ЖК "Лісовий" м. Київ, вул. Генерала Матикіна, 12, 2 черга (ІІ будинок), р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

andre83

andre83

23.05.2014 07:05:23

Привiт всiм, вчора був на оглядi своєї квартири, 1-ша секцiя, тип 1.3. По метражу знайшов тiльки 1,5 з 2,13 додаткових метрiв, збiльшився балкон. Всi iншi примiщення вiдрiзняються тiльки в тому, що або на один см. ширшi i при цьому на 1 см. коротшi i навпаки, тобто метраж вiдповiдає заявленому. Цiкаво де тi 0,63 м.?!
Щодо якостi внутрiшнього оздоблення - перегородки не штукатуряться, тiльки несучи стiни, в кiмнатi центральна плита стелi нижче десь на 2 см. вiд iнших, так само i на кухнi. Мiж ванною та туалетом перегородка недобудована, сказали що виправлять. В кiмнатi по стяжцi трiщини, електрощиток пiд кутом. Ну i штукатурка на стiнi з вiкном волога i вся осипається, ну i плити перекриття також всi вологi. Вiдкос в кухнi у формi лiтери Л:). Зауваження будуть виправляти десь 1,5-2 мiс.
Щодо придомової територiї - який там спортивний майданчик, дитячий майданчик убогий.
В кого тип 1.3. напишiть, що з метражом.

Цитувати

Ната_ли_Я

Ната_ли_Я

23.05.2014 07:17:14

Дорогi сусiди! А лiчильники на воду у вас уже стоять? бо в мене, здається, немає. Чи їх пiзнiше встановлять?

Цитувати

lvov

lvov

23.05.2014 07:18:22

Розмiстив на вищеназваному сайтi "Союз Инвесторов Украины
ассоциация помощи пострадавшим инвесторам" скаргу на дiї забудовника:

"Вы успешно разместили жалобу! Вашей жалобе присвоен номер 26774. Для получения дополнительной информации - свяжитесь с нашим менеджером".

Можливо сумбурно виклав предмет оскарження, можливо не зовсiм професiйно, однак...
Вважаю, що потрiбно писати усiм небайдужим! Чим бiльше пiдтверждуючих скарг, тим реальнiше, що чого-сь доб`ємося вiд забудовника.
Памятайте: "лише з мовчазної байдужостi чиняться всi злочини"!
З повагою, В.

Цитувати

andre83

andre83

23.05.2014 07:21:53

Ната_ли_Я: Дорогi сусiди! А лiчильники на воду у вас уже стоять? бо в мене, здається, немає....

Менi сказали, що лiчильники видадуть на руки i ми самi маємо їх ставити.

Цитувати

Ната_ли_Я

Ната_ли_Я

23.05.2014 07:30:25

Ясно, дякую.

Цитувати

Novsosed

Novsosed

23.05.2014 08:05:50

Кто подскажет? Когда они собираются давать ключи?

Цитувати

Oksi_8

Oksi_8

23.05.2014 08:47:36

Як я зрозумiла ключi будуть давати пiсля повної оплати та пiдписання акту прийому - передачi.

Цитувати

Novsosed

Novsosed

23.05.2014 09:05:01

Уже кто ключи получил?

Цитувати

OksiGn

OksiGn

23.05.2014 09:07:48

Oksi_8: Як я зрозумiла ключi будуть давати пiсля повної оплати та пiдписання акту прийому...

А також коли БТI вiзьме будинок на баланс, а вiзьме, коли дадуть адресу. В минулий четвер цього ще не було. Так що не все вiд iнвесторiв залежить.

Цитувати

myskyl

myskyl

23.05.2014 09:48:29

Заїжав в УКРБУД, до забудовника!!!скаржився про убогий дитячий майданчик та невiдповiднiсть проекту. Прийняли вiчливо (вiддiл продажу), поки непочав запитувати чому невiдповiдає прибудинкова територiя проекту, i тут почалося "ми незнаєм", "що парковка важливiша за дитячий майданчик i зони для вiдпочинку", " що так вирiшили iнвестори", посмiшка зникла i почали травити байки!!!Забажав зустрiчi з менеджером який вiдповiдальний за наший обєкт, дiвчина кудись вiдiйшла, коли повернулася то повiдомила, що його немає на мiсцi, коли зявиться невiдомо.

Цитувати
<< 56 57 58 59 60 ... 70
Архів