iddqd
09.09.2011 11:59:32
первый взнос от 30%
до ввода - 0%
1год 7%
2год 15%
3год 24%
система такая: остаток, например, 50 косых, к ним 15 % и делят на 24 платежа то есть 50 7,5 / 24, наужны только деньги, паспорт и код
нам хорошо потому что доходов оф. нету, и имущества тоже, а там залог ничего не просят
iddqd
09.09.2011 12:04:35
а с учетом того, что до ввода 0% то делят по факту на 24 9 месяцев (сдача второй квартал 2012)
вообщем норм.
смотрели до этого на Майорова. но блин стройка у них капец, выпирающие балконы и внутрення отделка)
министерский из красного кирпича с вент фасадом. Поляки строят, говорят контролируют жестко, что б на стройке не экономили!))
SSilent
09.09.2011 12:10:59
А можно по-подробнее про ценообразование? Особенно на 1к
ua-ua-ua
09.09.2011 12:29:05
спасибо.
а цена метра фиксируется на остаток? или нет?
также присоединяюсь к вопросу о ценообразовании.
вы говорите 9200. Выше человек сказал по 12000.
правда, скорее всего, где-то по середине))
iddqd
09.09.2011 13:33:56
цены у них разные.
кому что надо
есть такая фишка, что цена фиксируется в гривнах при оплате 80%
ludacik
09.09.2011 19:16:16
Посмотрела на сайте - есть интересные планировки, но совершенно ничего нет о ценах...
abra
10.09.2011 04:58:38
Вчера был у них в отделе продаж. Цена квартиры растет в зависимости от этажа - чем выше, тем дороже. Кроме того, учитывается на какую сторону выходят окна. Нормальные квартиры по цене от 10тыс. кв. м. На мой вопрос, "а где же квартиры за 8500?" - показали на плане угловую 2К квартиру, в которой два упираются в окна соседей. Расстояние до соседск. окон - 4-5 метров. Сказали, что таких квартир осталось только 3 свободных. Ои и сами не ожидали, что на них будет спрос.
А вообще, комплекс будет из 4 секций, полностью огражден по периметру. На територии - 5 дет. площадок, все первые этажи - объекты соц. сферы. Еще из необычного - отремонтируют дет. сад и школу, кот. ближайшие к комплексу. Первоочередное право - детям жильцов комплекса.
Немо
11.09.2011 06:33:37
Був у вiддiлi продаж. Сам проект - iнвестор польський, будують нашi на мiсцi польського мiстечка (в минулому). Що за таке мiстечко - не знаю, але виглядає воно як концтабiр якийсь - бараки одноповерховi, я так розумiю там зараз живуть i будiвельники. Потiм його приберуть i побудують на мiсцi баракiв слiдуючi черги. будiвництва. Вiддiл продаж в одному з таких баракiв (золотисто-жовтому, там гарний ремонт зроблено). Буде збудовано 4 черги (не знаю-не знаю, чи буде такий попит), зараз добудовується 1-ша черга. 25-26 поверхiв, 4 секцiї, збудовано 18-19. Мiжквартирнi i зовнiшнi стiни - червона цегла (25 см) (Слобожанського чи якогось такого заводу), з утеплювачем - мiнватою. Мiж цеглою i утеплювакчем - прошарок вентиляцiйний - все по технологiї. Мiжкiмнатнi перегородки - теєж цегла. Те що збудовано - виглядає солiдно (викладу нижче фотки з телефона якщо вдасться), роботи активно велись i вчора (в суботу вдень). Термiн здачi - 2-й квартал 2012 року (30 червня). Термiни зi слiв - не зривають, все планово, комунiкацiї вже пiдведено (що викликає здивування i повагу). Власна котельня (30% в якiй зарезервонано для дiагностичного центру на випадок аварiй я так зрозумiв цей резерв), власна трансфоматорна пiдстанцiя. На деснянський водозабiр - ЖК перший, тому кажуть вода буде найчистiша... Запроектоване облагородження - посадка дерев не тiльки "всерединi" букви Г (сама 1-ша черга), а й поруч i навiть бiля окружної дороги. Доречi по проекту бiля дороги поставлять шумовi екрани а потiм посадять дерева. Цiни... Найдорожчi 1-кiмнатнi. Ними не цiкавився дуже. 2К: грубо кажучи вiд 72 м. кв. до 99м. кв. Чим вище поверх - тив вища цiна. Наприклад, 5 поверх 72м. кв. - 10900, а 25 - 12500м. кв. Вiдповiсти на ваше здивування таким цiноутворенням не можу. Сам не розумiю. Є ще багато нюансiв - довго все описувати, але враження позитивне. Нiчого не приховують, про все розказують. Купiвля проста - немає якихось хитрих схем.
I ще - знаходиться абсолютно поруч бiля зданого вже будинку на Майорова (де ще багато непроданих квартир), але виглядає на етапi будiвництва солiднiше.
Немо
11.09.2011 06:41:08
Загальний план
Немо
11.09.2011 06:42:20
Правий край ЖК, де видно вже й кусочок дiагностичного центру.