ЖК "Лісовий" м. Київ, вул. Генерала Матикіна, 12, 2 черга (ІІ будинок), р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

Mile

Mile

16.05.2014 11:53:28

OksiGn: А я думала, що до 31.06.14. Сьогоднi ввечерi перевiрю. дуже чiкаво)

у червнi 30 днiв.. я ще раз подивилась - до першого червня. Тобто 2 тижнi залишилось на остаточний розрахунок, при цьому усуненням недолiкiв нiхто навiть не починав займатись..

Цитувати

OksiGn

OksiGn

16.05.2014 11:55:12

))). Перевiрю обов"язково також.
Менi сказали, ранiше, нiж через два тижнi за недолiки братися не будуть, дороблюють зовнiшнiй вигляд.

Цитувати

lvov

lvov

16.05.2014 12:47:15

Усiм сусiдам доброго дня!
Сьогоднi, нарештi, i до нас надiйшов довгоочiкуванний лист з уточненими вимiрами площi квартири. Дуже не очiкувано, однак! Як я розумiю, ми з дружиною будемо першими, хто у цiй гiлцi (темi) зазначить, що нам не доведеться доплачувати за зайвi кв. м. Оскiльки у нас їх не має. :))) Нам побудували житло згiдно проекту. Однак, все ж таки ми повиннi здiйснити проплату - винагороду за управлiння майном - в термiн до 01.06.2014 року.
Цiкаво, а є ще хтось iз сусiдiв, кому так поталанило?

Цитувати

Mile

Mile

16.05.2014 17:54:00

lvov : Дуже не очiкувано, однак!... нам не доведеться доплачувати за зайвi кв. м...
__
Вiтаємо Вас!

Але якщо у всiх збiльшення, то може Вам поталанило зi зменшенням по факту?

Цитувати

lvov

lvov

16.05.2014 20:27:46

Власне й хотiлось зазначити, що й нас також плюс. Однак вiн не перевищує 0,5 кв. м. Тобто в листi зазаначено, що площа збудованої квартири становить 41,9 кв. м. (проектна - 41,69 кв. м.).

Цитувати

Mile

Mile

16.05.2014 20:58:51

lvov, А фактичну перемiряли?

Цитувати

myskyl

myskyl

17.05.2014 09:16:28

lvov: Власне й хотiлось зазначити, що й нас також плюс. Однак вiн не перевищує 0,5 кв....

Який тип квартири у Вас? наскiльки я розумiю у Вас тип 1.2, у мене також такий же, але в мене добавилося +0,61 кв. м., трохи бiльше 0,5 при яких непотрiбно було доплачувати. Добавити цих 0,11 кв. м. дуже легко, накинути 1 см на кожнiй стiнi i тодi набiгають лишнi кв. м., що можна списати на "погрiшнiсть" вимiрiв того хто їх виконує або на значнiй рiзницi поверхiв(наприклад 1 i 14 поверхи). Якось дивно будують, впринципi квартири одного типу, якi знаходяться одна пiд одною мають мати однакову площу. Радує що є квартири в яких майже недобавилися кв. м i спiвпадають з початковим планом, це додає деякої впевненостi в забудовнику (можна було зробити як написано вище i добавити всiм)!:))

Цитувати

lvov

lvov

17.05.2014 10:08:51

Mile: lvov, А фактичну перемiряли?

Поки що нi, не перевiряли!
А про погане ми й не подумали. Ви гадаете, що площа помешкання може буде меншою вiд зазначеної у листi?

Цитувати

lvov

lvov

17.05.2014 10:19:54

myskyl:
Який тип квартири у Вас? наскiльки я розумiю у Вас тип 1.2, у мене також такий...

Так, у нас тип квартири 1.2, як i у Вас.
Наша квартира розташована на 9-ому поверсi, тобто над Вашою.
Можливо Ви маєте рацiю щодо рiзницi поверхiв. З iншого боку, як на нашу з дружиною гадку, важко чiтко, як по натягнутiй нитцi, вибудувати усi вертикально розташованi квартири у секцiях. Тому дуже дивувало, що у сусiдiв iз рiзних поверхiв з одним типом квартир були однакової величини додатково нарахованi (збудованi) кв.м. Зараз тiшимося, що "тенденцiя" дала збiй! I таким чином сподiваємося, що поквартирнi вимiри достовiрнi.
З повагою, В.

Цитувати

blueday

blueday

17.05.2014 18:15:11

Сьогоднi були в УБ, забрали довiдку про право набуття у власнiсть об`єкту iнвестування. Її видають, коли здiйсниш остаточнi розрахунки - доплату за додатковi метри та 0,4% вiд вартостi квартири. Також дали зразок довiреностi, яку треба оформити у нотарiуса на юристiв УБ, якi будуть займатися документами на право власностi. Довiренiсть коштує приблизно 300 грн.

Цитувати
<< 53 54 55 56 57 ... 70
Архів