mina
03.07.2010 05:08:10
Хочу продовжити. Диктувати Мариньосі, ми на вряд чи зможемо. Він поки-що не керує процесом. Якщо хтось має таку можливість, то продиктуйте свої умови тим людям, які виставили охорону біля нашого будинку. Чи їм диктувати "слабо"? А по поводу Люби та другої панянки, що була в президіумі я теж маю підозри, мабуть вони точно "шпійони", а якої держави, придумайте самі. Так буде цікавіше.
бебека
03.07.2010 07:46:34
mina, до Вас питання: а хто конкретно затягує процес отримання квартир? Ви вважаєте, що швиденько підписавши угоду з мариньохіною братією, Ви наблизите факт отримання своєї квартири? Чим Ви оперуєте, пишучи таке. Можливо в Вас є якась інформація або якісь гарантії, тож говоріть. Я особисто з цього приводу думаю, що "блажен той, хто вірує" і приймає рішення навмання, аби скинути з себе відповідальність і потім звинуватити когось в тому, що не "все так сталося, як гадалося!".
Перепалку, здається, влаштовуєте саме Ви, адже до цього люди висловлювали свої думки і якщо вони бачуть світ по-інакшому, ніж Ви, значить: вони нерозумні? Так розуміти Ваші слова. Після зборів у минулу суботу мені особисто стало зрозуміло, хто бажає керувати парадом. ПАН МАРИНЬОХА! Він самий. Я знову нерозумний? Досить?
Я говорю, як розумна людина, - ДОСИТЬ!
Конструктивна пропозиція на сьогодні одна - зустрітися і поговорити усім інвесторам, спокійно й урівноважено, без натиску Мариньохи, його братії, адміністрації. Поговорити і розставити крапки над "і". Це - спосіб найти лад і мир всередині. Це нам потрібно для того, щоб бути кимось і щоб з нашою думкою рахувалися, а не просто говорили, що і коли робити. Це насправді конструктив!
Helen
03.07.2010 08:39:10
Уважаемые инвесторы! По инициативе многих наших инвесторов будет проведено собрание 04.07.2010 (воскресение) возле нашего дома (Борисполь, Киевский шлях, теперь уже 95) при поддержке Инициативной группы. Просьба при себе иметь оригинал договора на квартиру (для идентификации личности).
С уважением, ИГ
Helen
03.07.2010 08:46:09
Простите, забыли уточнить, встреча 04.07.2010, возле нашего дома в 14.00
komo
03.07.2010 14:20:50
бебека: Вибачте: всі думки не вмістилися в одному повідомленні. Тож продовжую.
Ще...
не пнеться вона в ИГ а хоче допомогти Їм працювати. ИГ допрацювалась що Лецкан все перепродав а вони нічого не знали (а можливо й знали ). Нові люди в ИГ будуть знать дійсність і доводить все до інвесторів.
бебека
04.07.2010 04:54:51
komo, при всій повазі до Вашої думки: Ви все так реально знаєте... Питання, чому? З чого Ви взяли, що нові люди будуть доводити до Вас дійсність, а не власні оцінки тому, що відбувається? Щоб знати інформацію і формувати свою оцінку подіям, потрібно не тільки слухати когось, а ще й самому цікавитися тим, що відбувається, бути в темі, як кажуть. Для цього необов’язково називатися ініц. групою.
Такі звинувачення на адресу ініц. групи - Ви б висловили їх в очі людям, поставили питання, отримали відповідь. Ваші слова підтверджують те, що люди частіше за все шукають винуватця на стороні в своїх бідах, і чи в своїх? У зв’язку з цим запитання: це Ваші активи спродав Лецкан???
Напевно, це помилка відпочатку – чекати від людей, які входять до ініц. групи («старих», «нових» - неважливо!), дива. Вони – не ангели і вони не літають, тому їм потрібна тверда підтримка, щоб триматися на ногах, підтримка наша з Вами, якщо Ви, звичайно, інвестор по нашому будинку. Якщо Ви сподіваєтеся, що інші люди в ініц. групі зможуть контролювати такі питання, як рух активів «АПБ», мені здається, Ви глибоко помиляєтеся. З Вашою позицією нам доведеться обирати новеньких в ініц. групу дуже часто, і через деякий час всі інвестори спробують себе у шкурі тих, кого Ви так звинувачуєте. Можливо тоді всі заспокояться і перейдуть до конструктиву. Але ми втратимо найдорогоцінніше: ЧАС і СВОЄ ЖИТТЯ! Ці дві речі Вам і мені ніхто і ніколи не поверне… До зустрічі на зборах!
DenG3
04.07.2010 07:04:51
Предлагаю на собрании не выяснять отношения, а выработать единую программу. Мы мало
в этом понимаем. И врядли что-нибудь поймём без юриста. Поэтому моё мнение:какая б не была инициативная группа, но все решения мы должны принимать послн обсуждения с юристом. У меня сложилось мнение, что Люба отстаивает интересы Маринёхи, а наша инициативная группа готова отстаивать интересы другого застройщика.
Мне всё равно, кто будет строить. Главное-получить письменные гарантии относительно
денежного вопроса, а именно-не доплачивать + гаранитии сроков.
бебека
04.07.2010 08:02:40
DenG3, підтримую конструктив врешті-решт виробити нашу єдину концепцію, яка б захищала інтереси саме інвесторів. Мені також неважливо, хто буде забудовником, аби: А. добудував в найкоротший термін дім і ввів його в експлуатацію, Б. не було жодних доплат. Погодьтеся, ми і так всі добре сплатили за свої квартири. Думаю, що це й позиція ініц. групи. На мою думку, вони захищають інтереси інвесторів, а не інтереси якогось певного забудовника. Це - моя особиста думка!
komo
04.07.2010 18:57:28
бебека: komo, при всій повазі до Вашої думки: Ви все так реально знаєте... Питання, чому?...
нові люди в ИГ і стануть їм твердою підтримкою.
бебека
05.07.2010 04:33:17
Особисто дякую тим людям, які більше трьох років прикладали зусилля для того, щоб я отримав свою квартиру і тримали наше (моє і своє) питання на контролі, не жаліли свого часу і сил, обстоювали наші (мої і свої) інвесторські інтереси, були принципові і не йшли на поступки жодному з тих, хто зазіхав на інтереси інвесторів. Вчора я почув ряд фактів, які неможливо розцінити двозначно. Я ще раз переконався, що я - серед своїх! Ініц. група, ви завжди можете розраховувати на мою підтримку, цілодобово. Адже ви такі ж люди, як і я, але робите набагато більше ніж я. За це я вам дуже-дуже вдячний. Новим людям в ініц. групі, кандидатури яких затвердили вчора (добре, на мою думку, що не усіх!), бажаю такого ж настрою, такої ж принциповості і мудрості, які склалися в ініц. групі впродовж цих років. Щасти вам!