Кредиты через банк "Аваль"

Валентин

Валентин

23.06.2005 12:13:00

Давайте доживем до того, когда банк начнет выдавать кредиты по молодежному фонду. Узнаем, как относится фонд к тем кредитам, которые были выданы ранее. Может, он не будет возмещать по такой схеме. Я пока думаю, что будут отказывать. Если Вам не откажет фонд - буду только рад.

Цитувати

Валентин

Валентин

01.07.2005 08:57:00

10 червня 2005 року підписано Договір про співпрацю між АППБ “Аваль” та Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву. На підставі вищенаведеного договору 22 червня 2005 року підписано Договір про співпрацю з Регіональним відділенням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в Київській області (адреса: м. Київ, вул. Солом’янська 23 а).

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2003 р. № 853 компенсація відсоткової ставки кредитів комерційних банків надається:
•Молодим сім’ям, в якій чоловік та дружина віком до 35 років включно;
•Неповним сім’ям, в якій мати (батько) віком до 35 років включно має неповнолітніх дітей (дитину);
•Одиноким молодим громадянам віком до 35 років включно.

Процедура взаємодії Банку з Фондом:
1. Клієнт подає до РВФ перелік документів:
•Заяву про надання часткової компенсації (встановленого зразка);
•Довідку про склад сім`ї (Форма-3 ЖЕК) – оригінал;
•Копії свідоцтва про шлюб, паспортні дані;
•Копії свідоцтва про народження дитини (дітей);
•Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

2. Проаналізувавши пакет документів Регіональне відділення фонду видає кандидату Довідку встановленого зразка.
3. Кандидат разом з довідкою надає до Банку необхідний пакет документів, який вимагається відповідною програмою кредитування;
4. Банк приймає рішення щодо надання кредиту протягом 10 р. б. д. Банк вправі відмовити кандидату у видачі кредиту.
5. У разі позитивного рішення про надання кредиту Клієнт подає до РВФ перелік документів:
• Нотаріально засвідчену копію кредитної угоди;
• Копію інвестиційної угоди із забудовником чи нотаріально засвідчену копію договору купівлі – продажу житла;
• Акт проведення експертної оцінки: оцінка повинна здійснюватись незалежними експертами;
• Довідку про суму сплати відсотків, яка відається працівником підрозділу споживчого кредитування ;
• Нотаріально засвідчене доручення позичальника представникам Фонду на розпорядження його особистим рахунком у частині цільового використання коштів часткової компенсації.

6. На підставі поданих документів РВФ, протягом 10 р. д. останній приймає рішення про надання часткової компенсації.
7. У разі позитивного рішення укладається угода про надання часткової компенсації, в якій визначається її розмір, а також зазначається умова, що надання часткової компенсації припиняється у разі невиконання позичальником умов кредитного договору (копію договору клієнт надає до Банку).

Кредитні ставки та строк кредитування:
- до 3 років:
долари США -12,5%
Євро -11,5%
гривня -16%

- до 5 років:
долари США -12,5%
Євро -12%
гривня -17%

- до 10 років:
долари США -12,5%
Євро -12,5%
гривня -17,5%

- до 20 років:
долари США -12,5%
Євро -12,5%
гривня -19%

Додаткові комісії:
•Комісії за розрахункове обслуговування в розмірі 0,99 % від суми кредиту (комісія стягується одноразово, за перерахування коштів з кредитного рахунку на поточний рахунок);
•Конвертація валюти в іншу іноземну валюту або в гривню на МВРУ (при переказах кредитних коштів) 0,5% від суми, але не менше 10 дол. США/Євро (в нац. валюті по курсу НБУ).

Цитувати

dih

dih

04.07.2005 06:21:00

To Valentin: Есть вопрос к Вам. Можете написать на мой емейл, я я вам отвечу и задам вопрос.

Цитувати

Eva

Eva

04.07.2005 15:09:00

Валентин, а кредиты под поупку офиса (физ. лицам) на 5 лет даете в размере 150 000?

Цитувати

kipitka

kipitka

04.07.2005 15:19:00

Валентин, а где берется *Довідка про склад сім`ї (Форма-3 ЖЕК) – оригінал*, если муж прописан в другом городе, а я временно прописалась в Киеве?

Цитувати

Валентин

Валентин

04.07.2005 15:32:00

Eva: Валентин, а кредиты под поупку офиса (физ. лицам) на 5 лет даете в размере 150 000?

Такие случаи были. Рассматривается как особый случай.

Цитувати

Валентин

Валентин

04.07.2005 15:39:00

kipitka: Валентин, а где берется *Довідка про склад сім`ї (Форма-3 ЖЕК) – оригінал*, если...

Там где прописан муж, там он ее и возьмет. Только Вас в ней не будет. Вам, я так думаю, надо будет предоставлять «довидку» про временную прописку в Киеве. Как фонд это будет потом складывать в одну кучу, надо узнать в фонде.

Цитувати

kipitka

kipitka

05.07.2005 07:17:00

Валентин, нужно ли личное присутствие мужа в ЖЕКе другого города для получения этой довидки, или за него ее может получить с его паспортом нпример его мать?

Цитувати

Zet

Zet

05.07.2005 07:21:00

kipitka у меня мама брала справку на меня без моего присутствия, а я брал справку на жену - без её присутствия. Всё зависит от вредности жэковцев.

Цитувати

Валентин

Валентин

05.07.2005 07:57:00

плюс размер шоколадки :)

Цитувати
<< 79 80 81 82 83 ... 181
Архів