GOE
21.07.2011 05:47:37
1. Зателефонував в КМБ (289-35-17), сказали, що пiсля бучанського БТI стало плюс 0,94м2 (пiсля iрпiнського плюс 0,34)- секцiя 4 2к. к., а також, що монтують гiпсокартоннi перегородки в туалетах, а потiм ще перемiряють, також запропонував передзвонити через 2 тижня.
По сутi, рiзниця мiж замiрами i теоретичною площею 1%, але все ж цiкаво, за рахунок чого. Доречi, перегородки в нас не паралельнi i не перпендикулярнi, тож вiд мiсця i способу замiру теж буде рiзниця. Також в проектi перегородки мають товщину 120мм (на практицi 88мм -цегла на ребро) штукатурка по 15мм (в реалi до 1см). Чи враховується при обмiрах добавка чистового шару штукатурки i як враховується її вiдсутнiсть в санвузлi? Хто вже має документи, будь-ласка подiлiться iнформацiєю.
2. Щодо прокуратури - договiр (принаймнi мiй - з кредитом) не передбачає нiякої вiдповiдальностi забудовника за порушення строкiв. З точки зору прокуратури хiба що може бути цiкавим момент - чому обмiри проводило то одне то друге БТI, але нам вiд цього користi 0. Я думаю, є сенс писати до тих, хто заявляє, що в нас все добре у житловому будiвництвi, - Азврову, Януковичу...
3. Для роздумiв -про опалення - в Бучi за 1м2 6мiс (взимку) 8,2грн, 6мiс (влiтку) 2,7грн. Дiзнався я цiну за опалення у товариша - новий житловий комплекс у Києвi, котельня на кiлька будинкiв комплексу, на будинок лiчильник i дiлять на площу - оплата по факту - у сiчнi i березнi виходило менше 3 грн/м2, а в лютому-3,2 грн/м2. Хоча наче хочуть в країнi навести лад з тарифами...
Sasha_Dom3
21.07.2011 06:50:19
kosha: после знакомства с бучанским БТИ все что происходило до него оказалось развлечением...
Kosha, просвiтiть щодо Бучанського БТI. Чого вiд них можна очiкувати?
Sasha_Dom3
21.07.2011 07:09:03
Pani_Irena. 1. Щодо написання скарг. Очевидно, Ваш намiр звернутися до прокуратури має на метi спонукання КМБ надати вiдповiдь на Ваш лист. Дозвольте порадити: зателефонуйте Ярославу, нехай пояснить, чому не надiслана вiдповiдь.
2. Щодо доплат за зайвi метри. У Правилах, затверджених АКБ "АРКАДА", вiдповiдно до яких здiйснюється будiвництво, чiтко зазначено, що пiсля остаточних замiрiв, довiритель проводить остаточнi розрахунки з забудовником. Тож, у площинi цивiльно-правових вiдносин питання доплат явно на користь КМБ. Якщо вже КМБ вирiшив стягувати доплати, то вiдмiнити це в судовому чи будь-якому iншому порядку менi особисто видається безперспективним. Можливо у Вас iншi аргументи?
3. Про свiй досвiд. Моя квартира пiсля замiрiв Бучанського БТI виявилася бiльшою на 1м. кв. Пiсля отримання копiї техпаспорту я помiтив вiдсутнiсть перегородки у ваннiй кiмнатi. Вiдтак, на цей факт було звернуто увагу найвищого керiвництва КМБ. Результат - встановлення, нехай i гiпсокартонних, перегородок.
Це дасть можливiсть зменшити розмiр площi примiщення на 0,5-0,6 м. кв
kosha
21.07.2011 07:30:55
Sasha_Dom3:
Kosha, просвiтiть щодо Бучанського БТI. Чого вiд них можна очiкувати?
о всем долго писать но самое главное что произошло -был потерян весь пакет документов на право собственности !!!моя история не законченна...........
Dorm_dom3
21.07.2011 10:47:26
Никого не настораживает скачки в обмерах, которые нам выливаются на 10000 грн больше. Мне не нужны лишние метры, я заказал квартиру с четкими размерами. Пусть нам разрешат сделать ремонт, а потом приходят с обмерами. Нам КГС еще должен будет. Что за качели с метражом. Все грамотные, одни мы как овцы на все согласны. Дом просрочили - никто не ответил, а теперь еще в КГС денег неси. Лично пойду посмотрю на этих измерителей... Черт с ней, с перегородкой. Я сам себе настрою их, сколько нужно будет. Нужна акция "ОТДАЙТЕ НАШИ КВАРТИРЫ"
Sasha_Dom3
21.07.2011 13:02:04
Iдею пiкетування пiдтримую. Участь прийматиму.
kosha
26.07.2011 12:00:13
забрал свидетельство и витяг в бти !но в доме можно делать ремонт только двум слугам народа. ЖЕК ДОМ ЕЩЕ НЕ ПРИНЯЛ !
kosha
27.07.2011 08:36:54
кто предупрежден....http://ibud.ua/?cat=news&it=11890
http://www.vasilkov.info/forum/index.php?showtopic=8541
kat_dom3
27.07.2011 09:57:44
Уважаемый, Kosha! Подскажите, пожалуйста, каким образом вам удалось забрать свидетельство и "витяг" с БТИ? Вы самостоятельно его оплатили? Если не хотите писать на форуме, то можно на kat.melnik@gmail.com. Буду Вам заранее благодарна и признательна.
С ув., Катерина Мельник
kosha
27.07.2011 12:28:37
за все платит кгс !