Кость
01.02.2013 19:29:22
Дякую за фото i приємнi новини.
До речi, вiд 1 лютого цiни на квартири зросли. Навiть з урахуванням 7% знижки при 100-вiдсотковiй сплатi.
VictorZ
01.02.2013 20:14:15
Рано радiєте. Читайте iншi форуми по Столицi. Права власностi ви отримуватимете роками.
Vetal111
01.02.2013 20:27:45
Можливо, деякi проблеми в цьому напрямку i є. Якщо чесно, то поки що не цiкавився цим питанням. Проте з впевненiстю можу сказати, що стосовно "роками" ви перебiльшуєте, не може все i на усiх об`єктах Столицi бути так погано у цьому напрямку. Поки що цiкавити має iнше питання - питання вчасного введення в експлуатацiю будинку, а в цьому питаннi у Столицi дуже непогана репутацiя.
VictorZ
01.02.2013 21:50:27
Нашi будинки на Лiпинцi введенi в експлуатацiю ще минулої весни. Документiв - немає. А тарифи - найвищi в Києвi вже є. Готовi жити кiлька рокiв без прописки - не проблема. Але я чомусь думаю, що для бiльшостi людей Ваш будинк - це їхнє перше житло. А тому наївнiсть та оптимiзм - у вас швидко зникнуть. Я, ообисто, вже давно не вiрю в поряднiсть Столицi. Їхнiй менеджмент занадто самовпевнений, щоб бути прозорими у взаєминах з клiєнтами. Скоро за це компанiї доведеться неминуче розплачуватись...
Vetal111
01.02.2013 23:37:57
Знаєте, я особисто близько знайомий з ситуацiєю стосовно видачi прав власностi на квартири в Молодiжному кварталi (це той, який забудовує Аркада на Осокорках). Не буду вдаватися в подробицi стосовно причин, але там якийсь час також iснували проблеми в цьому напрямку. Звiсно, цi проблеми з часом вирiшились i зараз стосовно цього питання немає причин для зайвого турбування. Запитайте себе - якщо б будинок, квартиру в якому Ви iнвестували, досi б будували, чи надто б Ви перемалися за майбутнi затримки у видачi прав власностi? Думаю, Вас би бiльше цiкавило питання своєчасного введення його в експлуатацiю. Упевнений, у Вас цi проблеми скоро вирiшаться. Це проблеми усiх новобудов, поряд з проблемами нав"язування забудовником своїх ЖЕКiв (обов"язковiсть пiдписання договорiв з ними для доступу до квартири), нав"язуванням ЖЕКами своїх телевiзiйних та iнтернет-провайдерiв i т. д. Все це вiдбувається за одним сценарiєм. Гiрше, якщо до всього цього додається затримка строкiв введення будинку в експлуатацiю забудовником. Але все це, як правило, вирiшується через пiвроку-рiк (в залежностi вiд рiвня iнiцiативностi iнвесторiв) i все стабiлiзується. Це особисто моя позицiя, звiсно, нiкому нiчого не нав"язую.
P.S. До речi, ось ще одна сьогоднiшня фотографiя, на якiй видно рiвень готовностi будинку №2.
sgcompany
02.02.2013 10:46:28
to VictorZ:
На форуме Туманяна пишут о выдаче документов после 20 февраля, надеюсь так оно и будет.
Я читаю форумы Туманяна, Липинки, Вiдпочинка, Яскравого, Министерского, Комфорттауна... В данный момент меня интересует своевременная сдача дома, чтобы быстро сделать ремонт и съехать со съемной квартиры (вы не ошиблись, это моя первая квартира). Проблемы с документами будем решать по мере их поступления. Главное продать на 100% дом, тогда и документы быстро выдадут, т. к. Столице не придется платить за не проданные метры.
sgcompany
02.02.2013 10:51:41
to Кость:
Общение по этому объекту идет на параллельных форумах. Соседний ресурс можете найти в гугле. Завтра постараюсь сделать свежих фоток! :)
allkon
02.02.2013 16:24:54
Добрый день! Сейчас началась акция -7%. Может, кто-то знает, сколько стоит квадратный метр.
Заранее спасибо
Vetal111
02.02.2013 16:32:56
Для этого Вам лучше перезвонить в отдел продаж. Там всё зависит от этажа и от того, куда выходят окна.
sgcompany
03.02.2013 17:27:58
Свежие фоточки за сегодня (3 февраля). Стройка активно продвигается. На северной башне почти закончили тех-этаж, на южной заливают 25-й этаж. На улице +2°C, что не может не радовать! При нас одна бетономешалка уехала, вторая приехала. Супер!