generalissimus
17.06.2011 19:41:23
Здравствуйте, коллеги!Я знаю почему не принимают Ваш дом! У нас та же ситуация! Мы собbраемся пикетировать КГС! Присоединяйтесь. Проблема очень серьезная. Наши дома не единственные! Письма и встречи с КГС не дают никакого результата! "Как лбом об стенку..." Одни отписки. Мы решили пикетировать КГС! Только так мы сможем получить свои квартиры. Присоединяйтесь! Чем больше нас будет, тем больше будет у нас шансов!
Подробнее здесь http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4662&cpg=252
У нас собрание возле нашего дома 20,06,2011 в 19-00. Приходите.
Серж_К
18.06.2011 08:00:35
Привет всем соседям.
Хочу ближе познакомиться с инициативной группой. Я из 5 секции.
Интересует, кем то уже что то предпринималось или это только разговоры?
Вопрос к Kosha или кто знаком с процедурой создания ОСББ, может начать собирать документы и заниматься регистрацией ОСББ.
У меня есть время, но но нужна юр. поддержка, здесь я немного плаваю.
Если вопрос в финансировании, я думаю что на весь дом найдется 30-40 чел. на первый взнос (чтобы решить текущий вопрос) дальше все вернется, но если заниматься то уже.
Согласен с Лидой 37 давайте соберемся, определите время и место
Luda_037
18.06.2011 09:46:46
Даваите соберемся в Буче 21.06 12.00 во дворе дома. Три инвестора уже будет.
злидень
18.06.2011 12:52:13
я нiяк не зможу бути у вiвторок. якщо б про це було вiдомо ранiше, я б ще якось перекрутила свої плани. щоб створити осбб, необхiдно мiнiмум - три людини зi Свiдоцтвами про право власностi. цього цiлком достатньо! але, на жаль (!!!,) у нас як завжди "своя хата скраю". скоро вона справдi може стати скраю вiд бучанського жеку! на сьогодншiнiй день у нас є аж 15 людей (!!!) зi свiдоцтвами. вони одними з перших отримали документи на право власностi (у день вiдкритих дверей). але, на жаль, вони, незважаючи навiть на те, звернiть увагу, що не можуть робити ремонти (бо у будинку немає нi води, нi свiтла), не горять бажанням мати осбб.
у нас є людина, юридично пiдкована, але, на жаль (!!!), нинi вона далеко у вiдрядженнi. вона i я теж - враженi iнертнiстю i байдужiстю наших iнвесторiв, якi не хочуть самi за себе подбати. Є закон про осбб - http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2866-14
шановнi, аналiзуйте факти i будь-ласка, враховуйте реальний стан речей. I послухайте людей, якi знають цi речi. у країнi буде реорганiзацiя жекiв. гряде житлово-комунальна реформа. у Верховнiй Радi вже зареєстрованi законопроекти. лiквiдацiя жекiв неминуча! замiсть них будуть управляючi структури, капiталiсти-монополiсти, якi будуть диктувати свої умови. це будуть конгломерати, об"єднання, якi будуть поєднувати у собi кiлька функцiй. потiм вони будуть приватизовуватися, продаватися, перепродаватися i потiм кiнцi не знайдете. невже можна закривати очi на такi речi? три шкури будуть знiмати! ось таке. я говова зустрiтися, обговорити будь-де, але тiльки на вихiднi або у пiсляробочий час
Luda_037
20.06.2011 15:11:28
Если завтра многие не могут прийти на встречу давайте перенесем на субботу, предлагайте время и место. Сегодня звонила в КГС сообщили, что техдокументация уже готова завтра будут забирать с БТИ, затем проверять их в течении 2- 3 дней, затем готовят списки для утверждения в мерии Бучи для изготовления свидетельств. Будут вести переговоры с ЖЕКом, чтобы приняли дом по техпаспортам. РЕС готов заключать договора без документов если будет запрос от мера ( решение сессии, и на чей баланс принято), КГС с подтверждающими документами о принятиии дома в эксплуатацию (державний акт) и Жека со списками жильцов. Вообщем все зависит от ЖЕКА. Что касается ОСББ я не против, на предыдущих собраниях это обсуждалось. Имеют документы уже 25 человек и молчат. Инвесторы будте активней.
kosha
20.06.2011 17:48:40
когда звучит - "будут забирать с БТИ" "проверять их в течении" "затем готовят списки" "изготовления свидетельств" "вести переговоры с ЖЕКом" "чтобы приняли " "решение сессии " на это все в лучшем случае нужно пара месяцев !это не может быть правдой но замки снимут только осенью !
злидень
21.06.2011 05:38:53
хто буде сьогоднi збиратися у Бучi, скористайтесь нагодою - завiтайте до будинку, огляньте його, заглянiть, погляньте на стан ваших квартир, перевiрте комунiкацiї. ще краще, якщо ви завiтаєте прямо до ЖЕКу, поговорите з ними, запитаєте, якi проблеми з пiдписанням акту прийому-передачi. фактично, всi перепони знятi. менi в ЖЕКу особисто говорили, що вся загвоздка полягала у технiчнiй документацiї. можливо вони самi скажуть, чого ще бракує. складiть список. може тодi ми будемо вже йти на розмову в КМБ з конкретними вимогами. моя пропозицiя, про я писала ранiше, залишається в силi. треба оформити офiцiйно лист на всi засоби iнформацiї, все це треба пiдписати обов"язково найбiльшою кiлькiстю людей i все це розiслати. можливо вони вiдгукнуться. пiкетiв нiяких не треба. просто можна зiбратися разом з журналiстами для з"ясування обставин i причин нашого незаселення. I! Офiцiйно запросити представникiв КМБ до бесiди. вони будуть зацiкавленi, тому що це їх репутацiя. я тут читала, що ЖЕКа не влаштовують 1-ий i 2-ий будинок. треба їх запитати, яке безпосереднє вiдношення ми маємо до цих будинкiв? чи КМБ i далi платить свої грошi за комунальнi послуги? треба все детально розiзнати i розiбратися в ситуацiї i дiяти далi. до речi, наш рiдний азаров теж не в захопленнi вiд строкiв здачi будинкiв пiд заселення. напишемо йому, напишемо депутатам, але, шкода, що коли вам було байдуже про все, що були ще сесiї ВР, через тиждень вони йдуть на канiкули аж до осенi. так от. у Кабмiнi є офiцiйнi документи, в яких можливо мiститься якась конкретика про завершення будинкiв, пiд якi видiлялися грошi i якi були з готовнiстю понад 70%. Як ви думаєте, забудовники якiсь зобов"язання несли? де грошi? чому ми не отримуємо ключi i так далi i так далi?
Алекса
23.06.2011 08:45:13
На нашем доме долг по комунальным платежам 600 000 грн. Видимо проблема в этом. КГС говорит что пока не будет половина свидетельств готова, ключи не дадут, мол строительному тресту не розрешает ЖЕК включать комуникации из-за десяти человек имеющих документы...
злидень
23.06.2011 13:29:57
КМБ вже отримав техпаспорти, перевiряє. тому у кого якi можуть додатково виникнути запитання по своїх квартирах - можете телефонувати, дiзнаватись. наступна середа - приймальний день у Федорука, мера Бучi. з 8-ми до 12-ти. тому всi, кому небайдуже питання пришвидшення видачi нам свiдоцтв на право власностi - приходьте i будь-ласка не запiзнюйтесь. бо минулого разу чуть не прозявили чергу. як тiльки з"являться першi свiдоцтва, будемо думати про осбб.
kosha
24.06.2011 08:56:39
http://www.kyivmiskbud.ua/appartments.php?pos_id=248
Ввод в эксплуатацию - 30.06.2012 г- счастливые через год будут новоселами!
ищут новых жертв!