Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Nikolya

Nikolya

29.07.2010 13:18:42

договір іпотеки ми підписали за яким в заставу пішла облігація. згідно договору - "Після закінчення будівництва житлового будинку та виникнення права власності Іпотекодавця на квартиру квартира продовжує бути Предметом іпотеки відповідно до умов цього Договору. "

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

29.07.2010 13:19:23

Nikolya: коли будуть оформляти зміни до договору іпотеки представник БТІ буде приходити до...

А що, будуть ходити? Я думаю в БТІ є вже зняті розміри і на основі цих даних буде підписуватись додаток до договору. Чи ви напевне знаєте що будуть ходити?
А що до гіпсокартону - то це тимчасова конструкція. Якщо я хочу шторкою перегородити кімнату то мені теж направляти офіційний запит в банк?
Те на що брався кредит то це голі стіни. А може ГК стінка є елементом мебелі який розділяє кімнату на дві частини? А що до меблів то в договорі не вказано які меблі мені ставити які ні.

Цитувати

AlexDo

AlexDo

29.07.2010 13:26:52

"А що, будуть ходити? Я думаю в БТІ є вже зняті розміри...". В банке мне сказали, что очень возможно, что БТИ еще раз придет - перед оформлением тех. паспорта.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

29.07.2010 13:27:59

в ОГ сказали що будуть ходити, але я надіюсь що не будуть (навіщо лишній геморой).
"А що до гіпсокартону - то це тимчасова конструкція." - абсолютно згодний, але Юля з банку сказала що потрібно писати на них лист.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

29.07.2010 13:36:49

а от в кого є кінці в БТІ, чи може він запитати чи будуть ходити?

Цитувати

AlexDo

AlexDo

29.07.2010 13:51:48

А вот у меня созрел такой вот вопрос. Кто что думает делать с пожарной сигнализацией? Я как-то об этом ни разу не думал и вдруг вчера посмотрел и задумался. Оставлять такие большие оранжевые блямбы на девственно-белом потолке? А если убрать, то чем это может грозить?

Цитувати

ИГр

ИГр

29.07.2010 13:54:32

Алекс, оранжевые можно заменить на белые, но лучше пусть останутся.
А вообще кто нибудь помнит какая у него сейчас на потолке люстра или плитка в сан узле? :-)

Цитувати

Nikolya

Nikolya

29.07.2010 14:01:06

AlexDo: А вот у меня созрел такой вот вопрос. Кто что думает делать с пожарной сигнализацией?...

в мене пожежна сигналізація лише в коридорі, і мені порадили зробити стеля із гіпсокартону, а на місцях "оранжевых блямб" поставити сіточки.

Цитувати

das197

das197

29.07.2010 14:39:56

перечитывал договор на отопление и нашел следуещее - указано что общая отапливаемая площадь 81.4квм, но эта площадь включает в себя балкон. Как они могут отопить мне балкон? (может костры на улице будут разжигать)
Такое у всех или только у меня?

Цитувати

SiGrey

SiGrey

29.07.2010 14:43:44

Є така штука, як "Повторна ідентифікація клієнта", яка включає в себе повторне надання певних документів від клієнта через певний період, надання можливості огляду придбаного майна в кредит для впевненості у його цілосності та... бла-бла-бла (те, що в договорі прописано). Тобто, раз на рік (як захочуть) до вас зателефонує ХТОСЬ, і попросить принести повторно довідки з роботи, місця проживання, і назначить вам зустріч у вашій квартирі для огляду Вашогоне вашого майна :)

Якщо ви не руйнуєте цегляні стіни, не зміщюєте прохід дверей, при цьому ділите кімнату навпіл стінкой-шафой, чи гіпсокартоном... це не перепланування 100%

в любому випадку: креди у вас чи 100% - перепланування потрібно робити після отримання прав власності.

п. с: хто що надумав за постійну гарячу воду (без бойлерів)?
якщо ви проти, тоді поясніть нащо нам лічильники гарячої води, та "новий принцип дії "полотенцесушителя""? :)

Цитувати
<< 313 314 315 316 317 ... 715
Архів