Голосеевский р-н, ул. Казачья, 112-114 (Киевгорстрой)

katerina

katerina

16.11.2010 08:07:29

Виктор, если вам одному выдадут ключ от квартиры, это не решит проблему. Никакой агрессии, я спокойней стакана воды, все ок.

Цитувати

Olga_

Olga_

16.11.2010 08:12:21

Зразу видно що Катерина хороший юрист - цiкаво вести дискусiю;) ОК, замяли, а то ще перетворимо на судову суперечку про значення слiв та хто яке слово повинен говорити а яке нi i забудемо для чого ми тут.
Фокусуємось на наших дiях та Аркадi, КГС, та рештi.

Цитувати

Olga_

Olga_

16.11.2010 09:24:29

Для себе поки бачу двi контрольних точки, якi я буду монiторити: виконання договору по запуску опалення цього тижня (до кiнця цього тижня) та дату початку видачi довiдок Аркадою (результат обiцянок Козачука).

Наскiльки я зрозумiв на вчорашнiй зустрiчi: з моменту видачi довiдок ФФБ Аркадою (при наявностi тепла в будинку) треба лише день-два (на огляд квартири, пiдписання акту та договорiв з жеком) до отримання ключiв.

Тому важливо давити дзвiнками, запитами та письмово в цьому напрямку.

Якщо будуть якiсь конкретнi пропозицiї по iнших напрямах, також буду допомагати по мiрi можливостей.

Цитувати

Oksy1

Oksy1

16.11.2010 09:41:09

И на этот раз то же самое и ничего о выдаче справок о 100-% оплате :(

16.11.10
Пiдписано Акт Держ. приймальної комiсiї
Запуск котельної та завершення спецробiт

Цитувати

Olga_

Olga_

16.11.2010 09:45:50

Менi дзвонив тiльки що Вiталiй Миколайович (вiдповiдальний за технагляд по Козацькiй вiд КГС, який вчора був на зустрiчi) i запросив iнiцiативну групу 18.11.2010 на нараду з приводу нашого будинку та скарги.

Цитувати

Vladikus

Vladikus

16.11.2010 11:11:08

Oksy1: И на этот раз то же самое и ничего о выдаче справок о 100-% оплате :(

16.11.10
Пiдписано...

У вас все запущено! Та не - неправда, мы ее запускаем - запускаем, а она не запускается!

Цитувати

katerina

katerina

16.11.2010 13:23:55

Аркада по тел. сообщает дословно следующее: "КГС не передал в Аркаду техпаспорта на квартиры с обмерами БТИ и не запустил котельную, поэтому Справки не выдаем. На другие вопросы ответить не можем, пишите нам письма, тогда будем отвечать". И за это я заплатила 1,9% стоимости квартиры Банку?!

Цитувати

Vladikus

Vladikus

16.11.2010 14:45:53

Чтобы Аркада выдала Справку нарушив закон, надо дополнительно кроме 1,9% заплатить "взятку" главе правления. Меня смущает лично вопрос с компенсацией уплоченных НДФЛ из бюджета в размере сумм банковских процентов уплоченных по ипотеке. Налоговая раздувая бульки из носа требует для этого "регистрацию" в паспорте адреса как место жительства, иначе не компенсирует НДФЛ. А эту самую заветную "регистрацию" можно будет сделать через паспортистку нашего уже полюбившегося ЖЕКа до получения свидетельства на право собственности?

Цитувати

katerina

katerina

17.11.2010 08:14:06

Владикус, вы нам в пятницу выложили акт приема-передачи квартиры и уверили, что Справку Аркада вам сделала 12-м ноября по телефону. А теперь пишете про взятку Аркаде. Кроме того, сначала вы пишете, что КГС нету Сертификата соответствия на дом, потом пишите - есть. Что-то вы путаться стали. К юриспруденции какое-то отношение имеете, судя потому что приводите нормативные акты, хотя и не верно их трактуете, запутываете людей постоянно, уводите в сторону от истинных проблем, перехватываете инициативу. Вы сотрудник Аркады? Тогда НА СЕГОДНЯ и в ваших интересах, ускорить заселение дома. Почему, вы догадываетесь.

Цитувати

Olga_

Olga_

17.11.2010 15:39:21

Потрiбна пiдтримка iнвесторiв з продзвоном Аркади та збором iнформацiї. Зараз цiкавить точна дата запуску котельнi, коли вони планують отримати довiдки БТI вiд Київмiськбуду, дата видачi довiдок 100% оплати ФФБ та дата заселення. Ми сплатили 1.9% Аркадi за те що вона управлятиме коштами iнвесторiв та захищатиме нашi iнтереси перед забудовником.

Телефон оперзалу Аркади: 044-2809802, телефон технагляду (просити переадресувати до Василя Степановича Цапа): 044-2886231

Це Ваше право отримати всю iнформацiю про прогрес будiвництва, i працiвники Аркади отримують зарплату з ВАШИХ грошей, тому вони повиннi про нас дбати.

Дзвонiть сьогоднi-завтра в робочий час та задавайте питання згаданi вище

Цитувати
<< 91 92 93 94 95 ... 255
Архів