fit
09.06.2014 10:49:39
Привет отделу продаж;)) можете клиентам и мусорку показывать;))
Karl
09.06.2014 13:10:29
я готов скинуться на юриста
stas2536
09.06.2014 21:26:24
Доброї ночi. Я iнвестор з 9 будинку, спостерiгаю за форумом постiйно та бачу проблем у нашому комплексi бiльше чим достатьо. Мене також не влаштовує багато питань таких як: склiння балконiв, перешкоджанння доступу iнших провайдерiв, якiсть послуг ЖЕКу i т. д. На рахунок звернення в антимонопольний комiтет по провайдеру можу попередньо поспiлкуватись з ними, як вони зможуть адекватно вплинути на дану ситуацiю, проте необхiдно також попередньо обговорити з провайдерами якi реально готовi зайти в наш комплекс (бiлiнк, бест, ланет, можливо ще якiсь). Хто спiлкувався з провайдерами - скиньте будь-ласка iнформацiю.
Lilia7
10.06.2014 07:17:11
10-ый дом, стройка продвигается :)
Но заход на ремонт не раньше сентября :(
Lilia7
10.06.2014 07:18:33
еще 10-ый дом
DaJ
10.06.2014 07:34:47
В добавлении к чистоте ЖК. Очень заметно также, то что на этаже убирать перестали. Про влажную уборку умолчу, но то что подметали в последний раз давно, очень давно это очень заметно.
Снова надо идти в ЖЕК и напоминать для чего он в нашем ЖК.
Также готов присоединиться к совместном заявлению в "антимонопольный комитет" и "комитет по защите...".
Kseniya_
10.06.2014 07:41:44
+1
Предлагаю банально не платить ЖЕКу по тем квитанциям, что он предоставляет (кроме конечно воды, света). Думаю если большая часть жильцов не оплатит прошлый месяц, они вспомнят за что мы платим очень немаленькие деньги.
fit
10.06.2014 07:45:58
касательно уборки подъезда, если скинутся и нанять уборщицу то у нас все сверкать будет как у кота яйца, жэк не будет никогда нормально ничего делать, уторм вместо того чтоб убирать, стоят два индивида возле мусорного бака и за жизнь трут;) не ну а че, не работать же..... я манал плптить за уборку и вывоз мусора!!! либо читсота и порядок либо жек нах.
Anatolka
10.06.2014 07:53:13
Поставив iз синочком ранiше кимось вкрадетнi детальки (карабiни) на дитячому майданчику (див. фото). Затягнув ключем тому нi дитина нi дорослий руками зняти не зможе.
Також за останнiй мiсяць винiс з майданчика +-100 "бичкiв" та iншого мотлоху (бите скло, мiнвата, пiнка, кiстки, целофан та багато iншого). Прошу усiх дотримуватись чистоти на майданчику i робити зауваження тим хто її порушує.
Смiття в урнах бiля майданчика не прибирається - там ще досi лежить смiття яке я збирав ще три i бiльше тижнiв тому. З жеком потрiбно розмовляти сер`йозно.
Babrun
10.06.2014 08:30:03
Кину i свої п`ять копiйок щодо питання ЖЕКу:
минулого тижня мав щастя поспiлкуватися з "бухгалтером" - чому в лапках? бо важко назвати бухгалтером людину, яка фактично заявила, що договiр з ЖЕКом нiчого не вартує ))) (уточню: питав я про 28 коп за електроенергiю в наших рахунках (замiсть диверсифiкованого тарифу як зазначено в наших договорах). цiкавило мене це питання не стiльки з точки зору "зменшення суми рахунку", як з точнки зору "прощупати" нашого бухгалтера. те що я побачив розчарувало)
Також з врахуванням того, що розповiдала начальник ЖЕКу якiйсь жiночцi про той самий договiр її я теж можу навзати "керiвником" тiльки в лапках.
Це сумно....
Щодо ОСББ - не знаю, треба рахувати. Якщо я правильно чув там i тариф на ресурси бiльшi (чув, не впевнений).
Як варiант: Боссервiс хотiв стати ЖЕКом - в принципi такий варiант зменшить кiлькiсть директорiв на квадратний метр (як лдна з переваг).