вині бКиїв і ООО - ну ніяк їм не хочеться ділитись вільними квартирами....
"хоть клубок шерсті- ще їм з нас хочеться".... закони не діють, а що далі...

3. Як на мене для нас є два варіанти:
а)за рахунок наших договорів, ми з Баскаковими відчепляємо їх вагон від нашого потягу і добудовуємо дім за рахунок "вільних" квартир відібранних і проданних.... так, як ООО вже отримали по нас прибуток-не "збудувавши " нам квартири... Це буде вищій мірі чесно..
б)ми вкладаємо запропонований вами договір, викладаємо по десятку тисяч зелених з кожного інвестора-всі наші компаньони зразу ж домовляються-а ми спокійні, з усіма договорами, витягами, рішеннями судів і БТІ-знову чекаємо,,, а при цьому саме головне:банку Київ будуть тільки ікатись 10%...
в)правда є ще один варіант.... також гоноровий... але не все зразу...

Цитувати

Elina

Elina

20.10.2009 20:41:56

Сегодня заверила договор у нотариуса ровно за 10 минут, без вопросов, по ул. Якира, 202 (первый подъезд со стороны Дегтяревской), стоимость 40 грн.

Цитувати

nic

nic

21.10.2009 06:50:56

Добрый день соседи! Я не юрист и далек от этого, но у меня вопрос к нашим юристам: а не сольет ли Баскаков и компания все наши подписаные с ним договоры позже под ипотеку и потом прощай?!

Цитувати

горик

горик

21.10.2009 13:13:02

Боюсь, что в ипотеке места не хватит ему закладывать.

Цитувати

Nika1

Nika1

22.10.2009 07:04:28

Всім доброго дня!

По-перше хочу сказати, що абсолютно погоджуюсь з Jouir. За цим договором ми насправді залишаємось не тільки без квартир, а і без права у суді захистити себе.

По-друге єдина сторона, кому цей договір є вигідним - "Київвисотбуд" і не варто плекати надії на те, що про Вас в цій країні хтось думає і ставить Ваші інтереси вище за свої.

Також, у мене до Вас є велике прохання передивіться, будь ласка, ще раз уважно договори, які вам надіслав пан Баскаков, адже
НАПРИКЛАД: номер договору на першій сторінці 999- РКК та номер договору в акті прийому-переді 999-Р-КК це абсолютно різні номери і в суді Ви потім нічого не доведете. А я не вірю, що у мене в договорі ця помилка зроблена випадково. Прошу Вас зверніть на це УВАГУ!!!!!!

Цитувати

Марина63

Марина63

22.10.2009 13:13:43

Марина63: Договор подписывают три стороны: КВБ, ООО ( Первісний), физлицо -инвестор?

Ни один нотариус не заверил копию договора. Говорят, что нужно печати всех сторон. Расскажите кто заверил и у какого нотариуса можно заверить с печатью одной фирмы или мне еще надо ехать в банк Киев и тоже заверять мой договор со стороны банка?

Цитувати

горик

горик

23.10.2009 06:39:20

На собрании 22.10.09.
Было принято решение подписывать договора по отмашке ИГ.
Почему не сегодня ? а по отмашке.
1. ИГ еще не дали протокол сборов кредиторов о том, что Баскаков имеет право подписывать эти договора.
2. Нет выписки из реестра кто руководит КВБ
3. Нужно разобраться с ипотеками и снять все аресты по объекту это прокуратура и все другое (, аресты по святошинскому суду сюда не входят, на собрании было решено, что все у кого аресты звонят Баскакову и говорят когда сдали заявление в суд и когда ожидают снятие ареста по телефону и он вас помечает)
Также обсудили вопрос, что не смотря на то, что 22.10.09. уже прошло а договора еще не подписаны нами, и получили ответ, что главное это было прийти по 22.10.09. кто это сделал боятся не нужно, решим вопросы по п.1. п.2. п 3 и все попишем. Те кто не пришел к Баскакову до 22.10.09 решайте вопрос самостоятельно вы в не игры.
Обсудили вопрос о возможности хранить оригиналы наших договоров у ИГ до того момента как нас пропишут у плане санации и утвердят в решении суда.

Вчера для себя вынес на собрании еще дополнительные аргументы по таким вопросам (в споре всегда рождается истина)
Аргумент №1. что я буду делать если завтра в газете прочитаю объявление о том что моя ООО признана банкротом, какие у меня есть варианты ? как мы все уже знаем нужно подавать денежные требования, думаю имущественные права вряд ли имущество однозначно принадлежит КВБ остальное я думаю комментировать не нужно, хотя с удовольствием бы выслушал другие варианты и предложение по данному аргументу.
Аргумент №2 если Баскаков отказался от выполнения договоров с ООО а ООО подали свои потери (таким образом согласились с отказом если подали ) то как мы уже знаем КВБ должно теперь ООО 245 мл. гр. по всем отказанным договорам, значит в это входят все оплаченные ранее ООО квартиры, и если Баскаков закроет эти 245 мл. гр. то он рассчитался за все квартиры перед ООО и вопрос закрыт. если рассчитался и это будет прописано судом то требовать будет сложно еще, что –то у КВБ по одной же той же квартире. Возможно есть другие варианты по данному аргументу.

Цитувати

Лара

Лара

23.10.2009 07:00:29

Я просто в шоке сколько вчера появилось новых людей, которые ничего не знали потому что родили ребенка, потому что живут в другом городе, потому что ну нету у них интернета и цивилизации.. один вообще товарищ когда я пыталась от него добиться где он был раньше просто весело улыбался... Это как это... и конечно к Баскакову до 22 они не ходили..

Цитувати

staronavodnickiy

staronavodnickiy

23.10.2009 13:23:11

Я был у Баскакова на днях. Мрак одним словом. Договора ( успели, не успели, и так далее в принципе не суть важно - я думаю подпишут все всё со всеми). Суть такова - остаёмся мы и баскаков и свободные квартиры. Достраивать - за счёт свободных. Да какой сумасшедший купить там квартиру? нужно, чтобы строился дом и завершался как минимум внутри и так далее.- у Баскакова денег на пачку сигарет не хватит. Вопрос ! Придётся нам скидываться - или ждать ещё 3 года. Инвесторов мне сказали - ЧЁТКО. НЕТ.
Как видите то же ЖСК - только ещё застройщик подмазался - тоже есть хочет. если бы создали жск - уже запустили бы хоть один дом. Только так отчётность и контроль был бы в наших руках - а так всё в руках баскакова и Ко, которым не по зубам спрвиться с этой задачей. Они даже людей организовать не могут,- что они построят?

Цитувати
<< 259 260 261 262 263 ... 566
Архів