Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

Andrewustravel

Andrewustravel

31.01.2010 17:48:28

"это мы купили квартиру-а выглядит все так, как-будто мы еще кому-то что-то должны"
Здравсвуйте! Вы ведь ранее говорили, что Вы представитель т. н. "льготников"? Если бы все инвесторы поднимались по первому зову - "идем блокируем офис застройщика" - шли и блокировали офис, думаю, что застройщик никогда бы не достроил второй дом...

Цитувати

ifly

ifly

31.01.2010 17:52:30

уважаемые Соседи и владельцы дома номер 2!
Есть такая информация: что с момента заключения договора купли-продажи мы все уже сами оплачиваем все расходы!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и отопление, и кварплату и т. д. а не с момента заключения договоров в соответсвующих организациях.
Вот так товарищи-скоро будут интерсные счета((

Цитувати

Sergsneg

Sergsneg

31.01.2010 18:06:26

Andrewustravel: "это мы купили квартиру-а выглядит все так, как-будто мы еще кому-то что-то должны"...

С чего Вы взяли что я льготник? такой же как и все Инвестор-купили квартиру за свои кровные и заработанные!

Цитувати

Andrewustravel

Andrewustravel

31.01.2010 18:24:09

Да показалось, Вы от имени льготников что то постили, может ошибаюсь!? Как на меня, не продуктивно сейчас конфликтовать с застройщиком. Как никак застройщик свои обязательства выполняет... Поверьте, ему очень не просто было закончить Ваш дом и сделать Вас собствениками. Если бы он прагматично отстаивал лишь собственные бизне интересы, вряд ли бы дом был достроен. Сазали бы спасибо за то что достроили, также особое спасибо, что у них "совковый" менталитет - менелдент. Для справки - только на этом доме несколько миллионов убытка для застройщика(на бартерных - безденежных расчетах, также на полученных под строительство кредитах)...

Цитувати

Sergsneg

Sergsneg

31.01.2010 18:38:37

Большое спасибо застройщику за то-что достроил дом!
Но в среду-3 февраля мне нужны КЛЮЧИ!!!! Моя бригада строителей готова приступить к работе уже неделю! кому еще они нужны?

Цитувати

Bucmeer

Bucmeer

31.01.2010 18:51:40

TO Andrewustravel

А кого волнует чужое горе? КЖ наше точно не волнует.
Я должен сказать спасибо за то что меня сначала кинули на 2%, теперь еще не возвращают то что должны после перерасчета. Благодарите их сами если Вам есть за что.

ТО Инвестор13
Я тоже собираюсь идти до конца.

Цитувати

roma-2009

roma-2009

01.02.2010 06:59:19

29.01 отримав свідоцтво на право власності на квартиру. Після того як перепитав у Натальї із СМ чи можу отримати ключі, та відповіла що тепер можу вільно іти і отримувати ключі від своєї квартири. Що я і зробив. Але не тут то було. Виявляється маючи всі законні права, відповідно до Конституції на власну квартиру, розпоряджатись нею я не маю права. Ключі від власної квартири, за яку я вже доречі і плачу, в т. ч за тепло, так як і кожен хто вже підписав договора купівлі -продажу. При цьому аргументованої мотивації, погодьтесь, так і немає. Доречі коли в суботу нас дві сім"ї спробували всеж отримати ключі від власних квартил, то отримали такий шквал супротиву, що на нас накинулось щонайменше втроє більше співробітників КЖ ніж було нас. Доречі голова ОСББ, якого ми "обрали" Костянтин Іванович не представляє наші інтереси як жильців будинку, а пердставляє інтереси КЖ у нас. І штат ЖЕКу, як мені здалося, теж немаленький, який теж створений КЖ, а керівник ЖЕКу людина, яка до м. Обухів взагалі відношення ніякого не має. Таким чином, створивши монополію, КЖ жильців будинку 1,2 тримає як заручників. І вландна робити з ними, що завгодно, встановлювати тарифи, видавати ключі, подавати, не подавати воду і т. д.

Цитувати

Sergsneg

Sergsneg

01.02.2010 07:30:44

Если нам не выдадут ключи в среду, 3 фераля-предлагаю высказать недоверие Константину Ивановичу и при первой же возможности его переизбрать-что бы новый начальник ЖЕКа отстаивал сугубо наши интересы))

Цитувати

Nemo-one

Nemo-one

01.02.2010 08:10:46

Невже нема щойно спечених власників, в яких фактична площа менша проектної і забудовник має повертати кошти? Напишіть, яка сума вказана у Вас в угоді купівлі-продажу, повністю сума інвестиції чи фактична площа * на поточну вартість квадратного метру (менша сума купівлі = сума інвестиції - кошти, які забудовник має повернути)?
Є чутки, що фактична площа моєї квартирки буде меншою на 1 м2, а інвестиційна угода передбачає перерахунки і розрахунок, є бажання спробувати таки добитись повернення своїх коштів. Щоб отримати на це шанс, або шанс на логічний позов, щоб понапрягати КЖ.
Напишіть чи писав забудовник розписку, чи передбачає угода купівлі-продажу розрахунки і чи виявляли письмові претензії при розірванні інвестиційної угоди. Про заяву я знаю, і знаю, що з юридичної точки зору забудовник її просто може використати по призначенню, для інвестора це просто папірець.
Невже ніхто нічого не знає, всім складно написати відповіді?

Цитувати

roma-2009

roma-2009

01.02.2010 08:19:19

У мене по замірах БТІ площа квартири на 60см квадратних менша ні проектна та за яку я платив, доречі в договорі вказано взаємний розрахунок за зайві квадрати. Під час підписання документів у СМ було вказано, що вони зобов"язуються повернути мені 4070 грн. Для цього мені потрібно лише надати реквізити р. р.

Цитувати
<< 150 151 152 153 154 ... 240
Архів