Interesting
13.11.2012 12:21:07
я. скажите куда вечером подойти.
marillion
13.11.2012 12:22:06
Лебофс пишет 6 граф 3я консьержи
и снизу всього по особовому рахунку ЕКСПЛУАТАЦiЙНЫ ТА КОМУНАЛЬНi ПОСЛУГИ!акцент 1700+ грн
lebofs
13.11.2012 12:28:37
Interesting: я. скажите куда вечером подойти.
да, ок, сразу нужно сам текст составить - под чем подписываемся.
marillion
13.11.2012 12:39:13
Готовлю текст давайте в жорике в 19.00, как подготовлю текст выложу тут, внесете правки если понадобиться.
но думаю надо копии платежек прихватить
Interesting
13.11.2012 12:47:57
Так а просто переделать вышеописанное? Могу не раньше 20:00 подойти :(
Типа:
Фiрма «Т. М. М. » ТОВ
ЄДРПОУ 14073675
03140, м. Київ, вул. Чаадаєва, буд. 2Б
Претензiя
мешканцiв будинку пр-т Космонавта Комарова 26
Мiж Фiрмою «Т. М. М. » ТОВ та кожним з нас було пiдписано Договори про надання житлово-комунальних послуг, якi передбачали надання комплексу послуг по утриманню будинку за адресою м. Київ, пр-т Космонавта Комарова 26. Послуги, якi надає Фiрма «Т. М. М. » ТОВ за цими Договорами: житлово-комунальнi, комунальнi, послуги з утримання будинкiв та прибудинкових територiй, а також iншi додатковi послуги (Утримання служби консьєржiв, Обслуговування систем колективної телевiзiйної мережi, Обслуговування систем колективної супутникової мережi), що погодженi Сторонами в окремих Договорах.
Звертаємо Вашу увагу на те, що в п.25 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України №529 вiд 20.05.2009 «Про затвердження Порядку формування тарифiв на послуги з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй i Типового договору про надання послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй» та в п.25 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України №869 вiд 01.06.2011 «Про забезпечення єдиного пiдходу до формування тарифiв на житлово-комунальнi послуги» зазначено, що «Вартiсть iнших послуг (утримання служб консьєржiв, вбудованих паркiнгiв, установлення i утримання пристроїв замково-переговорного зв`язку тощо) сплачується понад розмiр плати за послуги на пiдставi договорiв, укладених мiж власниками житлових будинкiв (гуртожиткiв), власниками (наймачами) квартир (житлових примiщень у гуртожитку), власниками нежитлових примiщень у житловому будинку (гуртожитку) та вiдповiдними надавачами послуг».
13.11.2012 кожному з нас було надiслано платiж за експлуатацiйнi та комунальнi послуги, де було вказано, що кожен з нас, як власник квартири, повинен сплатити за утримання служби консьєржiв будинку. Нарахована сума була внесена в заборгованiсть.
Хочемо нагадати Вам про те, що утримання служби консьєржiв так i не було погоджено з нами та не було укладено вiдповiдних окремих договорiв мiж кожним з нас та Фiрмою «Т. М. М. » ТОВ чи будь-якої iншою органiзацiєю.
Зазначаємо також, що вiдповiдно до п.1 ст.638 Цивiльного Кодексу України договiр є укладеним, якщо сторони в належнiй формi досягли згоди з усiх iстотних умов договору.
Крiм того, доводимо до Вашого вiдома, що будинок по проспекту Космонавта Комарова №26 не мав та на даний час немає облаштованих робочих мiсць консьєржiв у пiд’їздах чи бiля пiд’їздiв будинку, а також вiдповiдних працiвникiв, якi виконують дану роботу.
Враховуючи те, що згоди щодо додаткових послуг не було досягнуто Сторонами, вiдповiднi окремi договори з нами не були укладеними та послуги консьєржiв не надавалися, а також вiдповiдно до вищевикладеного
Вимагаємою:
1. Здiйснити перерахунок наданих послуг Фiрмою «Т. М. М. » ТОВ
2. У встановлений законодавством термiн (протоягом 10 робочих днiв - тут как впишете) повiдомити нас про результати виконання цiєї вимоги.
lebofs
13.11.2012 12:57:43
Так а просто переделать вышеописанное?
АМКУ очень эффективная инстанция, но они не занимаются просто разрешением претензий. Нужно все-же делать упор на навязывании дополнительной услуги в контексте злоупотребления монопольным положением.
marillion
13.11.2012 13:02:01
мошенничество тут можно думаю присобачить, а то что лебофс вы предлагаете пока не знаю как.
lebofs
13.11.2012 13:08:37
marillion, а смысл прямо сегодня ходить - народ еще платежки не получил (в т. ч. я), не созрел, так сказать. Сейчас до многих дойдет, что их разводят как котят - сами на форуме отпишуться.
P.S. мошенничество на лицо, но я бы не стал развивать эту тему :)
marillion
13.11.2012 13:46:27
согласен не будем продолжать, а то сейчас полезу смотреть в комментарий субъект преступления)
Jess
13.11.2012 13:48:38
Зашла на Стат, глянула свою платежку!!!
Жду сегодня бумажный вариант.
Если что, я тоже против этого перерасчета и долга за службу консъержей (вопрос каких консъержей???!!!).