LeraLera
01.08.2013 14:46:09
Почему вы решили, что фишка комплекса в траве?
Кроме того, я не вижу отклонений от макета.
Babrun
01.08.2013 14:46:34
з Карлом не погоджусь - зони є i видно де будуть. Але правду кажучи їх не так багато / вони не такi великi, як на макетi / планi..
LeraLera
01.08.2013 14:48:43
Я не бачу рiзницi. На макетi нема багато трави.
Чаплин
01.08.2013 14:52:56
Karl: А зон и не будет - будет асфальт и пару деревьев. Собственно фото это хорошо показывает.
Ну и сколько раз Вы еще свою однообразную мысль будете повторять? Люди здесь уже советовали - один раз высказались и до свидания. Тролить тоже надо уметь)))
Karl
01.08.2013 15:07:50
Может быть дорогой Чарли вы и троллите - только мне жить на стоянке совсем не хотелось бы а припасть к родной выхлопной трубе всегда успеете...
Чаплин
01.08.2013 15:24:07
Karl Может быть дорогой Чарли вы и троллите - только мне жить на стоянке совсем не хотелось бы
__________________________________________________________________________________
Мое замечание относилось к количеству ваших прямолинейных вбросов и отсутствию конструктива. Все знали количество домов в ЖК, машин, травы и т. д. до покупки. Что у вас изменилось с того времени?
Чаплин
01.08.2013 15:26:27
Karl: Может быть дорогой Чарли вы и троллите - только мне жить на стоянке совсем не хотелось...
Ну а если назовете номер вашей квартиры, я вообще больше не вякну в вашу сторону!!!
Чаплин
01.08.2013 15:40:38
Karl: Где же основная "фишка" ?
или опять про белок поговорим?)))
Karl
01.08.2013 16:32:30
Посмотрите проект и картинки на рекламных проспектах и на официальном сайте.
Почитайте на досуге http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/REG1404.html
4.10. Дворовi територiї мiкрорайонiв повиннi бути озелененi вiдповiдно до вимог державних стандартiв, норм i правил, а також нормативно-правових актiв у сферi мiстобудування, але не менше нiж площа смуги зелених насаджень шириною 5 м по периметру житлового будинку або вiдповiдної площi озеленення на вiльнiй вiд забудови територiї подвiр`я, та забезпечувати рiзнi види вiдпочинку та занять всiх груп населення, в тому числi майданчики для:
(абзац перший пункту 4.10 у редакцiї наказу
Мiнiстерства охорони здоров`я України вiд 31.08.2009 р. N 653)
- iгор дiтей дошкiльного i молодшого шкiльного вiку розмiром не менше 0,7 м2/люд., якi слiд розмiщувати на рiвнi землi територiї подвiр`я на вiдстанi не менше 12 м вiд вiкон житлових i громадських будiвель, внутрiшньоквартальних проїздiв та на вiдстанi не менше 20 м вiд мiсць розмiщення смiттєзбiрникiв, короткочасних стоянок автотранспорту та вiдокремлювати по периметру смугою зелених насаджень шириною не менше 3 м;
(абзац другий пункту 4.10 у редакцiї наказу
Мiнiстерства охорони здоров`я України вiд 31.08.2009 р. N 653)
- занять фiзкультурою та спортом розмiром не менше 2 м2/люд. на вiдстанi вiд житла - 10 - 40 м;
- вiдпочинку дорослого населення розмiром не менше 0,1 м2/люд. на вiдстанi 10 м вiд житлових та громадських будiвель;
- господарського призначення (сушiння бiлизни, чистка речей, розмiщення смiттєзбiрникiв) з розрахунку не менше 0,3 м2/люд. на вiдстанi не менше 20 м вiд житлових будiвель та майданчикiв для гри та вiдпочинку, для вигулу собак - на вiдстанi 40 м;
- спецiального призначення (вiдкритi майданчики для короткочасних та гостьових стоянок автомобiлiв) з розрахунку 0,8 м2/люд. на вiдстанi 10 - 50 м в залежностi вiд мiсткостi.
Майданчики повиннi бути iзольованi вiд об`єктiв обслуговування, господарських дворiв, магiстральних вулиць смугою зелених насаджень шириною не менше 1,5 м i не повиннi бути прохiдними для пiшоходiв та транзитного руху транспорту.
Karl
01.08.2013 16:35:12
Являясь по сути своей и по факту законопослушным гражданином - ожидаю то го же и от других - например от Застройщика