ЖК "GOLDEN PARK", Шевченковский р-н, ул. Шамрыло, 4-В (іБК Столиця)

aleha1121

aleha1121

26.09.2013 13:43:44

Благотворительный взнос, типа ставили ворота и все скидывались. В итоге все кто скидывался решили, что все кто будет въезжать из новых жильцов, то с каждой квартиры будут собирать 1000,00 на благоустройство???
Интересно кто-то платит? И вообще, что это за ерунда?
Насчет горячей воды, у меня в другой квартире боулер и я его не выключаю вообще, 17,00 куб горячей, дороже, чем 3,5- холодная + 0,28 электроэнергия, тем более не проточный боулер.

Цитувати

Dom_V

Dom_V

26.09.2013 14:02:44

Для нагрева нагревателем с минимальными потерями (проточным) одного кубометра воды требуется 70 киловатт, если греть с 5 до 65 градусов (как должна быть гор вода), а зимой как раз 5 на входе и будет.
пруфлинк: http://otvet.mail.ru/question/40345877

70 киловатт при цене 28 коп выходит 19,6грн, плюс 3,5 за холодную и будет 23,1грн, что немного выше стоимости просто горячей воды в 17 грн.
В принципе можно это пережить, но зачем мучатся и мотать счетчик, если таки горячую включат.

Цитувати

mt226_89

mt226_89

27.09.2013 11:57:49

aleha1121: Благотворительный взнос, типа ставили ворота и все скидывались. В итоге все кто скидывался...

Доброго дня, панове сусiди!
Хочу прокоментувати емоцiйнi випади щодо 1000 грн. благодiйного внеску.
Справа в тiм, що поруч, як ви вже, напевне, встигли помiтити, знаходиться генделик «Армянскiй дворiк». I автiвки їх клiєнтiв паркувалися в нашому дворi. Теж саме робили мешканцi прилеглих будинкiв на парковцi бiля дитячого майданчика. «А що, територiя – огороджена, консьєржки худо-бiдно дивляться(в будь-якому разi краще, нiж взагалi нiчого)…». Тому й вирiшили поставити ворота. Грошi на це збирали «всiм миром». Зараз же в дворi ночують машини лише мешканцiв.
На зборах дiйсно було вирiшено, що грошi вiд нових мешканцiв спрямовуватимуться на благоустрiй (слава Богу, в нас є питання, що потребують вирiшення).
Якщо ви маєте якийсь iнший конструктивний рецепт вирiшення зазначеної вище проблеми, то прошу подiлитися.
А щодо суми, то, здається, придбавши квартиру в не самому дешевому будинку, треба бути готовим i сплачувати за все вiдповiдно. Iнакше поруч є багато п’ятиповерхiвок, де все вам обходитиметься дешевше. Смiшно виглядає людина, що купила Мерседес i, з метою економiї, намагається обслуговувати його в гаражi в дядi Толi. Тому не смiшiть людей.

Цитувати

Eugene1974

Eugene1974

01.10.2013 13:23:11

вставлю и я 5 коп :)
.. Согласен, с одной стороны. Деньги сдавали на ворота в арке + магнитные замки (дабы не парковались кто попало) + видеонаблюдение(отпугнуть гопников от краж в авто того, что плохо лежит), если я правильно помню. Было это около года назад, договаривались, что вновь заселившиеся будут сдавать столько же на благоустройство и поточные нужды. Сам сдавал, хотя машина ночует под землей на законно купленном паркоместе. Думаю вряд ли кто-то из нас сильно обеднеет сдав 1К грн, учитывая стоимость квартир. С другой стороны, учитывая заселенность дома по сравнению с прошлым годом и при этом неизменный тариф, при эффективном использовании денег ЖЭК запросто мог бы возместить сдавшим потраченные средства да и содержание консьержей взять на себя, ИМХО. Но это уже другая история, будет что обсудить 3 октября.
.. Интернет и ТВ - Укрком и Вика-ТВ. У меня Вика - местный мелкий провайдер, офис недалеко, на Подвойского по-моему. Интернет - почти честные 100Мегабит за 100грн + статический внешний АйПи (если кому это интересно :) Падает очень редко, все устраивает. ТВ не интересовался, т. к. нет смысла, если есть интернет :) есть куча ОТТ сервисов от Картины-ТВ, Диван-ТВ и иже с ними.
.. Трещин не наблюдал пока
.. Пульты от ворот, если у Вас есть той же системы - легко программируются с помощью уже запрограммированного пульта, например, соседа ;)
.. батареи не менял, но после прошлой зимы пришел к выводу, что надо было :( проводку менял, т. к. перепланировка и тд

Цитувати

mt226_89

mt226_89

04.10.2013 10:04:13

Доброго дня, шановнi сусiди!
Вчора вiдбулися громадськi слухання та обговорення розмiру комiрного.
Цiкавим є факт, що в нашому будинку вже з’явилися «сироти», тобто пiльговики. Зараз таких налiчується аж семеро. Тобто вони, живучи в не самому дешевому будинку, платитимуть менше. Один з них живе в пентхаусi, ще один має пiльги в розмiрi 100% (напевне учасник Конотопської битви). Ще двоє чи троє – багатодiтнi сiм’ї (по троє дiтей).
Теоретично суми цих пiльг мають компенсовуватися з мiсцевого бюджету, проте, як ви всi чудово розумiєте, бюджетних коштiв годi чекати.
Тому пропоную рештi мешканцiв допомогти цим «сиротам» та скинутися на оплату спожитих ними води, електрики, прибирання та вивiз смiття…
Також може хто знає хто це такi, прошу опублiкувати iмена та номери квартир! Країна має знати своїх героїв!

Цитувати

mt226_89

mt226_89

15.11.2013 06:47:06

Шановнi колеги!
Чи може хтось знає (чув, бачив, спiлкувався…) про те, на якому етапi перебуває виготовлення документiв на паркомiсця в нашому будинку?

Цитувати

mt226_89

mt226_89

04.06.2014 06:19:48

Доброго дня, панове сусiди!
Поспiшаю повiдомити, що забудовник почав видавати (укладати договори купiвлi-продажу) документи на паркомiсця.
Вiтаю власникiв з цiєю подiєю!

Цитувати
<< 27 28 29 30 31 ...
Архів